- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.801
EvetSıvı alımına dikkat ederek yaptın mı canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetSıvı alımına dikkat ederek yaptın mı canım ?
Ozaman Doktordan sonra yumurta oluşmuş demek ki canım.
3 gün oldu ama ne ara oldu büyüdü :)Ozaman Doktordan sonra yumurta oluşmuş demek ki canım.
wala benim düzenli o yüzden pek yanaşmıyorum kısmetse olur beeAdetiniz düzenli ise kesinlikle doktorlarda önermiyor canım. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittiğimde kesinlikle ovülasyon testi yapmanı istemiyorum dedi. Vücudu psikolojik olarak çok etkiliyormuş.
bak yapma sen de artık övü falanAaa cidden mi ilk defa duydum bunu da ama doğru diyor onun derdine düşüyoruz sonraama işte düzensiz olunca mecbur
inşallaaah gelsinnn çift çizgilerrVallahi bende bu ay ilk defa yaptım oda 3 aydır hüsran yaşadık diye ama buda beni 2 kez yumurtladığımı gösterdi çok enteresan şeyler oldu bugün bakalım hayırlısı bat19 inşallah kırmızıları görmem![]()
Takviye ,vitamin falan kullanıyor musun peki ? Acaba onlar mı etkiledi3 gün oldu ama ne ara oldu büyüdü :)
Senden hızlısı yoktur burada eminim maşallah inan ki çok şaşırdım çok güldüm yaöğlen akıntıyı görünce aradım erken gel diyebir saat erken çıkmış geldi ben de ona ortam hazırladım olduda bitti maşallah bebek olur inşallah
![]()
Bizimde aynen dediğin gibi oluyor. Zaten bu şekilde olduğunda ovülasyon testine gerekte olmuyor canım.Bende elimdeki ovü testleri bitsin bir daha almayı düşünmüyorum.Adetten sonra gün aşırı ilişki yada 2 güne bir ilişki yapmayı planlıyorum![]()
Aynen canım bizde stres yaptı.Görev gibi görüyo insan her ne kadar istiyorum bu gece desekte... Bilmeden bodoslama dalalım yansın gecelerBizimde aynen dediğin gibi oluyor. Zaten bu şekilde olduğunda ovülasyon testine gerekte olmuyor canım.
Benide çok aşırı geriyorben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyo
Guzum noldu size ya başka sorunlar mı var.Ailesiyle falan mı ilgili..Orta yolu bulun canım,evde küslük iyi olmaz.Yani tüm bu olanlardan sonra ovulasyon testi yapsam diyorum. Yani sizinki gibi mi çıkacak normal mi diye merak ediyorum. Acaba bende iki kez filan yumurtluyor muyumdur. Değerlendirilecek gün varsa kaçırmak istemiyorum. Gerçi beyefendi ile 3 gündür konuşmuyoruz![]()
Eşim hatalı ve özür diledi ama ben hemen affedemiyorum maalesef. Aaaa tamam gel askim bı opim filan moduna giremiyorum. Keşke böyle olmasam ama toparlanmam zaman alıyor işte.Guzum noldu size ya başka sorunlar mı var.Ailesiyle falan mı ilgili..Orta yolu bulun canım,evde küslük iyi olmaz.
bu yolda çekilen yapılan herşey mübahSenden hızlısı yoktur burada eminim maşallah inan ki çok şaşırdım çok güldüm yainşallah bebiş olur tüm bunlardan sonra
![]()
Böyle durumlarda zaman en iyi ilaçEşim hatalı ve özür diledi ama ben hemen affedemiyorum maalesef. Aaaa tamam gel askim bı opim filan moduna giremiyorum. Keşke böyle olmasam ama toparlanmam zaman alıyor işte.![]()
İyi yapmışsın tabiki canım inşallah geri dönüşü güzel olur bu çabalarımızınbu yolda çekilen yapılan herşey mübahay napayım ya valla küçücük ihtimal bile olsa kaçırmayım dedim
![]()
Çok iyi yaptın tebrikler tatlımbu yolda çekilen yapılan herşey mübahay napayım ya valla küçücük ihtimal bile olsa kaçırmayım dedim
![]()
Evet canım aynen öyle. İyiki siz varsınız da yoksa akşamları onunla konuşmak zorunda kalırdım sıkıntıdanBöyle durumlarda zaman en iyi ilaç![]()
amin kuzum amin Allah isteyen tüm kadınlarımıza nasip eder inşallahİyi yapmışsın tabiki canım inşallah geri dönüşü güzel olur bu çabalarımızın![]()
İnşAllah hepimiz için çok güzel haberler gelir ay bir an önce 19 una ışınlanmak istiyorumwala benim düzenli o yüzden pek yanaşmıyorum kısmetse olur bee
bak yapma sen de artık övü falan
inşallaaah gelsinnn çift çizgilerr![]()
Yok hiç bi şey kullanmıyorum. Mantar içim gitmiştim smear aldı birde yumurta göremiyorum dedi hatta iyice bastırdı kasıklarıma. Ama benim uzayan akıntım var şüphelendim de test yaptım zaten beklediğim yumurtlama tarih buyduTakviye ,vitamin falan kullanıyor musun peki ? Acaba onlar mı etkiledi