Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Kizlar cisemin sonucu coktan cikti ama uzuldugu icin foruma giremiyo.keske boyle bi haberi ben vermeseydim ama uzuluyo diye yapmak zorundayim.cisemin sonucu negatif 0 cikti

neden foruma giremioki.. asıl buraya girerse kendisini çok iyi hissedecek.. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz üzülmesin..
gelsin foruma soyle...
bende ne kadar üzgündüm..
burası ona kendisini iyi hissettirecek üzülmesin..
hepimiz aynı durumdayız... gelsin söyle de...
hayırlısı Allahtan..

yapma yaaaaa
hayırlısı amaaa ya dua edelim olur inşallahh yaaa üzülmesin...
testlere de hiç güven olmuyor arkadaş!
hayret bi olay

çisem takip ediyorum bir kaç gündür hakkına hayırlısı olsun canım inş. tez günde olur
testlere güvene gelince ilk 20 dakikadan sonra beliren silik veya tam görünür çizgilere itibar etmemek gerek, zaten gebelik varsa testte en geç 5 dkya çıkar

canım yaa agzın bal yesin :)))
şizofrene bagladım oldummu oldummu vc den cıkmıorum
bakalım test gelsin de dayanamazsam yaparım aksam
zaten sabah doktora gidicem gelmezse adı batasıcaaaa

bak testi yaparkende olmamışssada üzülmek yok diye kendi kendini teselli et...
hoş teselli etsende üzüleceksende üzülüyosun yani ama olsun..
biz seni çok sevioruz ve hepimiz burda birbirimize dua ediyoruz.. birgün olacak...
ama seninki bu ay olmuş olabilir İnşAaaalllahh....
hadi bakalım hayırlısı... senide böle bu smile gibi görcez i,nş...

canım benim üzülme herseyin hayırlısı
vardır bunda da bir hikmet bebegin daha gelmeye karar vermemiş demekkii
o gelecegi zamanı biliyor çokta bekletmesin insallaah

öffff aslında benimde şuanda bir gebeliğe o kadar ihtiyacım varki, iş açısındanda gebelikten sonra çalışmayı düşünmüyprum hiç olmazsa bir süre ama şimdi bu işten çıksam başka bir işede giremem gebelik düşündüğüm için, offffffff
kürtaj olmamış olsaydım şuanda 15. haftamızda olacaktık son 5-6 ayım kalacaktı

Son düzenleme:
selam mart kedileri :) ben 10 aydır deniyorum bu ay çok ümitliyim.yaşım 30 , 47 kg hiç hamile kalmadım bu zamana kadar . doktorumuz bir problem yok dedi ve doğal yöntemle denemeye devam edin dedi.hepinize dua ettim tüm bebek isteyenlere.sizde bana edin lütfen.şu düşünceleri kafamdan atsam daha güzel olacak ama düşünmeden edemiyorum.((

yok canım üzülmem alıştım artık 20.denemem bu tabii ben her ay gidip test alıp yapan biri deilim cunku tam gunu sabah kalkarım gunaydın der benmkisi
1 seneye yakındır ilk defa gecikiyor adetim
ayrıca progestan ilac kullanıyorum aksam son hapımı alıcam
oda regli görmemi engelliyor olabilir
kısmet ya herseyinn hayırlısı olmazsa da önemli ama canımdan önemli değl
allah saglık sıhhat huzur mutluluk versin
buna da şükür

olsun hayırlısı bundada vardır bi hayır üzülme...
inşallah sende tez zamanda tekrardan hamilelik yaşarsın ve sağlıcakla alırsın kucağına canım üzülme...
olacak elbet birgün...

idrarda çıkmıştı ama değilmi? kafam karıştı valla idrarda çıkan aslında kanda çıkmalı .hayırlısı olsun .önümüzdeki maçlara bakacaz artık ki sanırım adette olmadı zaten bakalım nolcak iletirmisin.

Kizlar cisemin sonucu coktan cikti ama uzuldugu icin foruma giremiyo.keske boyle bi haberi ben vermeseydim ama uzuluyo diye yapmak zorundayim.cisemin sonucu negatif 0 cikti

Ewet regl i gecikti ve hala olmadi..doktora gitcek buyuk iht sonrada annesinin yanina koye gitmeyi planliyo bikacgun..durum bu canlar

silik çizgi demişti,sanırım yaptıktan baya sonra beliren 2. çizgiydi
ben bu yüzden diyorum iştee adet gecikmesinden en az 3-4 gün sonra test diyee

hoşgeldin canım, üzüldüm başından geçen olaya ama hakkında hayırlısı
böylesi daha hayırlı demek ki hakkında ,yazmak istemiyorum anlamışsındır çok daha fazla üzülmemişsin çok şükür....
sen de bendensin
hamiş kalalım bırakalım kurtulamam işten

Evet cano ben kamudayim. İnşallah Allah kısmet etsin de, evde yatabildigim kadar yatarım :) isi bırakmak ne kadar istesem de ben devam ederim sanırım. İsim rahat, maaşım da fena değil, bir de ben alıştım para kazanmaya, evde oturursam kocamı bogabilirim ehehe. Ama enn güzeli bebisini kendin büyütmek. İmkanı olan arkadaslar, bu cok büyük bir şans.

kamudaysan çalış bence de canım,imkan olsa da kamuda çalışırdım ben yaa..
5te çıkmıyor musun? oh miiiss
o kadar stresli bi işim var ki 5 yıldır çalışıyorum,her gece uyurken mutsuzum sabah uyanıp işe gideceğim diye...
bu mesleğin adı bankacılık bu arada
ama az kaldı inş..artık hiçbişey umrumda değil sigortaymış,kariyermiş,adı batsın
adı batasıca

Off bankacı mısın canım? Allah sabır versin. Doğru ya ticari bankalar insanın suyunu çıkarıp posasini bile degerlendiriyor.
Bu arada ben de bankaciyim :) ticari banka değil ama, özelden yazarım sana adını. Güya bankaciyim yani, senin yanında bana laf düşmez ehehe. Ben staj yapmıştım okurken bankada, 1 ayda hayat ışığım sönmüştü resmenn

Âmin âmin hepimizin inş... Ben de tekstilde staj yapmıştım hayat ışığımın söndüğünü düşünmüştüm, yanılmışım şimdi kör oldum... Tövbe estağfirullahhhh .... Zor ya her iş kendine göre zor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…