• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizim daha bu ay ilk denememiz o yüzden bu neyin güvenmesi bilemiyorum 🤣🤣🤣

ya inşallah canıım ne güzel dedin 😍 çoğul eki bi tık korkutsa da hallederiz bee 😍😍
Adam hissediyor belki de🤣 İnşallah hiç beklemez hemen güzel haberler alırsın canım😍
Kızlar benim şanssızlığıma bakar mısınız 😂😂 yarın doktor kontrolüm var eğer yumurta güzel büyümüşse değerlendiricez ya. Aksi gibi yarın sabahtan itibaren 48 saat su kesintisi olacak. Eee ben ne yapayım şimdi bu ay çöp mü olacak onca iğne git gel kaç gündür uğraşıyorum güleyim mi ağlayayım mı
Canım boşver suyu doldurduğun damacanalardaki yeter yetmezse de su sipariş ederisiniz ama sakın kaçırma güzelce değerlendir🥰

Bende reglin 16. günü sabahinda iğne oldum 17 . günü gece çatladı insaAllah catlamisti 🤲iğneden önce Letrol kullandim 5 gün senin yumurtanın boyutlar neydi canım
Benim biraz garip oldu önce solda gelişti 4 tane, sonra ikisi eridi sağ gelişti, 3. gidişimde sağda 1 tane 25 mm, solda 2 tane yumurta vardı 1 tanesi 20 mmdi.Senin nasıldı? Lh test yaptın mı çatlama görmek için?

Benim biraz garip oldu önce solda gelişti 4 tane, sonra ikisi eridi sağ gelişti, 3. gidişimde sağda 1 tane 25 mm, solda 2 tane yumurta vardı 1 tanesi 20 mmdi.Senin nasıldı? Lh test yaptın mı çatlama görmek için?
Benim adetin 14. günü sağda iki tane vardır 14 ,16 mm solda 18 mm doktor bekle iki gün daha öyle iğneyi vurul dedi evde ovulasyon testi yaptım onda çatlamış gözüküyordu

Canım yaklaşık 8 veya 9 gün oldu. En son pazar sabahı test yaptım negatifti. Erken olduğunu biliyorum. O yüzden perşembeye kadar bekleyeyim diyorum. Bat 6 mart
Evet canım yerlesme olabilir ama bekle test yapmak icin ben olsam bata kadar beklerim negatif cıkarsa üzülmemek icin en dogru sonuc bat tarihinde cıkıyor cunku

Benim adetin 14. günü sağda iki tane vardır 14 ,16 mm solda 18 mm doktor bekle iki gün daha öyle iğneyi vurul dedi evde ovulasyon testi yaptım onda çatlamış gözüküyordu
Ben bugün yaptım böyle çıktı, bu kadar koyu pik hiç görmemiştim. Yarın yine bakacağım ☺️ inşallah güzel haberler alırız 🤲

Eklentiler

• _20220301_175222.webp
    _20220301_175222.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 46
Sen ne zamandır düşünüyorsun canım bebiş benim 2 sene oldu olmuyo🤷Hayırlısı diyorum artık🤲sende kist falan varmi
6 yıllık evliyim hiç korunmadık. 2017 de 15.8 cm çikolata kisti ameliyatı oldum top kadar büyüktü.Şimdi yine tekrarladı malesef 😔

Back
X