Eki Görüntüle 662506
kızlarrrr az önce ovulasyon testimi yaptımmm şimdi ben bugünnmü yumurtluyorumm bide ikinci çizgi ilk kez bu kadar netleştiiii ben şimdi napimmmmm
niye ama o senin hersyin normal bunlar
kusura bakma canm
aklıma gelen dilimde
Theparadise, yazdığını okumadan once gebelik testi yaptın sandim kizz :) inşallah 15 gün sonra onu da böyle gösterirsin bizee :))
Kizlar bugun kirmizilara merhaba dedim.uzuldum mu!?hmm yanikendimi en bastan beri kaptirmamidtim ama umut iste bitmek tukenmek bilmiyo saonrasida bayal kirikligi..bugun gercekler tokat gibi yuzume carptiginda anladimki kendimi cok kasmis cok yormusum.artik derin bir nefes alma vaktidir.ben ne kadsr surecegini bilmedigim zaman kadar girmicem foruma.hic kendimi bukadar zayif hissetmemistim silkelenmem ve bazi seyleri bastirmayi beynime tekrar hatirlatmam gerek.gebeligi bekleyenler ve gebe olsnlar ins rabbim yolunuzu acik eder saglikli hayirli evlatlar nasip edrr rabbim sizlerr.sizi cok seviyotum topiklerim.sakin dua etmekten vazgevmryin.hoscakalin.
Kizlar bugun kirmizilara merhaba dedim.uzuldum mu!?hmm yanikendimi en bastan beri kaptirmamidtim ama umut iste bitmek tukenmek bilmiyo saonrasida bayal kirikligi..bugun gercekler tokat gibi yuzume carptiginda anladimki kendimi cok kasmis cok yormusum.artik derin bir nefes alma vaktidir.ben ne kadsr surecegini bilmedigim zaman kadar girmicem foruma.hic kendimi bukadar zayif hissetmemistim silkelenmem ve bazi seyleri bastirmayi beynime tekrar hatirlatmam gerek.gebeligi bekleyenler ve gebe olsnlar ins rabbim yolunuzu acik eder saglikli hayirli evlatlar nasip edrr rabbim sizlerr.sizi cok seviyotum topiklerim.sakin dua etmekten vazgevmryin.hoscakalin.
ay neee bilimmmm heycanlandımmmmm işteeeebu arada ben testi yarın yaparsam dahamı kırmızı olur yoksa bugünmü yumrtluyorum anlamadım
Herkese hayırlı akşamlar
bügün tekrar idrarda gebelik testi yaptım ve 10 -15 dakikada ikinci çizgi silik cıktı tabiki sevinemedim çünkü yanıltıcı olabılıyor adetime daha 2-3 gün var gerci dün yaptığımda negatifti bügün çift çizgi yine de hamile olabileceğimi düşünemiyorum adetimin gecmesini bekliycem, çünkü bu ay bende hiç ama hiç bir belirtim yok ne hamilelik belirtisi nede adet belirtisi bu ay belirti dinlediğim halde belirti bulamadım çok tuhaf, belirtisislikten şüphelenesim var belirti olarak belirtisislik belirti :))))))
çok isterdim silik çizgi için sevinmeyi lakin bir kere daha aynen çift çizgiyi görüp hastaneye koşmuştum kandada negatifi görünce kendime gelmem zaman almıştı aynı hataya düşmek istemiyorum, Allahım anne olmayı bizlere nasıp etsin ....
burdaki tüm tanidiğim yada tanimadığım arkadaşlara Allah en kısa zamanda hamile kalmayı ve kucaklarına almayı nasıp etsin....
kızlar warse ve çisem Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş en güzel vakitte...bende çok umutsuzdum bu ay insan yinede üzülüyor işte ama inş birgün olacak kızlar...
kızlar ya birşey sormak istiyorum.ben tam anlamıyoru bu işten.en son reglim 14 şubattı.bu ay 18 inde oldum.33.günde yani.. şimdi benim yumurtlama tarihim ne oluyor kızlar ya :26: adetin başından sayarak 12.14.16. günler mi oluyor bu durumda yumurtlama günlerim bi yardımcı olsanız kızlar bari bu ay tam dikkat edeyim ya
canımmmm Aminnn güzel dileklerin içinnn yarın kanda baktırda bizi haberdar ett bence sennn hamilesinnnn Rabbbim yüzümüzü güldürsün inşAlllahhh
Canım adet günümü bekleme kararındayım burdaki çoğu arkadaş bilir kan tahlili cıkana kadar büyük heycanı yaşayıp negatif görmek nedense insana daha ağır geliyo o yüzden adet tarihimi bekliycem 3 gün kaldı sizlerede olumlu yada olumsuz bildiricem içimde his varmi yok ama hamile olmayı çok isterdim....
Rabbim ol demişse vardır O'nun izni olmadan olmuyo dualarımız bir olsun
ayrıca inş. senin dediğin gibi hamileyimdir :))) inanın bu konuda robot gibi oldum artık ne sevinebiliyorum nede üzülebiliyorum bir tuhafım donuyorum, artık hakkımda hayırlısı...
canım senin normalde adet aralıgın nedir
kendimden ornek vereyim benm 30 gun ..30-14=16.gun oluyor yumurtalama 14.16.18 tam denioruz bazen istisna olabilio ne bilim 13-15-17 gibi
yani toplam adet aralıgından 14 cıkarıyosun
canım benim her ay değişiyor o yüzden kafam karışıyor benimde.. 30 günü yüzde doksan geçiyor 33-34-35 günde bir oluyorum.genel olarak 35 günde bir oluyorum diyebilirim..ama her ay ben şu gün olurum diyemiyorum çünkü her ay ileri gdiyor :44: mesela bu ay 33.gün oldum..bu durumda nasıl olacak? :18:
( warse gitme ben bu ay denemiyorum bile ama sizlerden kopamiyorum. Seni seviyoruz, biraz kafanı dinle ana lütfen geri gel. Bizi en iyi bizler anlarız.
canım ozmn 35-14=21. gun olur 18-19-21-23 olabilir hem anlarsın o gunlerde akıntın cogalır daha yapıskan uzayan bi akıntı olur ayrıca kasıklarında dolgunluk hissedersin sen bu gunler de kendini dinle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?