- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal kaset test mi erken mi canim ?Benim dün testim silik cıkmıstı sizlerde gormustunuz ama ne yazık ki simdi yaptim hic cizgi yok
ilginçBenim dün testim silik cıkmıstı sizlerde gormustunuz ama ne yazık ki simdi yaptim hic cizgi yok
Nur hemen erken gebelik yapilginçtest mi hatalı acaba bir daha mı yapsan
Her ikiside aynı marka erken testNormal kaset test mi erken mi canim ?
Iki tane yaptim ikiside negatifilginçtest mi hatalı acaba bir daha mı yapsan
Canim bende dun erken yapip cift cizgi gordumHer ikiside aynı marka erken test
Sizin kaç gün var benim 6 gün kaldı cumaya randevum var zaten cuma gunu kan vermeyi dusunuyorumCanim bende dun erken yapip cift cizgi gordum
Tekrar test yapmadim adet gunumu bekliyorum normal kasetlerden yapmak icin
Adetine bir kac gun daha varsa bekle bence adet gunu normal test yaparsin ama yok dayanamam diyorsan kanda baktir erkende ciktiysa kanda kesin çıkar...
Hoşbuldum sessiz takipcilerdenim bende bu ay ilk defa bi topiğe katılıyorum umarım anneler grubundan devam ederiz hepimizEkledim tabi ki hoşgeldiniz aramıza![]()
Şuan 4 gün var sabirla bekliyorum belirtilerimde var kaset test yapip ona gore onunda ustunden 5 gun sonra kana giderim erken gitmek istemiyorum ki surekli kanda artmis mi diye kontrol etmeyim kafaya takmayim diye dusunuyorumSizin kaç gün var benim 6 gün kaldı cumaya randevum var zaten cuma gunu kan vermeyi dusunuyorum
Anladım canım insallah istedigin gibi olur sonucunŞuan 4 gün var sabirla bekliyorum belirtilerimde var kaset test yapip ona gore onunda ustunden 5 gun sonra kana giderim erken gitmek istemiyorum ki surekli kanda artmis mi diye kontrol etmeyim kafaya takmayim diye dusunuyorum
Hepimizin insallahAnladım canım insallah istedigin gibi olur sonucun![]()
Sabah ilk idrarda hormon cok olunca bazen rengi koyulasmıyormus canım inşallah öyle birşeydir bence kan ver en iyisiHer ikiside aynı marka erken test
musluğu açtım ben dePasha22 kıızz yumurtlama testini gördüm tuvalet gelsin diye beklenir mi otur tuvalete çişçişçiş diye cagır
![]()
Bize at bizde bakalım alttan flas falan tutKuzular erken gebelik yaptım şimdi ve tek -net çizgi çıkktı gölge silik falan yok![]()
Ah keşke önce onu yapsaydinnbende eski mesajlara gruplara baktım evet dediğin gibi çok var ama olmayan da var o yüzden bilemedim testim var tuvaletimin gelmesini bekliyorum![]()
Ne yaptın cişiiiiiiiiöyle yapmayı çok istedim ama tuvaletim hiç yok şuan geziniyorum ortalıkta gelsin diyeay inşallah onda da silikte olsa çıkar ya
![]()
kesinlikle yok acaba testin tarihi mi geçmiştir kabını çok oldu atalı ay yine bi tane daha yapacağımBize at bizde bakalım alttan flas falan tut