• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki karından belli olur mu ?
Benim ilk gittiğim doktor izin isteyerek alttan muayene etti adetimin 2 ncı günü yumurta rezervime bakmak için onun dışında gittiğim hiç bir doktor alttan muayene etmedi zaten 5 aydır sabit bı doktordayim herşeyi normal karından bakıp görüyor..Düşük ihtimalini, erken doğum ihtimalini, yumurtayı, stresli bı yapımın olup olmadığını, enfeksiyonumu bile ilk ultrason da gördü..İşini bilen bı doktora denk gelirsen herşeyi görüyorlar..Yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlamak için 21.nci gün kan testi istiyor onada mı cağırmadı

Ben yarın tekrar gideyim aynı doktora bak bi diyeyim 10 günlük süre dolmadı çünkü. Sence mantıklı mi ?
Bence direk başka doktora randevu al.. Google da doktorlar sitesi var ordan şehrindeki iyi bı kadın dogumcuyu bul ona git orda yorum yapıyorlar

Benim ilk gittiğim doktor izin isteyerek alttan muayene etti adetimin 2 ncı günü yumurta rezervime bakmak için onun dışında gittiğim hiç bir doktor alttan muayene etmedi zaten 5 aydır sabit bı doktordayim herşeyi normal karından bakıp görüyor..Düşük ihtimalini, erken doğum ihtimalini, yumurtayı, stresli bı yapımın olup olmadığını, enfeksiyonumu bile ilk ultrason da gördü..İşini bilen bı doktora denk gelirsen herşeyi görüyorlar..Yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlamak için 21.nci gün kan testi istiyor onada mı cağırmadı
Hayır hiç bi şeye çağırmadı adetin 3. Günü gel dedi.

Bence direk başka doktora randevu al.. Google da doktorlar sitesi var ordan şehrindeki iyi bı kadın dogumcuyu bul ona git orda yorum yapıyorlar
Bu gittiğim hekimi çok önerdiler ya. Ama ben istedim alttan muayeneyi çünkü akıntım vardı. Mantar var dedi. Ama yumurta göremiyorum dedi.

Bu gittiğim hekimi çok önerdiler ya. Ama ben istedim alttan muayeneyi çünkü akıntım vardı. Mantar var dedi. Ama yumurta göremiyorum dedi.
İçine sindiyse bişey diyemem canım devam et o zaman onunla ama tek bı doktora bağlı kalma

Rahim filminden sonra korunma veriyorlar canim genelde ama korunma diyenlerde oluyor doktoruna danisman gerek
Dün çektirdim canım, temiz tüpler açık çıktı şükür. Doktorum korunun dedi başka doktorlara danıştım gerek yok dediler, ne yapsam bilmiyorum

Size bir soru sorabilir miyim brndr dün akşam ovuluasyon testi yaptım meraktan, bat 6 mart t çizgisi pembe çıktı, normalde yumurtlama öncesi o çizgi çıkmaz bile ama yumurtlama neredeyse 10 güne yaklaştı, acaba umut olabilir mi test yapsam mı
Yanlış bilgi vermek istemem ama yumurlamayı görüp çatlama olduktan sonra ovuluasyon testlerinde pembe çizgi görüle biliyor ben kendim çok yaşadım bu durumu. Birde instgrm. da bu ovuluasyon testlerini takip eden bir bayan vardı özellikle ona yollayıp sormuştum o da bu cevabı vermişti. Canım biraz daha bekle istersen normal hamilelik testi yap daha sağlıklı bilgi alırsın bence.

Kızlar adet olacak gibiyim, kasıklarım aşırı ağrıyor. Hele bugün işyerinde sancı saplandı resmen. Adet var mı diye bakıyorum yok. 6 marta da çok var daha. Hayra mı alamet bilemedim

Bugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?

Eklentiler

• 78C0905C-6D51-4DD6-AB96-882C3524B6F9.webp
    78C0905C-6D51-4DD6-AB96-882C3524B6F9.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 64
Selamlar herkese, biz de Kasım ayından beri korunmayı bıraktık, Aralık sonu da ovülasyon testi kullanmaya başladım. Ama o tarihten beri azcık bir koyulaşma olduysa da tamamen bir koyulaşma yani yumurtlama göremedim. BAT 14 Mart, bu ay da hala bir hareket yok. Herhalde doktor yolu yavaştan göründü... Hepimize sağlıklı güzel haberler diliyorum

Size bir soru sorabilir miyim brndr dün akşam ovuluasyon testi yaptım meraktan, bat 6 mart t çizgisi pembe çıktı, normalde yumurtlama öncesi o çizgi çıkmaz bile ama yumurtlama neredeyse 10 güne yaklaştı, acaba umut olabilir mi test yapsam mı

Screenshot_20220301-203945.webp

Selamlar herkese, biz de Kasım ayından beri korunmayı bıraktık, Aralık sonu da ovülasyon testi kullanmaya başladım. Ama o tarihten beri azcık bir koyulaşma olduysa da tamamen bir koyulaşma yani yumurtlama göremedim. BAT 14 Mart, bu ay da hala bir hareket yok. Herhalde doktor yolu yavaştan göründü... Hepimize sağlıklı güzel haberler diliyorum
kuzum bence once kontrollerinizi yaptırın bende evde kendi basıma 6 ay ovu testleriyle denedim sonra eşimde sperm sorunu çıktı..

Back
X