Mart ayında aşılama yaptıracak olanlar, aşılama yaptırıp sonucu bekleyenler

gul3737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
288
211
Arkadaşlar merhaba, benim gibi mart ayında aşılama yaptıracak olan var mı? Yada yaptırıp sonucunu bekleyenler? Tecrübelerimizi hep birlikte bur da paylaşalım istedim.

Ben yaptırcam canım, ilk aşılama deneyimim olacak. Hangi ilaç kullanılacak, ne kadara mâl olacak hiç bilimiyorum. İğne başlıcaz dedi doktor ama internetten baktım kutusu 200-300tllik ilaçlar. Kutusunda tek kullanımlık mı ilaçlar var onun hiç biliyo musun?

selam kızlar bende mart ayının 13 ünde aşılama oldum bugün 11 inci günüm doktorum bana adetim geçince gel demişti size ne dedi
15 gün sonra kan testtinde çıkar diyolar.. bilgisi olan varmı kızlar

Merhaba arkadaşlar benim bu ay aşılamam iptal oldu. Çünkü kistim büyümüş 5 cm olmuş ilk önce kistin gitmesini bekleyip ondan sonra aşılama yaptıracağım :KK43: Sorunlar yetmiyormuş gibi bir de bu kist çıktı :KK43: Allah başka dert vermesin deyip bekliyorum. İnşallah sizin aşılamalarınız tutar buraya hayırlı sonuçları yazarsınız.

Merhaba arkadaşlar benim bu ay aşılamam iptal oldu. Çünkü kistim büyümüş 5 cm olmuş ilk önce kistin gitmesini bekleyip ondan sonra aşılama yaptıracağım :KK43: Sorunlar yetmiyormuş gibi bir de bu kist çıktı :KK43: Allah başka dert vermesin deyip bekliyorum. İnşallah sizin aşılamalarınız tutar buraya hayırlı sonuçları yazarsınız.
amin canım inşallah ya allahım anne olmak isteyen herkese hayırlı bebekler nasip etsin

Ben yaptırcam canım, ilk aşılama deneyimim olacak. Hangi ilaç kullanılacak, ne kadara mâl olacak hiç bilimiyorum. İğne başlıcaz dedi doktor ama internetten baktım kutusu 200-300tllik ilaçlar. Kutusunda tek kullanımlık mı ilaçlar var onun hiç biliyo musun?
canım devlettemi tedavi görüyosun ?
yardımcı olayım sana

:emir_bebek:
amin canım yaaa

X