Aslında her ne kadar tam tersi gibi görünse de sen ciddi ciddi sabırlısın. Buradaki sonucu negatif olan arkdaşların çoğu (en azından ben) sabırsızlanıyor tüp bebek için. Bekleme dönemindeyiz fakat ilaçlardan ötürü bekleme dönemimiz olmasa eminim ki çoğumuz negatif sonucu aldığımız günün ertesinde tüp bebek yaptırmaya başlardı. Bak sen aşılama yaparım olmadı kendi kendimize bir süre daha deneriz diyorsun. Olması gereken de bu belki (ciddi bir rahatsızlık yoksa eğer) telaşsız, oluruna bırakmak doğru tabiki. Ben 1 defa aşılama yaptırdım, sonucun ardından yıkıldım ama toparlandım da. Fakat yine aynı yıkımı yaşamaya takatim yok diye tüp bebek deneyeceğim, her ne kadar aşılama yaptır diye ısrar etse de doktorum, çekemem bu sıkıntıyı. Evet zor bir süreç olacak ama alıştım galiba. Yumurtalar ne alemde diye gergin gergin doktora gidip gelmeler, bir sürü ilaç içip durmak, o ilaçları içtikçe şişmek, şiştikçe ayrı bir bunalıma girmek.... Gülerken ağlamayı , ağlarken gülmeyi hiç saymıyorum bile... Bu şizofrenik hallerime gayette alışık olduğum için zorluk gibi bile gelmeyecektir o dönem bana. İnşallah sadece bunlarla kalır tabi... Razıyım, yeter ki yüzüm gülsün sonunda..........
Ne yapman gerektiğini eğer doktoruna güveniyorsan onunla konuşur karar verirsin. Şimdi bunları düşünüp yorma kendini. Hava çok güzel kim bilir antalya da nasıldır çıksana dışarı. Lütfen 2 gün kafanı rahat tut. Sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlı olan olacak ve her şey daha da güzel olmaya başlayacak!