- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.261
Olabilirsin tabi .. hep aynı günlerde olacak diye birşey yok.. bazende hemen adet bitiminde olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirsin tabi .. hep aynı günlerde olacak diye birşey yok.. bazende hemen adet bitiminde olur
Yorumlardan okuduğum kadarıyla yüksek ihtimalle hamilesin canım ama yine de gebelik testi ile daha emin olabilirsinKızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendiAz önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu
yoksa hamile olabilir miyim
![]()
Hayırlı uğurlu olsun çook sevindimm sağlıkla kavuşun inşallahKızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah![]()
Hayırlı olsun kuzum çok sevindimm, belirtin neler
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün de öğrendin canımAmin canım benim çok sağol darısı hepinize inşallahdoğal oldu 2. Ayımdı deneyeli ovülasyonla takip ettim yumurtlamayı
Kuzum bunsekilde olup hamile olan çok var hemen koş gebelik testi alKızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendiAz önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu
![]()
Çok heveslisin çok istoyorsun bu güzel haberi inşallah sende en kısa zamanda alırsın canım. Var gibi ama sen yinde hamilelik testi al aklındaki soru gitsin.Kızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendiAz önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu
![]()
Aldım kuzum ama şuan tuvaletim gelmiyor meraktan çatlıyorumÇok heveslisin çok istoyorsun bu güzel haberi inşallah sende en kısa zamanda alırsın canım. Var gibi ama sen yinde hamilelik testi al aklındaki soru gitsin.
bende eski mesajlara gruplara baktım evet dediğin gibi çok var ama olmayan da var o yüzden bilemedim testim var tuvaletimin gelmesini bekliyorumKuzum bunsekilde olup hamile olan çok var hemen koş gebelik testi al![]()
İnşallah canım benimkız napıyım bünyeyi böyle alıştırdık inşallah bebek olursa bu bana bir avantaj sağlar
sabah 4:30 gibi uyanıyorum horoz gibi
Ateş basması baş ağrısı ara ara kasık ağrıları canım birde göğüs ucuna dokunamıyorumHayırlı olsun kuzum çok sevindimm, belirtin neler![]()
Tam 12. GündeYumurtlamadan sonra kaçıncı günün de öğrendin canım
Ayyy kesin hamilesinKızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendiAz önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu
![]()
öyle yapmayı çok istedim ama tuvaletim hiç yok şuan geziniyorum ortalıkta gelsin diyeAyyy kesin hamilesin
Senin erken gebelik vardi hemen yapsaydin onuda arkasindan![]()
Yumurtlama degildir canım hamilesindir bence. Gözün aydınKızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendiAz önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu
![]()
İnşallah kuzum inşallah erken gebelikte yapacağım birazdan inşallah onda da çıkarYumurtlama degildir canım hamilesindir bence. Gözün aydın![]()
Hadi insallah bende heyecanlandim... seni bekliyorum yapinca hemen yazöyle yapmayı çok istedim ama tuvaletim hiç yok şuan geziniyorum ortalıkta gelsin diyeay inşallah onda da silikte olsa çıkar ya
![]()