aşılama yapalı kaç gün oldu senin adetlerin gecikirmi? kist oluncada adet oluyorsun canım kist yumurtaların üzerini kaplayan bi kitle bende ilk aşılama yaptıracaktım doktor kist var yapamayız dedi dogum kontrol ilacı verdi.21 tane her gün bir tane içtim adetin 2.günü çagırdı baktı kist gitmişti sen adet olmaz isen pzt ara doktorunu o adet söktürücü filan tavsiye eder acaba hamişmisin diyecegim ama 2.kez test yaptırdın dimi belki doktor çagırıp bakar .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım deryaaaaam teşekkür ederim engin bilgilerin için opuyorumnanaktan
İnternet bağlantısı çok kötü olan bir yerdeydim 2 gündür hemen cevap yazamadım kusura bakma.
Ben zaten polikistik overliyim, adetlerim 2-3 ayda bir olurdu, düzelmiş de değil. Bugün aşılamanın 17. günü, adet olmayınca telaşlandım. Cuma günü kontrole gittiğimde 2 gün daha olmazsan test yap dedi yaptım düşüşte değer hamilelik yok dedi ama kanamada yooooook ohaoldumsmile . Ayrıca alttan ultrasonla kontrol ettiğinde bebek de yok rahimde kanamada yok dedi. Bende rahimde kanamayı adet olarak anladım, sormadım nedir bu diye. Araştırdığım kadarıyla kist oluşunca rahimde kanama yaparmış. Belkide bu yüzden doğum kontrol hapı vermedi. Sadece mayıs ayında adet olunca haber ver ben seni çağıracağım dedi,
tüp bebek konusunda o gelişinde konuşuruz dedi. Ben yarın ararım, adet olmadığımı, hapı kullanıp kullanmama gerektiğini sorarım bir de. Haber veririm yine sana zaten.
Sağol canım ya bazen bu işle ilgili bir şeyler ters gidince feci panik oluyorum, genelde de geç saatlere geliyor yardımcı doçent olarak sana danışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3