• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrrr ne durumdasınız
İğnenin 12.günümdeyim
Herhangi bir belirti yok. Sadece beyaz akıntım devam ediyor. Bir de sabah şeffaf uzayan akıntım oldu ne olduğunu anlamadım.dün akşam test yaptım bişey çıkmadı yine modum düştü. Ama çok çok hafif çizgi var. Sadece benim görebildiğim. Bir de sol kasığımda hafif bir ağrı hissediyorum
Sizler ne durumdasınız

Kızlarrrrrr ne durumdasınız
İğnenin 12.günümdeyim
Herhangi bir belirti yok. Sadece beyaz akıntım devam ediyor. Bir de sabah şeffaf uzayan akıntım oldu ne olduğunu anlamadım.dün akşam test yaptım bişey çıkmadı yine modum düştü. Ama çok çok hafif çizgi var. Sadece benim görebildiğim. Bir de sol kasığımda hafif bir ağrı hissediyorum
Sizler ne durumdasınız
Canım çok çok hafif olsa bile çizgi olması bence umut verici 🤲 benim de bazen sarı akıntım bazen beyaz akıntım geliyor. Baska da hiçbir belirtim yok canım. Bugün 11. Günüm. Çarşambada adet günüm Perşembe günü test yapcam regl olmazsam

Canım çok çok hafif olsa bile çizgi olması bence umut verici 🤲 benim de bazen sarı akıntım bazen beyaz akıntım geliyor. Baska da hiçbir belirtim yok canım. Bugün 11. Günüm. Çarşambada adet günüm Perşembe günü test yapcam regl olmazsam
Canım kuruma çizgisi diye düşünüyorum ben o çizgiyi bugün test yapmıycam yarın sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum benn hep akşamları yaptım çnkü

Günaydın kızlar bugün iğneden sonra 12. Günüm.
Sabah vajinamın üst taraflarında batma hissiyle uyandım. Hiç böyle bi belirti duymuş muydunuz 😂

Günaydın kızlar bugün iğnenin vurulmasıyla birlikte 13. Günüm. Dün itibariyle göğüslerim de dolgunlaşma başladı. Adet belirtisi mi acaba diye düşünüyorum ancak ben adet olduğumu lavobada anlarım öyle göğsüm şişmez ağrım olmaz. Az az gelen sarımsı beyaz akıntım var bir de. Göğüsümün dolgunlasması beni biraz ümitlendirdi gibi umarım sonrasında çok üzülmem 🥰

Back
X