• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetiniz düzenli ise kesinlikle doktorlarda önermiyor canım. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittiğimde kesinlikle ovülasyon testi yapmanı istemiyorum dedi. Vücudu psikolojik olarak çok etkiliyormuş.
wala benim düzenli o yüzden pek yanaşmıyorum kısmetse olur bee 😂
Aaa cidden mi ilk defa duydum bunu da ama doğru diyor onun derdine düşüyoruz sonra 🙈ama işte düzensiz olunca mecbur
bak yapma sen de artık övü falan 😁
Vallahi bende bu ay ilk defa yaptım oda 3 aydır hüsran yaşadık diye ama buda beni 2 kez yumurtladığımı gösterdi çok enteresan şeyler oldu bugün bakalım hayırlısı bat19 inşallah kırmızıları görmem 🥳😔
inşallaaah gelsinnn çift çizgilerr 😍😍😍

öğlen akıntıyı görünce aradım erken gel diye 🤣🤣🤣 bir saat erken çıkmış geldi ben de ona ortam hazırladım olduda bitti maşallah bebek olur inşallah 🤣🤣🤣
Senden hızlısı yoktur burada eminim maşallah inan ki çok şaşırdım çok güldüm ya🤣 inşallah bebiş olur tüm bunlardan sonra 🤲💜💜

Yani tüm bu olanlardan sonra ovulasyon testi yapsam diyorum. Yani sizinki gibi mi çıkacak normal mi diye merak ediyorum. Acaba bende iki kez filan yumurtluyor muyumdur. Değerlendirilecek gün varsa kaçırmak istemiyorum. Gerçi beyefendi ile 3 gündür konuşmuyoruz 🤣

Bizimde aynen dediğin gibi oluyor. Zaten bu şekilde olduğunda ovülasyon testine gerekte olmuyor canım.
Aynen canım bizde stres yaptı.Görev gibi görüyo insan her ne kadar istiyorum bu gece desekte... Bilmeden bodoslama dalalım yansın geceler 🥰💙

Yani tüm bu olanlardan sonra ovulasyon testi yapsam diyorum. Yani sizinki gibi mi çıkacak normal mi diye merak ediyorum. Acaba bende iki kez filan yumurtluyor muyumdur. Değerlendirilecek gün varsa kaçırmak istemiyorum. Gerçi beyefendi ile 3 gündür konuşmuyoruz 🤣
Guzum noldu size ya başka sorunlar mı var.Ailesiyle falan mı ilgili..Orta yolu bulun canım,evde küslük iyi olmaz.

Guzum noldu size ya başka sorunlar mı var.Ailesiyle falan mı ilgili..Orta yolu bulun canım,evde küslük iyi olmaz.
Eşim hatalı ve özür diledi ama ben hemen affedemiyorum maalesef. Aaaa tamam gel askim bı opim filan moduna giremiyorum. Keşke böyle olmasam ama toparlanmam zaman alıyor işte. 😐

Takviye ,vitamin falan kullanıyor musun peki ? Acaba onlar mı etkiledi
Yok hiç bi şey kullanmıyorum. Mantar içim gitmiştim smear aldı birde yumurta göremiyorum dedi hatta iyice bastırdı kasıklarıma. Ama benim uzayan akıntım var şüphelendim de test yaptım zaten beklediğim yumurtlama tarih buydu

Back
X