o salak dkr. değerlerin çok yüksek dğeil dedi daha kaç olamlıydıki
benim ilk gebeliğim bişey bilmiyorum zatennn
kızlar batım 18 mart. bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif ne yazık kiiineler yaptım yinede olmadı
kızlar merhaba herkese hayırlı cumalar Rabbim bütün hayırlı muradlarımızı hayırlı vakitte nasip etsin inş..
dün msj yazmıştım ama kimse görmedi sanırım cvp yazan olmamışregl döneminde dra gidicem hangi testler yapılıyor acaba diye sormuştum
ben regl olmadım ama olurum belirtisi var,geçen ay 14 ünde olmuştum..
çift çizgiyi tez zamanda bizlerde görürüz inş
uzulme ipeksin, hem henuz cok erken. 18inden sonra bi test daha yap derim ben. moralini bozma...
Kızlar bişi sorucam benim bat yarın. Son 3 gün içinde 2 farklı markada 5 test yaptırdım bir tanesinde silik çizgi çıktı ,3 tanesinde hiç çıkmadı ve en son dün akşam yaptım böyle silik gibi ama yok gibi yani baya bi ışık altında baktım sadece ışık altında görünüo. Ben ne yapsam gidip kan testimi yaptırsam beklesemmi biraz daha eğer varsa eşimle ayın 1 inde ilk birlikte olduk yani 2 haftalıktır beklesemmi ne dersiniz sabah resmen 1 saat yataktan çıkamadım ya kalkınca regl olursam die
kızlar batım 18 mart. bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif ne yazık kiiineler yaptım yinede olmadı
canım ben regl bitiminden 3 gün sonra rahim filmi çektirmiştim. bi de tsh falan bakılmıştı. ama başka bişey bilmediğimden yardımcı olamıyorum ne yazık ki
mrb canım esinle beraber oldugun tarih değil son adet günün baz alınıyor o sekilde düşün ona göre davrn bence
batlarımız aynı bılıyorsun canım bende dun yapmıştım ve negatıf cıkmıstı .. belki geç döllenme felan olmustur n bılım yabeklleyeım bakalım bıraz daha 3 gun var sonucta ümit işte
alipek canım sen ne alemlerdesin nasıl gidiyor :)
Hımm yani eğer hamileysem 2 haftalık değil 3,5 hafatlık filandır
aynen öyle güzelim drlar da bu sekilde hesaplıyor mesela nette yaz hafta hafta gebelik 1 hafta adet oldunuz diye baslar
Ne yapsın heyecandan söyler tabi. ben bile sabahtan beri çenemi tutmaya çalışıyorum. Gerçi tutamadım iş arkadaşıma söyledim :)hayırlı olsun tatlım , benim kandada çıktı idrardada ama sevgili dr. daha çok erken olduğunu dış gebelik vs.olabileceğini söyledi, sevgili kocamda o heyecanla yakın çevresine söyleyivermiş inşallah bişey olmaz rabbim kucağımıza almayı nasip eder...
bende bu ay inşallah yani martta gebe kalmış ümidiyle bekliyorum.aslında çok erken 5 martta günüm :) 8 mart doğum günüm eğer hamile kalırsam dünyanın en güzel hediyesi olacak.
canım bu arada ismim ipek dun sormuştun sanırım..yazdım sana görmedin herhalde senden cesaret aldım test aldım az once ama yarın sabah yapıcam :)) dun kasıklarım öle gibi gerildi iki büklüm kaldım hem de 2 kere oldu bu belirtimi sencebnm gogusler şişti 5 gundur bugun sabah kalktım şişliği inmiş gibi geldi genelede adet olucagım zmn böyle olur tabii bilemiorum akıntım vardı beyaz parlak oda gecti 2 gundur bilmioruuum hiç bişee bilmiyorum bekliorum sadece :))))))) sende olucam moduna girmişsin warse ve ben gibi nolucaz biz böyle yaaaaa
gebelik hesaplamayla ilgili siteye girdim son adet tarihiim yazdım 2 hafta 2 günlük hamilesiniz dedi yaaa hesaplaması bile umut veriyo insana test yapsak çıkmaz ama dimi
sözün bittiği yerdeyizah ah ipekcim bi bilsem vucudumuzu okadar dınlemeye basladıkkı gözümüz seyrise acaba diyoruz inş hamişizdir benim göğüslerde normalde 1 hafta erken şişerdi neden bilmem bu ay 3 gun kala şişti hatta sabah acısına uyandım acaba hamilemıyım hahahaha yok canım daha neler :)))) akıntım benımde vardı beyaz sefaf akıntı vardı kuruyunca sarı oluyordu oda hamılelık belırtısıymıs tabı arada bır gelıyor kesin hamileyim ben olmasamda düşünmesi bile güzel detaylara fazla iniyoruz gerçekten
zaten ne kaldı caanımmmmmm şunun şurasında alt tarafı üç (3) gün demi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop kırmızılardayız :)))
sözün bittiği yerdeyizah ah ipekcim bi bilsem vucudumuzu okadar dınlemeye basladıkkı gözümüz seyrise acaba diyoruz inş hamişizdir benim göğüslerde normalde 1 hafta erken şişerdi neden bilmem bu ay 3 gun kala şişti hatta sabah acısına uyandım acaba hamilemıyım hahahaha yok canım daha neler :)))) akıntım benımde vardı beyaz sefaf akıntı vardı kuruyunca sarı oluyordu oda hamılelık belırtısıymıs tabı arada bır gelıyor kesin hamileyim ben olmasamda düşünmesi bile güzel detaylara fazla iniyoruz gerçekten
zaten ne kaldı caanımmmmmm şunun şurasında alt tarafı üç (3) gün demi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop kırmızılardayız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?