• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar. Ben bu ay yumurtlama takibi yaptım değerlendirdimde. Bat 9 mart. Bekliyordum gebe olabilir miyim diye. Bugün bel ağrısı ateşle acile gittim covid testim pozitif çıktı. Hamile isem nolur var mı konu ile ilgili bilgisi olan
Gebelik testi neden yaptırmadın hastanedeymissin gebe olma ihtimalim var deyip test isteseydin

250 tl dedi kiz esim saglik departmaninda calisiyor zaten ozel saglik sigortasinin ne gerek var keyfi yapmadiklari sey icin ben parami vereyim sinir oldum ciktim.

Izmir medicana canim =) gittim test aldim haahahahahah
ahahaha çokmuş lan 😂😂😂
Hastanede yaptiramayincs yine aldım test buyrun canlarim yorumlayin🤣 ben 10 gun once de dedim hamileyim diyee ama iste 🍍
ay hamilesinnnn bence deeee 😍😍😍😍
kesinlikle yok acaba testin tarihi mi geçmiştir kabını çok oldu atalı ay yine bi tane daha yapacağım 😟😟
Nur'um balım canımmm 😍 evet belki de testin tarihi geçmiştir bilemedim, bi de ovü testi BAT'a yakın kullanıldığını burda ilk defa gördüm ben, o yüzden emin olamıyorum ovü testinin sonucundan
Ben de Cuma sabahtan kan verceğim inş inşallah güzel haberler alırız 🙏🙏
ay evet canım sen kan ver bence garanti olsun
Deme öyle canım hersey nasip zamanı geldiğinde bizde anne olucaz 🤩🥰
olcaz tabiiii 😍😍😍😍

İnşallah canım çarşamba tekrar yapacam test perşembe bat günüm
benim de cuma bat günüm bir ovü bir erken gebelik testi yaptım bugün sabah ovü olan çift erken test olan tek baksana ne kadar ilginç

Eklentiler

• IMG_20220301_130630_edit_17917419797265.webp
    IMG_20220301_130630_edit_17917419797265.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 55
  • wx_camera_1646105036637_edit_12563689615269.webp
    wx_camera_1646105036637_edit_12563689615269.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 57
ahahaha çokmuş lan 😂😂😂

ay hamilesinnnn bence deeee 😍😍😍😍

Nur'um balım canımmm 😍 evet belki de testin tarihi geçmiştir bilemedim, bi de ovü testi BAT'a yakın kullanıldığını burda ilk defa gördüm ben, o yüzden emin olamıyorum ovü testinin sonucundan

ay evet canım sen kan ver bence garanti olsun

olcaz tabiiii 😍😍😍😍
çift çizgiyi görünce benim hemen devreler yandı size yazdım 😂😂🙈🙈 yarın sabah bir daha yapacağım bata kadar devam bakalım 😂😂

Dun 2 hastanede yaptiramadim düşün ya 😁😁😁😁😁 bida saglik ocağa yok derse haberlere gorursunuz beni

Hamile testi yaptiramayan kadin dehset sacti hormonlarin tuzagi dedi 😁😁😁😁😁😁😁😁
Kuzu sen baştan yanlış yapmışsın çift çizgiyi gördüm adetimi bir hafta geçti de bak bakalım nasıl yapıyorlar 🤣🤣 illegal işlere yönlendirme suçundan hapise girersem dön atlet alıp ziyaretime gelin kızlar 🤣🤣🤣

evet canım ilkiyle yaptım
İlk idrar ovü de yanlış sonuç verir.. ikinci idrarla yapılır normal yumurtlama takibi yaptigindada bu şekildedir, 2 saat öncesinde de sıvı tüketimini kesmen gerekiyor yoksa yine yanlış sonuç verir..

İlk idrar ovü de yanlış sonuç verir.. ikinci idrarla yapılır normal yumurtlama takibi yaptigindada bu şekildedir, 2 saat öncesinde de sıvı tüketimini kesmen gerekiyor yoksa yine yanlış sonuç verir..
ben övü testi nasıl kullanılır hiç bilmiyorum, ama çok karışıkmış yahu 🤯
ben BAT'a yaklaşınca gebelik testlerinden devam

aaa öylemi yeni bir şey öğrendim 😳 o zaman yarın öğlene doğru ben bir daha yapayım, çünkü iki test yaptım az önce ikisi de erken gebelik olandan ikisi de negatif ☹️☹️ ay herşeyin de bir kuralı var bıktık valla

Normalde dün çatlama günüydü ya bu gazla diyorum iğnesiz bile tuttururuz belki 🤣 pek bi özledik birbirimizi.. çok sağol canım benim ❤️
Ya iğne işin garantisi boşver.. çatlamıştır ooo.. kız valla tutturursunuz hee bu ay farklı bir tutku var şimdi 😁😁😁

Back
X