bence de hem belki ozmna kadar bnm kırmızlar gelir
yok cnm yapmadım evde test yok esime söledim gelirken alıcak aksam yapsammı sabahmı yapsam karar veremedim
Kizlar cisemin sonucu coktan cikti ama uzuldugu icin foruma giremiyo.keske boyle bi haberi ben vermeseydim ama uzuluyo diye yapmak zorundayim.cisemin sonucu negatif 0 cikti
canım yaa agzın bal yesin :)))
şizofrene bagladım oldummu oldummu vc den cıkmıorum
bakalım test gelsin de dayanamazsam yaparım aksam
zaten sabah doktora gidicem gelmezse adı batasıcaaaa
yapma yaaaaa
hayırlısı amaaa ya dua edelim olur inşallahh yaaa üzülmesin...
testlere de hiç güven olmuyor arkadaş!
hayret bi olay
canım yaa agzın bal yesin :)))
şizofrene bagladım oldummu oldummu vc den cıkmıorum
bakalım test gelsin de dayanamazsam yaparım aksam
zaten sabah doktora gidicem gelmezse adı batasıcaaaa
bak testi yaparkende olmamışssada üzülmek yok diye kendi kendini teselli et...
hoş teselli etsende üzüleceksende üzülüyosun yani ama olsun..
biz seni çok sevioruz ve hepimiz burda birbirimize dua ediyoruz.. birgün olacak...
ama seninki bu ay olmuş olabilir İnşAaaalllahh....
hadi bakalım hayırlısı...senide böle bu smile gibi görcez i,nş...
öffff aslında benimde şuanda bir gebeliğe o kadar ihtiyacım varki, iş açısındanda gebelikten sonra çalışmayı düşünmüyprum hiç olmazsa bir süre ama şimdi bu işten çıksam başka bir işede giremem gebelik düşündüğüm için, offffffff
kürtaj olmamış olsaydım şuanda 15. haftamızda olacaktık son 5-6 ayım kalacaktı
Kizlar cisemin sonucu coktan cikti ama uzuldugu icin foruma giremiyo.keske boyle bi haberi ben vermeseydim ama uzuluyo diye yapmak zorundayim.cisemin sonucu negatif 0 cikti
inşallAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelmesin o kırmıızı
sen bilirsin yaaa,dayanamazsın şimdiii:))
idrarda çıkmıştı ama değilmi? kafam karıştı valla idrarda çıkan aslında kanda çıkmalı .hayırlısı olsun .önümüzdeki maçlara bakacaz artık ki sanırım adette olmadı zaten bakalım nolcak iletirmisin.
idrarda çıkmıştı ama değilmi? kafam karıştı valla idrarda çıkan aslında kanda çıkmalı .hayırlısı olsun .önümüzdeki maçlara bakacaz artık ki sanırım adette olmadı zaten bakalım nolcak iletirmisin.
öffff aslında benimde şuanda bir gebeliğe o kadar ihtiyacım varki, iş açısındanda gebelikten sonra çalışmayı düşünmüyprum hiç olmazsa bir süre ama şimdi bu işten çıksam başka bir işede giremem gebelik düşündüğüm için, offffffff
kürtaj olmamış olsaydım şuanda 15. haftamızda olacaktık son 5-6 ayım kalacaktı
topidik sen kamudasın o zaman?
ohhh miss olur inş. yapabilirsin öyle birşeyy
arkadaşın çalıştığı yerde x-ray cihazı olduğundan 6 aydır ödenekli izinli kebapp,sende bi yolunu bulursun inş..
biz gariban gariban çalısırız artıkın) özel sektörr
Evet cano ben kamudayim. İnşallah Allah kısmet etsin de, evde yatabildigim kadar yatarım :) isi bırakmak ne kadar istesem de ben devam ederim sanırım. İsim rahat, maaşım da fena değil, bir de ben alıştım para kazanmaya, evde oturursam kocamı bogabilirim ehehe. Ama enn güzeli bebisini kendin büyütmek. İmkanı olan arkadaslar, bu cok büyük bir şans.
kamudaysan çalış bence de canım,imkan olsa da kamuda çalışırdım ben yaa..
5te çıkmıyor musun? oh miiiss
o kadar stresli bi işim var ki 5 yıldır çalışıyorum,her gece uyurken mutsuzum sabah uyanıp işe gideceğim diye...
bu mesleğin adı bankacılık bu arada
ama az kaldı inş..artık hiçbişey umrumda değil sigortaymış,kariyermiş,adı batsın
adı batasıca
Off bankacı mısın canım? Allah sabır versin. Doğru ya ticari bankalar insanın suyunu çıkarıp posasini bile degerlendiriyor.
Bu arada ben de bankaciyim :) ticari banka değil ama, özelden yazarım sana adını. Güya bankaciyim yani, senin yanında bana laf düşmez ehehe. Ben staj yapmıştım okurken bankada, 1 ayda hayat ışığım sönmüştü resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?