• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20220301_030709.webp
    20220301_030709.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 20220301_030534.webp
    20220301_030534.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20220228-WA0015.webp
    IMG-20220228-WA0015.webp
    13 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20220228-WA0016.webp
    IMG-20220228-WA0016.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 60
Mart 10 benimki umarım olmam pko var bende Şubat'ta klomen içtim şimdide inofolic içiyorum doktorr 10bda günün geçerse test yap ddi bu ayda olmazsa femara deniycz
Papatyamelo Papatyamelo eklesin seni listeye canım

İnşallah olur canım beklemeden hayırlısıyla saglıklı evlat nasip eylesin 🤲🏻

Bugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?
ah güzel bacııım gebesin hayırlısıylaaa 🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻
söyle tabiiii söylememen kabahat 😍😍😍
kan sonucunu bekliyoruz 😍😍😍😍
Söyle canım bence değilse de birlikte üzülürsünüz birbirinize destek olursunuz ama dış gebelik düşük bir ihtimal zaten ben de tutamazdım kendimi herhalde hemen söylerdim🤭
ben kan testi bile yapmadan sölerim kız kim durduracak beni 😂😂😂 yeter ki çift çizgiyi göreyim 😍😍😍
3 4 gun once bende oyleydim canim yaaa adet olmam lazimdi olmadim hala bekliyorum =)

Hayirlara vesile olsunnn
bence sen de gebesin 😍😍😍😍

ben kan testi bile yapmadan sölerim kız kim durduracak beni 😂😂😂 yeter ki çift çizgiyi göreyim 😍😍😍

Valla bekliyorum kuzum ben yarin testlerim geliyo adim adim talip ediyom kargoyu eheheheheeh =)

Kan testini hiç bekleyemem gerçekten azıcık görsem çizgiyi hemen söylerim zaten benimki şimdiden hamile kalmışım gibi davranıyor benden çok o üzülecek negatif olursa kendinden çok emin🤣

Valla bekliyorum kuzum ben yarin testlerim geliyo adim adim talip ediyom kargoyu eheheheheeh =)
ah keşke ben testlerimi versem sana, yatıyolar çekmecede resmen 😂 böle beklemelerinize hayranım, düşünüyorum da elimde test olmasa garanti nöbetçi falan buldururdum gece yarısı bile olsa jahsjshsjsh😂😂😂
gizli saklı yapıcam da kocam beye süpriz yapacam diye erkenden söyledim testleri öle bekliyolar garibimler 😂

Kan testini hiç bekleyemem gerçekten azıcık görsem çizgiyi hemen söylerim zaten benimki şimdiden hamile kalmışım gibi davranıyor benden çok o üzülecek negatif olursa kendinden çok emin🤣
benimki de kendinden çok emim 😂😂😂😂
çocuklara söyledim ben nereye gitmeleri gerektiğini gayet iyi biliyolar diyo :KK70:

Back
X