slm kıslarr budün aşılamanın 12.günü biti ama test falan yaptırmadım yapmıcamda malum hayal kırıklığıkafamçokkarıştı etraf bastırıyo onlar çok umutlu dahada geriyo beni bu durum..en geç iki güne regl olmam lasım bakalım gene sabırla kaldık başbaşa...:teselli:
benimde 10.nuncu günüm bekle bekle artık yoruldum bende. senin 3.günün kaldı test yaptırmıycam bende öyle daha kötü oluyor senin kaçıncı aşılaman
evettt canım yaa kısmet. 2 gündür çok ağladım taaa ki 2 saat öncesine kadar ama dedim yeter artık. en önemlisi evet can sağlığı. allahım en takın zamanda bizleri bebişlerimize kavuşturur. emeklerimizi boşa çıkarmaz canım. en önemlisi o zaten hayırlısı
yasemin canım çok zor iki gün geçirdin artık yeterrr yanlız degilsin.kader arkadaşların var üzülme hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor yolun sunu degil.tüpte denersin şansını bende açıkcası ümitli degilim iki kez hayal kırıklıgı yaşadım. tutmazsa bende bir ay dinlenip tüpe geçicem yüzde 70.şansımız allah bizide mutlaka sevindiricek kucaklarımızı dolduracaktık. sabredecegiz bizim bebişler nazlı annelerini ugraştırıyorlar şımarık olucaklar canımız sagolsun