• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koyulasma goremedim demissin cnm. Peki duzenli adet goruyor musun. Adet oluyorsan, yumurtlama ve catlama oluyor diyor doktorlar. Koyuluk, yumurtanin kalitesiyle mi alakali acaba. Yani tam gelisemeden catliyorsa belki koyulasmiyordur. Ben de bu ay ilk kez kullanacagim. Bilen kizlar, yardimci olirlar aimdi. Ben de merak ediyorum.
Düzenli adet görüyorum evet, ben de ona şaşırıyorum. Herhalde yumurta kalitesi ben de öyle düşünüyorum. Bakalım hayırlısı bir dahaki adette doktora gideceğim galiba, bu ay da yumurtlama göremezsem

O zaman devlette vereyim ne deyip vercem?
Ben özel bir hastaneyi arayıp sordum bugün, gebelik için test sonuçları 2 saatte çıkar dediler. Doktor da istese acile de gelseniz 2 saatte çıkıyor dediler. Sende bir ara sor bence yoğunluğa göre her hastane değişir. Erken saatte gidersen yani 8 veya 9 gibi gün içinde çıkar. Ama devlette randevu bulmak çok zor.

Cnm sabah yazamadim. Halletmenize cok sevindim. Evet erkekler kendini pek ifade edemiyor. Etse bile haksiz oldugu noktada soyleyecek sozu yok, ne desin, zaten hep biz hakliyiz biliyorsun 😂 Susup susup ayni seyler tekrar yasaniyor cunku anlasa da hak verse de bazi seyleri degistiremiyorlar. Neyse igneye gerek yok cnm, o zaten catlamistir. Catlamasa regl olmayiz. Igne, dollenmeyi, iliskiyi garantiye almak icin. Aslina bakarsan gereksiz bile cogu durumda. Siz degerlendirin yine de. Ovu siparis etmistim, dun gelmis, yaptim hemen. Bizim kacti coktan, yine de ilk kez yapacagimdan bi bakayim dedim. Esim anca iyilesti. Bata 4 gun var ama Martta bir bat hakkim daha var 😅
Hahah bak haklısın arkadaşım zaten biz her türlü haklıyız 🤣 evet daha önceki doktorum iğne vermiyordu 1 kez iğnesiz hamile kalmıştım ama düşük oldu. Demek ki çatlayabiliyor. Hadi inşallah canım 🙏
O testleri kullanmana hiç gerek kalmasın amin 🙏😁

Selam kızçeler. Düzensiz adet olduğum için en geç adet tarihim tahmini 10 mart. Hamiş olanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Belirtileriniz nelerdi?

Kızlar iyi akşamlar,bu sizce pik mi

Eklentiler

• IMG_20220301_220905.webp
    IMG_20220301_220905.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 49
Back
X