• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok heveslisin çok istoyorsun bu güzel haberi inşallah sende en kısa zamanda alırsın canım. Var gibi ama sen yinde hamilelik testi al aklındaki soru gitsin.
Size bir soru sorabilir miyim brndr dün akşam ovuluasyon testi yaptım meraktan, bat 6 mart t çizgisi pembe çıktı, normalde yumurtlama öncesi o çizgi çıkmaz bile ama yumurtlama neredeyse 10 güne yaklaştı, acaba umut olabilir mi test yapsam mı

Yok hiç bi şey kullanmıyorum. Mantar içim gitmiştim smear aldı birde yumurta göremiyorum dedi hatta iyice bastırdı kasıklarıma. Ama benim uzayan akıntım var şüphelendim de test yaptım zaten beklediğim yumurtlama tarih buydu
Alttan mı bakmıştı canım? Karından bazen göremiyorlar çünkü..

Size bir soru sorabilir miyim brndr dün akşam ovuluasyon testi yaptım meraktan, bat 6 mart t çizgisi pembe çıktı, normalde yumurtlama öncesi o çizgi çıkmaz bile ama yumurtlama neredeyse 10 güne yaklaştı, acaba umut olabilir mi test yapsam mı
Regle yakın lh hormonu tekrar salgılanıyor canım.. biraz pembe çıkması herkesde normal.. eğer tam pikse ümitlenebilirsin 🤗

Yani tüm bu olanlardan sonra ovulasyon testi yapsam diyorum. Yani sizinki gibi mi çıkacak normal mi diye merak ediyorum. Acaba bende iki kez filan yumurtluyor muyumdur. Değerlendirilecek gün varsa kaçırmak istemiyorum. Gerçi beyefendi ile 3 gündür konuşmuyoruz 🤣
yapsana bi elinde varsa, eğer koyu iki çizgi varsa barışıverirsin 🤣 🤣

Hayır çağırmadı. Çocuk düşünüyoruz dedim. Yumurta yok dedi. Ama şuan pik
Baska doktora da git istersen canım ben bi doktora gittim hersey normal dedi gönderdi simdi baska doktora gidiyorum hormon tahlili istedi o mesela o yuzden doktor değiştirmeyi öneririm sana

Baska doktora da git istersen canım ben bi doktora gittim hersey normal dedi gönderdi simdi baska doktora gidiyorum hormon tahlili istedi o mesela o yuzden doktor değiştirmeyi öneririm sana
Ama alttan bakıp nasıl göremedi ki onu anlamıyorum bende

Vallahi bende bu ay ilk defa yaptım oda 3 aydır hüsran yaşadık diye ama buda beni 2 kez yumurtladığımı gösterdi çok enteresan şeyler oldu bugün bakalım hayırlısı bat19 inşallah kırmızıları görmem 🥳😔
İkiz var mı ailede

O zaman iyi haber vereyim kızçelerime 🥰 hallettik meseleyi yani öyle inanmak istiyorum. Çok pişman zaten, çok üzgün. Sadece konuşamıyor işte kendi de kabul ediyor ifade edemiyorum kendimi diye ama düzelecek zamanla inşallah. Valla çocuk gibi sevindik Allah kimsenin mutluluğuna zeval vermesin 🙏 sevgi varsa her şey halloluyor, o sevgiyi de saygıyı da koruyabiliriz hep inşallah. Ama güme giden benim iğne oldu 😁 neyse yuvamızda huzur olsun da yine olur napalım. Belki de kendiliğinden çatlamıştır kaçırmamışızdır. Bugün doktora gitmediğimi öğrenince de çok üzüldü ama kısmet diyelim artık. Desteğiniz çok mühim iyi ki varsınız ❤️
Cnm sabah yazamadim. Halletmenize cok sevindim. Evet erkekler kendini pek ifade edemiyor. Etse bile haksiz oldugu noktada soyleyecek sozu yok, ne desin, zaten hep biz hakliyiz biliyorsun 😂 Susup susup ayni seyler tekrar yasaniyor cunku anlasa da hak verse de bazi seyleri degistiremiyorlar. Neyse igneye gerek yok cnm, o zaten catlamistir. Catlamasa regl olmayiz. Igne, dollenmeyi, iliskiyi garantiye almak icin. Aslina bakarsan gereksiz bile cogu durumda. Siz degerlendirin yine de. Ovu siparis etmistim, dun gelmis, yaptim hemen. Bizim kacti coktan, yine de ilk kez yapacagimdan bi bakayim dedim. Esim anca iyilesti. Bata 4 gun var ama Martta bir bat hakkim daha var 😅

Back
X