• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bu kadar kısa sürede olmadığım için imkan veremedim. Öyleyse bile inşallah çatlamamıştır zira nöbetteyim değerlendiremedi😢 ovulasyon testi alıp bakcam bakalım bugün🙏🌼

Kızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendi 😭😭 Az önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu 😭😭yoksa hamile olabilir miyim 🙏🙏🙏

Eklentiler

• wx_camera_1646105036637_edit_12563689615269.webp
    wx_camera_1646105036637_edit_12563689615269.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendi 😭😭 Az önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu 😭😭yoksa hamile olabilir miyim 🙏🙏🙏
Yorumlardan okuduğum kadarıyla yüksek ihtimalle hamilesin canım ama yine de gebelik testi ile daha emin olabilirsin😍🌼

Kuzum bunsekilde olup hamile olan çok var hemen koş gebelik testi al💕😍

Çok heveslisin çok istoyorsun bu güzel haberi inşallah sende en kısa zamanda alırsın canım. Var gibi ama sen yinde hamilelik testi al aklındaki soru gitsin.

Back
X