MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

hadii inşallahh çok tatlıı ne güzel:)) bi de doğumunu da -sağ salim doğuma kadar gelirsiniz inşallah -anlat olur mu böyle ayrıntısıyla hislerini istiyorum çok mutlu oluyorum okurken özellikle son kucağına alınırkenkii o muhteşem hisleri :oops:
Çok şukur bir sorunumuz yokmuş.Tum organları oluşmuş ve herşey olması gerektiği gibiymiş.Kızlar inşallah sizlerde guzel haberlerle gelirsiniz.Ultrasona girmeden once çok heyecan yaptım, korktum.Ama şukur herşey yolunda :) Ayy ciddi misiniz yoksa ben sıkıyor muyum acaba diye duşundum birden?

Çok şukur bir sorunumuz yokmuş.Tum organları oluşmuş ve herşey olması gerektiği gibiymiş.Kızlar inşallah sizlerde guzel haberlerle gelirsiniz.Ultrasona girmeden once çok heyecan yaptım, korktum.Ama şukur herşey yolunda :) Ayy ciddi misiniz yoksa ben sıkıyor muyum acaba diye duşundum birden?
ben kendi adıma çok ciddiyim yanında olsam karnını severdim:KK53: çok sevindim her şeyin yolunda olmasına raabbim sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin o günleri de görürüz inşallah..

ben kendi adıma çok ciddiyim yanında olsam karnını severdim:KK53: çok sevindim her şeyin yolunda olmasına raabbim sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin o günleri de görürüz inşallah..
:) herkes seviyor zaten. gelin sizde sevin :) amin inşallah herkes bu duyguyu yaşar.evet bazen stress oluyor tabii ama yinede güzel heyecanlar.Rabbim hepimize yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Sizin durumunuz nedir?

canımmm çok geçmiş olsun.bende girmiyorum buraya ne zamandır yeni gördum.şimdi iyisindir inşallah.hiç takma bunları kafaya.bende ilk 3 ay rahattım ama 3.aydan sonra bulantılarım başladı.bende tam ters oldu yani.bebegimin cinsiyetine erkek demişlerdi şimdi kız diyorlar.yani herşey oluyor hiç sıkma canını.

evet canım şimdi çok iyiyim maaşallah 2 ay yattım evde, düşük tehlikesinden dolayı ama artık sıkıntı kalmadı..bize büyük ihtimal erkek dedi ama ay sonu kesinleşecek :)

evet canım şimdi çok iyiyim maaşallah 2 ay yattım evde, düşük tehlikesinden dolayı ama artık sıkıntı kalmadı..bize büyük ihtimal erkek dedi ama ay sonu kesinleşecek :)
geçmiş olsun canım.olsun iyice dinlenmişsindir :) yakında cinsiyette netleşir.haberlerini bekliyorum canım :)

Merhaba, 7 aylık evliyim. 5 ay önce 5haftalık kendiliğinden düşüğüm gerçekleşti ve daha sonra da korummadığımız halde hamile kalamıyorum. Benimle aynı durumu taşıyan ya da ne yapmamı bilen biri var mı arkadaşlar. Teşekkürler.

Kızlar bızde 1 yıldır denıyoruz gecen nısan ayında dıs gebelık gecırdım 3 ay korunmanın ardından sımdı ılk tedavımız klomen kullandım dun catlatma ıgnesı oldum bugun onerıldı ılıskı ve sonra gun asırı bakalım hayırlısı olur ınsallah sevınclı haber alırım hepınızıde mutlu ederr umut olurum umarım

Kızlar bızde 1 yıldır denıyoruz gecen nısan ayında dıs gebelık gecırdım 3 ay korunmanın ardından sımdı ılk tedavımız klomen kullandım dun catlatma ıgnesı oldum bugun onerıldı ılıskı ve sonra gun asırı bakalım hayırlısı olur ınsallah sevınclı haber alırım hepınızıde mutlu ederr umut olurum umarım
inşallah güzel haberler alırsın canım. bu konuyu açalı çok uzun zaman olmuştu.
bende 3 kez klomen ve çatlama iğnesi denemiştim 2015 yılında. sonuç alamamıştım. daha sonra aşılama işlemi falan yapılacaktı ama kafamdan sildiğim bir zamanda kendiliğimden hamile kalmıştım. kızım şu an 2,5 yaşında. klomen ve çatlama iğnesi dışında herhangi bir işlem uygulamadım. toplamda hamile kalma sürem 20 ayı bulmuştu. inşallah senin o kadar sürmeden kısa zamanda kavuşursun bebişine...

inşallah güzel haberler alırsın canım. bu konuyu açalı çok uzun zaman olmuştu.
bende 3 kez klomen ve çatlama iğnesi denemiştim 2015 yılında. sonuç alamamıştım. daha sonra aşılama işlemi falan yapılacaktı ama kafamdan sildiğim bir zamanda kendiliğimden hamile kalmıştım. kızım şu an 2,5 yaşında. klomen ve çatlama iğnesi dışında herhangi bir işlem uygulamadım. toplamda hamile kalma sürem 20 ayı bulmuştu. inşallah senin o kadar sürmeden kısa zamanda kavuşursun bebişine...
Ayy ne güzel rabbım sag salım evladını nasıp etmıs darısı bıze ınsallah bende bugun catlatma ıgne sonrası 15. Gundeyım bugun test yaptım evde gebelık testinden negatıf cıktı 🙄erken mı yaptım aceba dıye dusunmeden edemiyorum ılk denemem olmazsa rahım fılmı cektırıcem

Back
X