- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.981
İnşallah büyümüş olur da yumurtaAklına dolduracak ne geliyorsa doldur gerekiyorsa alınyeter ki vakit kacmasın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah büyümüş olur da yumurtaAklına dolduracak ne geliyorsa doldur gerekiyorsa alınyeter ki vakit kacmasın
![]()
önce de çıkabilir internetten takip et canım2 de çıkacak sonuç kan verdim geldim
hay allah yaa sonuca şurdan bakacaksınız falan da mı demediler, bi daha mı gideceksiniz yani sonuç içinVarda sitesini bulamadım ben
Yalnız sunu ekleyeyim Chrome da iniyor sadece diğer uygulamalarda gözükmüyoraaa ben aradım bulamadımmmm
Kadere bak ya bildiğin gebesin ama taçlandırmıyorsun çok sıkıcıYa ozel saglik sigortam var bana yakın 2 tame vasat hasyane var normalde hayatta gitmem birine gittim e fatura verebilirim beta odemez diyor ya esim zaten o isi yapiyor onayi veren yetkili esim zaten diyorum anlamiyo. Odemezse odemez ben oducem zaten size diyom yok yapamam dedi biri genel cerrahi var kadjn dogm olmasi lazim odemez diyo ya gerek yok acilden istenebiliyo dusuk suphesi kanama bayilma sikayeti ile gelene napiyosunuz beta bakmadan direk igne tada tesavimi yapiyosunuz dedim gene anlatamadim 2 hasteneyi elekledim geldim esim de diyo cocuga bakmasam ben orada sorun cikarirdim neyse dedim vardir hayir bunda.
Saglik ocagi benim bulundugum ilçede değil birde sabah 11 r kdr aliyolar benim oglum su sira gec uyuyor 4 5 6 7 yani hayatta gidemem.
Kendi hastaneme doktoruma gidicem iyice gecsin de. Napiyim =)
oo süper canım peki ios var mıVar kuzum ben android kullanıyorum su an uygulamadan

İnşallah kuzum sen büyüdü diye düşün büyüsün negatif düşünmeİnşallah büyümüş olur da yumurta![]()
Var canım linke tıkla orda iki video var biri ios icinoo süper canım peki ios var mı![]()
İnşallah canım. Kaç gündğr iğnelerle uğraşıyorum en son iki gün gonalf 225 ml vuruldum yan etkilerinden sarhoş geziyorum artık. Yarın son şansım dua edin banaİnşallah kuzum sen büyüdü diye düşün büyüsün negatif düşünme![]()
hay yaşa kızz senPopüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
Android için ; IOS için ;www.kadinlarkulubu.com
Yalnız sunu ekleyeyim Chrome da iniyor sadece diğer uygulamalarda gözükmüyor
hımm tarayıcının kısayolunu yapmışlar bildirim gelmiyo onda denedim onuPopüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
Android için ; IOS için ;www.kadinlarkulubu.com
Yalnız sunu ekleyeyim Chrome da iniyor sadece diğer uygulamalarda gözükmüyor
Ay kuzum bende baskasının durumunda gördüm cok sevindim bu aksam gördüm hemde sevinecegimiz varmıs bu ay cifte sevincler yasayalıımm inşallahhay yaşa kızz sen![]()
Dualarımızdasın canım mutlu haberlerle gel inşallahİnşallah canım. Kaç gündğr iğnelerle uğraşıyorum en son iki gün gonalf 225 ml vuruldum yan etkilerinden sarhoş geziyorum artık. Yarın son şansım dua edin bana![]()
Yok canım bildirimler geliyor bildirimleri etkinleştir diye birşey var yaptın mı onuhımm tarayıcının kısayolunu yapmışlar bildirim gelmiyo onda denedim onu
1 yıldır deniyoruz 6. Ayımızda gittik esimde sorun cıktı simdi bende baska kadın doguma gidiyorum ilk gittigim detaylı arastırmamıstı icime sinmediKızlar doğal yolla hamile kalmayı kaç ay boyunca denediniz? Ne zaman doktora basvurdunuz?
yoo nerde var ki onunla ilgili bilgim yokYok canım bildirimler geliyor bildirimleri etkinleştir diye birşey var yaptın mı onu
Ben bakmış ama bulamamıştım
Uygulamayı indirdikten sonra giriş yapınca en altta kalıyor canım görmesi zor birazyoo nerde var ki onunla ilgili bilgim yok