- Konu Sahibi Kelebekkk80
Gülüm ben bugün kan tahlili yaptım 0 çıktı 12 günİnsallah canım benimde umudum o. Canım o testlerde bazen çıkmıyormuş belki de vardır bebiş inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülüm ben bugün kan tahlili yaptım 0 çıktı 12 günİnsallah canım benimde umudum o. Canım o testlerde bazen çıkmıyormuş belki de vardır bebiş inşallah
Hayırlısı olsun canım sakın ola üzme kendini zaten bu tedavinin karşlığı %15miş bizimde olmayacak muhtemelenGülüm ben bugün kan tahlili yaptım 0 çıktı 12 gün
Yok canım niye üzüleyim aslında rahatladım çok sitresliydim hayırlısı olsun gülüm inşallah senin olur sitres yapma herşey vaktine esirdirHayırlısı olsun canım sakın ola üzme kendini zaten bu tedavinin karşlığı %15miş bizimde olmayacak muhtemelen![]()
Doğru diyosun aslında. Negatif çıkarsa da önüme bakarım ne yapayımYok canım niye üzüleyim aslında rahatladım çok sitresliydim hayırlısı olsun gülüm inşallah senin olur sitres yapma herşey vaktine esirdir
Canım çok çok hafif olsa bile çizgi olması bence umut vericiKızlarrrrrr ne durumdasınız
İğnenin 12.günümdeyim
Herhangi bir belirti yok. Sadece beyaz akıntım devam ediyor. Bir de sabah şeffaf uzayan akıntım oldu ne olduğunu anlamadım.dün akşam test yaptım bişey çıkmadı yine modum düştü. Ama çok çok hafif çizgi var. Sadece benim görebildiğim. Bir de sol kasığımda hafif bir ağrı hissediyorum
Sizler ne durumdasınız
Canım kuruma çizgisi diye düşünüyorum ben o çizgiyi bugün test yapmıycam yarın sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum benn hep akşamları yaptım çnküCanım çok çok hafif olsa bile çizgi olması bence umut vericibenim de bazen sarı akıntım bazen beyaz akıntım geliyor. Baska da hiçbir belirtim yok canım. Bugün 11. Günüm. Çarşambada adet günüm Perşembe günü test yapcam regl olmazsam
Canım sabah haberini bekliyorumCanım kuruma çizgisi diye düşünüyorum ben o çizgiyi bugün test yapmıycam yarın sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum benn hep akşamları yaptım çnkü
Hiç ümidim yok ama sabah ola hayrola canım. Haber veririm tabi kiCanım sabah haberini bekliyorum
Rabbimden ümit kesilmez canım senin için dua edeceğim bu gece. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa gelsin bebişinHiç ümidim yok ama sabah ola hayrola canım. Haber veririm tabi ki
Günaydın canım sabah test yaptım koskoca bir negatifRabbimden ümit kesilmez canım senin için dua edeceğim bu gece. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa gelsin bebişin
Hayırlısı olsun canım öyleyse öteki ay gelsin bebiş inşallahhhGünaydın canım sabah test yaptım koskoca bir negatif
Hiç bir ağrım sızım belirtim de yok bu ay olmayacak galiba adet olsam bir an önce
Amin canım inşallah senin bebişin tutunmuştur.Hayırlısı olsun canım öyleyse öteki ay gelsin bebiş inşallahhhbende adet tarihimi bekliyorum sabırsızlıkla
Doktorum da üstüne basa basa sakın test falanyapma 2 hafta sonra gel kam testi yapacağız dediAmin canım inşallah senin bebişin tutunmuştur.
Adet tarihim de 12 13 nisana daha çok var nasıl dayanıcam bilmiyorum
Aaa senin aslında baya bi varmış ki daha. Negatif olması gayet normal bence ya. Benim bile batım 8 nisan daha test yapmadım. Bence ümidini kesmeDoktorum da üstüne basa basa sakın test falanyapma 2 hafta sonra gel kam testi yapacağız dedi
Hayırlısı olsun canım inşallah yaAaa senin aslında baya bi varmış ki daha. Negatif olması gayet normal bence ya. Benim bile batım 8 nisan daha test yapmadım. Bence ümidini kesme
14 martta adet oldum en son canım 30 31 günde bir oluyorum. Ama burda okuduğuma göre çatlatma iğnesinden sonra 14 günde adet olunuyormuş öylemiHayırlısı olsun canım inşallah ya
Canım bence o doğru değil doktorlar adet tarihin gecince test yap diyolar.14 martta adet oldum en son canım 30 31 günde bir oluyorum. Ama burda okuduğuma göre çatlatma iğnesinden sonra 14 günde adet olunuyormuş öylemi