• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh bir güzel haber daha geldi 🙏🏼😍😍 evinizin huzuru mutluluğu muhabbeti eksik olmasın canım.. eniştemiz de seni artık hiç üzmesin.. amaan iğnedir doktordur olur boşverin onları.. küs geçen günlerinizi telafi edin 🤓🤓🤓
Bugün nasılsın müstakbel anniş?

testini atsana kuşum 😍 gözümüz gönlümüz açılsın 😂😂
20220301_095949.webp
Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Sizlerin testlerini bekliyorum
Canimda birfe sen clear blue kullaniyosum o sadece 2 gun onceye kadar duyarli diye biliyorum ben okudun mu sen icini ?

ahahaha çokmuş lan 😂😂😂

ay hamilesinnnn bence deeee 😍😍😍😍

Nur'um balım canımmm 😍 evet belki de testin tarihi geçmiştir bilemedim, bi de ovü testi BAT'a yakın kullanıldığını burda ilk defa gördüm ben, o yüzden emin olamıyorum ovü testinin sonucundan

ay evet canım sen kan ver bence garanti olsun

olcaz tabiiii 😍😍😍😍
Bakalim canim 2 gun netlerjx =)

Eki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Canimda birfe sen clear blue kullaniyosum o sadece 2 gun onceye kadar duyarli diye biliyorum ben okudun mu sen icini ?
Ne güzel peşpeşe güzel haberler geliyor inşallah herkese sağlıkla kucaklamak nasip olsun 🙏🏻🧿

Eki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Ay canım tebrik ederim baya var bunda Rabbim hayırla kucagına alırsın inşallah 🤲🏻

Sonradan gördüm canım üzüldüm ama şöyle bir durum var mesai saati olmazsa acil girmiş olman gerekli ki acil doktoru beta bakılsın demiş olsun Allah korusun bir şey olmuş olurda ama idare edebilir ben konuşurum diyip halledebilirlerdi sonuçta beta bu ama insiyatife kalmış yapmaları yoksa acil olmadığın için sigortayı kandırmaya giriyor diye yapmıyorlar 😞
Sigortam ödüyor ki o onayi veren de zaten esim. Bilmesem haklisin sirf bilgisizlikten yapamadılar saka gibi ya

Back
X