- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.341
KuzuDerinvebebekleri @Ebratr @hzlsel
Eflatun1Kelebek @dceke @Cordessa @sevdaluk1911 yoldaşlar acill bakın bi hadi uyanın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KuzuDerinvebebekleri @Ebratr @hzlsel
Eflatun1Kelebek @dceke @Cordessa @sevdaluk1911 yoldaşlar acill bakın bi hadi uyanın
![]()
8 tane daha aldim test gelir yarin =)Her türlü beklenicek yani![]()
Ay kavga falan etme kız bebegin seninleyse etkilenir Allah korusunSansima almazlarsa bu kez kvga ederim =)
Dun 2 hastanede yaptiramadim düşün yaAy kavga falan etme kız bebegin seninleyse etkilenir Allah korusun![]()
Hayırlı uğurlu olsun çook sevindimm sağlıkla kavuşun inşallah![]()
Hadi inşallah yarın öğreniriz sonucu benim bata daha var başkalarının pozitif testlerini görünce mutlu oluyorum8 tane daha aldim test gelir yarin =)
=) valla bat gunu ve 1 gun oncesi yap testleri harcama 10 12 test yedim haberin olsun =)Hadi inşallah yarın öğreniriz sonucu benim bata daha var başkalarının pozitif testlerini görünce mutlu oluyorum![]()
Kahkaha attımDun 2 hastanede yaptiramadim düşün yabida saglik ocağa yok derse haberlere gorursunuz beni
Hamile testi yaptiramayan kadin dehset sacti hormonlarin tuzagi dedi![]()
Hahaha yurtdışında ciddi ciddi hafifletici sebep bu =)Kahkaha attımadetim gecikti fakan salla birşeyler belki yapmazlar diğer türlü
![]()
Bat 8 mart ben 6da yaparım en erken=) valla bat gunu ve 1 gun oncesi yap testleri harcama 10 12 test yedim haberin olsun =)
Aynen canim en iyisiBat 8 mart ben 6da yaparım en erken![]()
Bazen kaset test göstermeyebilio,yarın yine yap canmmaalesef
Ben geçerse yapacağım bu ayBat 8 mart ben 6da yaparım en erken![]()
Nur canm ovü testiyle gebeliğe bakmayı önermiyorlar ...Hatalı sonuç çıkıyormuşkuzu sen ovü testin varsa yapsana bi nasıl çıkacak
Yaklaşınca gaza getiririz birbirimizi benceBen geçerse yapacağım bu ay![]()
Allah seniay sorma ya ben her seferinde hani geçen almıştım ya o işte diyorum
![]()
Seninki kaçtı Bat?Yaklaşınca gaza getiririz birbirimizi bence![]()
8 martSeninki kaçtı Bat?
Kadınlar gününde güzel haberler alırız inşallahAaaaBat Aynı bizim