Reglin geceli mi onbes gun oldu cnm senin.. Testlerinde silik cikiyordu degil mi
kızlar bende doktoruumu aradım yarın sabah gel kan ver bakalım ona gore ilaclarını teyit ederiz dedi
aksam evde test yapsammı yoksa sabah ilk idrarlamı yapsam ne dersinizzzz
bugun 15.gun varsa testte cıkarmı acabaaa
canımmm sen ne durumdasın herhangi bir belirti var mı??:)
yooook be canım benim daha çok erken yumurtlama dönemim daha yeni bitti ,belki de bitmedi
beklemedeyim anlayacağın
dua et bana...
neyin 15.günü ama canım
yok cnm asılama yapılalı 15 gun oldu bi kere 12.gun yapmıstım cok cok silikti belki de ben öle görmek istedim bilmiorum
yooook be canım benim daha çok erken yumurtlama dönemim daha yeni bitti ,belki de bitmedi
beklemedeyim anlayacağın
dua et bana...
yok cnm asılama yapılalı 15 gun oldu bi kere 12.gun yapmıstım cok cok silikti belki de ben öle görmek istedim bilmiorum
canım 4 martta asılama oldum dun bat tarıhımdı asılamanın 15.gunu :)
Hadi hayirlisi bakalim.. İns. Tutmustur.. Testin resmini ekleseydin ya.. Ondan sonra bida test yaptin mi..
dualarım hepimiz için her gece uyuduğumda Allahım diyorum benim gibi isteyen herkee bi bebek nasib et..
benim de 16. gün.. belirti için çok çok erken ama bu ay heyecandanmıdır bilmiyorum dün belim çok ağrıdı adet ağrısı gibi.. bekleyip görcez:)
sabah yapsabahh
çisemin günü geçmişmiy di?
yok cnm yapmadım evde test yok esime söledim gelirken alıcak aksam yapsammı sabahmı yapsam karar veremedim
sabah yap en iyisi.. yada akşam yap duramassan...
yine silik çıkarsa resmini çek ekle istersen..
hadi hayırlısı bakalım ama benim içime hamilemiymişsin gibi doğuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?