Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ayy canımmmm cok özür dılerım üzdüysem senii,bilerek isteyerek yapmadım ınana hakkını helal et..

yok canım arkadasım neden üzüleyim ki ? hem ne hakkım var estafurullah varsada yoksada helal olsun canm .. Nasılsın bakayım bugun nasıl hissediyorsun kendini

BASTET: 23 mart beklemede
AŞKHİÇBİTMEZ: 27 mart beklemede
BİRDENEM:

Son düzenleme:
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURDAN:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
UNLUGUL:31 mart beklemede
BASTET: 23 mart beklemede
AŞKHİÇBİTMEZ: 27 mart beklemede
BİDENEM:

Son düzenleme:

hamilesin hamilesin hamilesin:)) ohh darısı basımıza..rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın ıns kuzu...

yok canım arkadasım neden üzüleyim ki ? hem ne hakkım var estafurullah varsada yoksada helal olsun canm .. Nasılsın bakayım bugun nasıl hissediyorsun kendini

bikere sen nıye ustune alınıyosunkı ben nursay a yazmıstım hıh kuzu saka yaptım kızma sakın:)

slm arkadaslar,

bende mart ayinda hamile kalmak isteyenlerdenim

Kızlar bişi sorucam benim bat yarın. Son 3 gün içinde 2 farklı markada 5 test yaptırdım bir tanesinde silik çizgi çıktı ,3 tanesinde hiç çıkmadı ve en son dün akşam yaptım böyle silik gibi ama yok gibi yani baya bi ışık altında baktım sadece ışık altında görünüo. Ben ne yapsam gidip kan testimi yaptırsam beklesemmi biraz daha eğer varsa eşimle ayın 1 inde ilk birlikte olduk yani 2 haftalıktır beklesemmi ne dersiniz sabah resmen 1 saat yataktan çıkamadım ya kalkınca regl olursam die

mm daha varmıs canımcım senın benm regl mart 18 :) hadı hayırlısı inş hamiş kalırsın sende ben henüz kalamadım ama

ay hadi insallah hamilesindir. guzel haberlerini aliriz ben de gecen ay cok umitlenmistim ama olmadi kismet degilmis. herseyin hayirlisi olsun.

kızlar bu ay yoğun akıntım varya benim bi ilginç sanki adet olcakmışım gibi ama sat 27şubat yanii çok sıvı değil gelen akıntı hanii biraz mukus kıvamında yumurtlamam da bitti üşütmedendir diye düşünüyorum ama çok da dikkat ediyorum bu ay hiç düşünmedim kafama takmadım hamile kalmayı ama ne bileiym ya acaba var mıdır yok mudur :) en yakın arkadaşım hamile görmüş beni beni arayıp haber veriyordun diyor bende kendimi gördüm son zamanlarımdı artık hastane seçiyordum doğum için kızım olacak diyordum allah imşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür kızlar bugün cuma bol bol dua edin

kızlar batım 18 mart. bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif ne yazık kiii neler yaptım yinede olmadı

kızlar merhaba herkese hayırlı cumalar Rabbim bütün hayırlı muradlarımızı hayırlı vakitte nasip etsin inş..

dün msj yazmıştım ama kimse görmedi sanırım cvp yazan olmamış regl döneminde dra gidicem hangi testler yapılıyor acaba diye sormuştum

ben regl olmadım ama olurum belirtisi var,geçen ay 14 ünde olmuştum..

çift çizgiyi tez zamanda bizlerde görürüz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…