Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım ben regl bitiminden 3 gün sonra rahim filmi çektirmiştim. bi de tsh falan bakılmıştı. ama başka bişey bilmediğimden yardımcı olamıyorum ne yazık ki

mrb canım esinle beraber oldugun tarih değil son adet günün baz alınıyor o sekilde düşün ona göre davrn bence

kızlar batım 18 mart. bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif ne yazık kiii neler yaptım yinede olmadı

batlarımız aynı bılıyorsun canım bende dun yapmıştım ve negatıf cıkmıstı .. belki geç döllenme felan olmustur n bılım ya beklleyeım bakalım bıraz daha 3 gun var sonucta ümit işte

canım ben regl bitiminden 3 gün sonra rahim filmi çektirmiştim. bi de tsh falan bakılmıştı. ama başka bişey bilmediğimden yardımcı olamıyorum ne yazık ki

cevap verdiğin için sağol canım.. bana reglde gel demişti dr.bakalım bi gideyim olduğum zaman artık ne olacaksa..

bence erken yapmışsın testi meraktan duramıyoruz işte,bende dün yaptım negatifti.. inş hayırlı vakitte olur hepimiz için..

batlarımız aynı bılıyorsun canım bende dun yapmıştım ve negatıf cıkmıstı .. belki geç döllenme felan olmustur n bılım ya beklleyeım bakalım bıraz daha 3 gun var sonucta ümit işte

başka çare yok zaten canımcım, allah hayırlısıyla bizlerede nasip etsin bir an önce

alipek canım sen ne alemlerdesin nasıl gidiyor :)

canım bu arada ismim ipek dun sormuştun sanırım..yazdım sana görmedin herhalde senden cesaret aldım test aldım az once ama yarın sabah yapıcam :)) dun kasıklarım öle gibi gerildi iki büklüm kaldım hem de 2 kere oldu bu belirtimi sence bnm gogusler şişti 5 gundur bugun sabah kalktım şişliği inmiş gibi geldi genelede adet olucagım zmn böyle olur tabii bilemiorum akıntım vardı beyaz parlak oda gecti 2 gundur bilmioruuum hiç bişee bilmiyorum bekliorum sadece :))))))) sende olucam moduna girmişsin warse ve ben gibi nolucaz biz böyle yaaaaa

aynen öyle güzelim drlar da bu sekilde hesaplıyor mesela nette yaz hafta hafta gebelik 1 hafta adet oldunuz diye baslar

gebelik hesaplamayla ilgili siteye girdim son adet tarihiim yazdım 2 hafta 2 günlük hamilesiniz dedi yaaa hesaplaması bile umut veriyo insana test yapsak çıkmaz ama dimi

Ne yapsın heyecandan söyler tabi. ben bile sabahtan beri çenemi tutmaya çalışıyorum. Gerçi tutamadım iş arkadaşıma söyledim :)

Boş ver sen o doktoru yeni birine git. Hayırlısıyla hepimizi alıcaz inşallah bebeğimizi kucağımıza

bende bu ay inşallah yani martta gebe kalmış ümidiyle bekliyorum.aslında çok erken 5 martta günüm :) 8 mart doğum günüm eğer hamile kalırsam dünyanın en güzel hediyesi olacak.

benim ilk bebeğim yani kızım prensesim rabbimin en güzel doğum günü hediyesiydi bana benim doğum günümden 3 gün sonra dünyaya gelmişti umarım rabbim herkeze bu güzel duyguyu tatdırır rabbim önce hiç evlat sevgisi tatmayan kullarına nasip etsin daha sonra bizlere nasip etsin hayırlısıyla inşallah :13:

sözün bittiği yerdeyiz ah ah ipekcim bi bilsem vucudumuzu okadar dınlemeye basladıkkı gözümüz seyrise acaba diyoruz inş hamişizdir benim göğüslerde normalde 1 hafta erken şişerdi neden bilmem bu ay 3 gun kala şişti hatta sabah acısına uyandım acaba hamilemıyım hahahaha yok canım daha neler :)))) akıntım benımde vardı beyaz sefaf akıntı vardı kuruyunca sarı oluyordu oda hamılelık belırtısıymıs tabı arada bır gelıyor kesin hamileyim ben olmasamda düşünmesi bile güzel detaylara fazla iniyoruz gerçekten
zaten ne kaldı caanımmmmmm şunun şurasında alt tarafı üç (3) gün demi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop kırmızılardayız :)))

:))).. insallah ki bekleyen herkesin iyi haberlerini haftaya aliriz..

hahah aynen öyle neyse h.sonu yaaa ben oyalanıorum h.sonları esim evde olunca daha cabuk gecıyor zaman :))))))yarın yapayım bakayım testi tek çizgiyi bende göreyiimm insallah guzel hbrler veerırız tatlıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…