merhaba kızlar.. cogu arkadasım meraak etmıs durumu anlatayım bı suru gırmıcem zaten ananeme köye giderim sessiz sakin kafamı dinlerim bunaldım ... Derler ya derdi veren allah dermanınıda verir bende inanıyorum allah bana derman olur. ıdrarda nekadar silik çızgı gorsemde kanda o pozıtıfı göremedım hemde sonuc sıfırlarda .. morelım bozuldu sınırlendım gözlerım doldu bogazım düğüm düğüm oldu aksam üzeri eşim geldi sonuc kötumu diye sordu ve ben cevap veremeden o sessiz sessiz akan göz yaşlarımdan olumsuz oldugunu anlattım.. istemedende olsa tutamadım kendımı süzülü verdi...
ben hiç gecikme yaşamadım bugune kadar gunu gunune hatta saatı saatıne oldum adet ... ve bugun beyaz kıvamlı cok cok akıntım oldu sırılsıklam olmustu camasırım ve dedım adet oldum bıde baktım yok bırsey...
göğüslerim yanıyor agrıyor hala belırtılerın hepsı hamılelık belırtısı :) ama yok işte piskolojık cok yordum zıhnımı bu konuya bu ay herkes gıbı bende dusunmeden gecemedım benım 1 seneyı gectı yanı aylardır hep o gunun gelmesını beklıyorum.. cevremdekıler erken daha olur elbet desede 1 senedır olmaması cok anormal gelıyor bana.. ınsanlar 2 ay hamıle kalamasa telas yapıyor acaba hamıle kalamıcammı neden kalmıyorum dıye.. okadar sacma gelıyor kı bazen bunlar bana daha 2 ay olmus bekle hele turk flımınde oynamıyorsun burası turkıye yedıgımızın ıctıgımızın ne oldugunu bılmıyoruz... bence en az 6 ay beklenmelı sonra strese baslayabılırsınız ıste :) çünkü en başta yapmayın stres bu ilerki gebelikleride etkiliyormuş...belki bende öle yaptığım için bugun bu durumdayım ...
bugun en cok üzen şey beni eşimin gözlerinde hüzün görmekti çocuk olmadıgı için üzülmemişti ama ben üzüldüğüm için içinin parçalandığını hissettim.. ve konuşamadan onunla direk iş yerinden eve geldim... akşam konuşalım dedi :) konuşabilirsem gerçi konuşulcak birseyde yok anladım ki çok fazla ümitlenmiceksin dualarımı eksik etmicem sizlerden de herzaman dualarımdasınız görüşürüz tekrar kızlar birazcık mola vereyim kendime :)
merhaba kızlar.. cogu arkadasım meraak etmıs durumu anlatayım bı suru gırmıcem zaten ananeme köye giderim sessiz sakin kafamı dinlerim bunaldım ... Derler ya derdi veren allah dermanınıda verir bende inanıyorum allah bana derman olur. ıdrarda nekadar silik çızgı gorsemde kanda o pozıtıfı göremedım hemde sonuc sıfırlarda .. morelım bozuldu sınırlendım gözlerım doldu bogazım düğüm düğüm oldu aksam üzeri eşim geldi sonuc kötumu diye sordu ve ben cevap veremeden o sessiz sessiz akan göz yaşlarımdan olumsuz oldugunu anlattım.. istemedende olsa tutamadım kendımı süzülü verdi...
ben hiç gecikme yaşamadım bugune kadar gunu gunune hatta saatı saatıne oldum adet ... ve bugun beyaz kıvamlı cok cok akıntım oldu sırılsıklam olmustu camasırım ve dedım adet oldum bıde baktım yok bırsey...
göğüslerim yanıyor agrıyor hala belırtılerın hepsı hamılelık belırtısı :) ama yok işte piskolojık cok yordum zıhnımı bu konuya bu ay herkes gıbı bende dusunmeden gecemedım benım 1 seneyı gectı yanı aylardır hep o gunun gelmesını beklıyorum.. cevremdekıler erken daha olur elbet desede 1 senedır olmaması cok anormal gelıyor bana.. ınsanlar 2 ay hamıle kalamasa telas yapıyor acaba hamıle kalamıcammı neden kalmıyorum dıye.. okadar sacma gelıyor kı bazen bunlar bana daha 2 ay olmus bekle hele turk flımınde oynamıyorsun burası turkıye yedıgımızın ıctıgımızın ne oldugunu bılmıyoruz... bence en az 6 ay beklenmelı sonra strese baslayabılırsınız ıste :) çünkü en başta yapmayın stres bu ilerki gebelikleride etkiliyormuş...belki bende öle yaptığım için bugun bu durumdayım ...
bugun en cok üzen şey beni eşimin gözlerinde hüzün görmekti çocuk olmadıgı için üzülmemişti ama ben üzüldüğüm için içinin parçalandığını hissettim.. ve konuşamadan onunla direk iş yerinden eve geldim... akşam konuşalım dedi :) konuşabilirsem gerçi konuşulcak birseyde yok anladım ki çok fazla ümitlenmiceksin dualarımı eksik etmicem sizlerden de herzaman dualarımdasınız görüşürüz tekrar kızlar birazcık mola vereyim kendime :)
arkadaşlar,
idrar testlerinizi sabah yapın ben gece 12 de yaptım çıkmadı , sabah 10 da yaptım çıktı
varsa eğer boş yere kendinizi üzmeyin ve idrarı damlattıktan sonra saate bakın mutlaka
hayırlı haberler gelir inşallahhhh
nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :)))
sürekli alttan bişiler gidiyomuş gibi geliyor ama tık yok
Canım seni çok seviyoruz.Allah hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin.Önce sizlere sağlık versin sonra herşeyin hayırlısı olsun.O ufaklığın geleceği zaman bellidir.merhaba kızlar.. cogu arkadasım meraak etmıs durumu anlatayım bı suru gırmıcem zaten ananeme köye giderim sessiz sakin kafamı dinlerim bunaldım ... Derler ya derdi veren allah dermanınıda verir bende inanıyorum allah bana derman olur. ıdrarda nekadar silik çızgı gorsemde kanda o pozıtıfı göremedım hemde sonuc sıfırlarda .. morelım bozuldu sınırlendım gözlerım doldu bogazım düğüm düğüm oldu aksam üzeri eşim geldi sonuc kötumu diye sordu ve ben cevap veremeden o sessiz sessiz akan göz yaşlarımdan olumsuz oldugunu anlattım.. istemedende olsa tutamadım kendımı süzülü verdi...
Eki Görüntüle 662506
kızlarrrr az önce ovulasyon testimi yaptımmm şimdi ben bugünnmü yumurtluyorumm bide ikinci çizgi ilk kez bu kadar netleştiiii ben şimdi napimmmmm
teşekkür ederimm canımm iyiyim çok şükür, kasık ağrılarımı ve halsizliğimi saymazsak
banada öyle olmuştu çok fazla dinleme kendini ,hayırlısı inşallahhholacak olacakkkkk
bence sen simdi burada pek takılma kocanın yanına gitt
yani bu testi görünce gebelik testi sandım ilk basta heyecanlandım ta ki alttaki yazıyı okuyana kadar sana hayırlı işler arkadasım
ayyyyyyy inşAllaaaahhh o testleride burdann sizinle paylaşmakk nasip olurrrrrr hepimiziinnnnnnn
ehh ozmn hazırlan jatiyerler falan kapıyı öle aç direkt mevzuya dalarsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?