• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen nasıl hastaneye gittin de herkes verdi sen veremedin ya hadi biz yurtdışındayız mağduruz adamlar almıyor kanun böyle de Tr de herkes veriyor kan sen niye veremiyorsun sabah bir sağlıkocağına git olmazsa
Ya ozel saglik sigortam var bana yakın 2 tame vasat hasyane var normalde hayatta gitmem birine gittim e fatura verebilirim beta odemez diyor ya esim zaten o isi yapiyor onayi veren yetkili esim zaten diyorum anlamiyo. Odemezse odemez ben oducem zaten size diyom yok yapamam dedi biri genel cerrahi var kadjn dogm olmasi lazim odemez diyo ya gerek yok acilden istenebiliyo dusuk suphesi kanama bayilma sikayeti ile gelene napiyosunuz beta bakmadan direk igne tada tesavimi yapiyosunuz dedim gene anlatamadim 2 hasteneyi elekledim geldim esim de diyo cocuga bakmasam ben orada sorun cikarirdim neyse dedim vardir hayir bunda.

Saglik ocagi benim bulundugum ilçede değil birde sabah 11 r kdr aliyolar benim oglum su sira gec uyuyor 4 5 6 7 yani hayatta gidemem.

Kendi hastaneme doktoruma gidicem iyice gecsin de. Napiyim =)

Bizimkiler aynı kafada😅 benim bir önceki hamileliğim hiç beklemeden ilk ay olmuştu ona güveniyor ben tabi o kadar emin olamıyorum inşallah güzel haberler alırız hep birlikte🥰
bizim daha bu ay ilk denememiz o yüzden bu neyin güvenmesi bilemiyorum 🤣🤣🤣
Insallah sende de vardir bebis yada bebisler =)
ya inşallah canıım ne güzel dedin 😍 çoğul eki bi tık korkutsa da hallederiz bee 😍😍

Kızlar benim şanssızlığıma bakar mısınız 😂😂 yarın doktor kontrolüm var eğer yumurta güzel büyümüşse değerlendiricez ya. Aksi gibi yarın sabahtan itibaren 48 saat su kesintisi olacak. Eee ben ne yapayım şimdi bu ay çöp mü olacak onca iğne git gel kaç gündür uğraşıyorum güleyim mi ağlayayım mı

Kızlar benim şanssızlığıma bakar mısınız 😂😂 yarın doktor kontrolüm var eğer yumurta güzel büyümüşse değerlendiricez ya. Aksi gibi yarın sabahtan itibaren 48 saat su kesintisi olacak. Eee ben ne yapayım şimdi bu ay çöp mü olacak onca iğne git gel kaç gündür uğraşıyorum güleyim mi ağlayayım mı
Kız eski usul su ısıtıp kovayla yıkanın bir ay cope mi gitsiiinn 😱

Eve damacana su soyle en kotu ikiniz yikanirsinjz =)

Selam kizlar bende Nisan'da inşallah aşılama tedavisine başlıyorum doktor o vakte kadar kilo ver dedi ama veremedim hatta aldım belkide hayırlısı bakalım heyecanla bekliyorum inşallah olumlu olur

2 damacanayıda doldurdum valla ama yeter mi ikimize bilmiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ başka da doludracak bişeyim yok ya tencereleri bile doldurdum 😂😂😂😂😂
Yeter yeteeer kırklanmıcaksınız sonuçta 🤭🤭 yetmezse içme suyu söylersin ekstra.. artık yap bişeyler bacım yaratıcılığını kullan koca bir ay boşa gitmesin 😁

Back
X