son adetin ne zaman
:))).. insallah ki bekleyen herkesin iyi haberlerini haftaya aliriz..
canım sen daha cok yenisin umarıım cok beklemzsın heme bu ay hamiş olursun... bu arada hemen ilk ay hamile kalanları da kıskanmıyor deılım yaniii nokta atışı yapıyolar maşallaahhhh :))))))
canım sat 27 şubat
Yedikolik canım, cok gecmis olsun. Cok şükür tıkanıklık yOkmus, buna cok sevindim. Bir daha film çektirmen hiç gerekmesin inşallah. Haftaya çektirmem gerekecek. Valla cok gözüm korktu, anasteziliyi araştıracağım. Ağrı eşiğim cok dusuktur benim. Salı gün araştırıp mümkünse bayiltmalarini isteyeceğiminşallah benim de temiz çıkar. Cok gecmis olsun, verdigin bilgi için sagol canım, öpüyorum seni :)
:)) kiyamam..cok ta yeni sayilmam aslinda cunku ben zaten bir anneyim..kocaaamaaaannnn ikiz ogullarim var benim
ikinci evliligimi yaptim cok ama cok hayirlsiyla bebek istiyoruz...eee yasta geciyor zaman daraliyor yani..
hahah aynen öyle neyse h.sonu yaaa ben oyalanıorum h.sonları esim evde olunca daha cabuk gecıyor zaman :))))))yarın yapayım bakayım testi tek çizgiyi bende göreyiimminsallah guzel hbrler veerırız tatlıımm
inşallah bende yarın yapayım bakalım ne cıkcak :)))))
Merhaba kızlar benimde bat bugun ama gelen giden yok
benımde bat günüm yarın,bugü defalrca lavaboya gıttım,tamam oldum simdi oldum dıye ama hala gelen gıden yok:)ocak ayında 12 sınde olmustum erkende gelmedı..bakalım ne olcak..uykudan kafamı kaldıramıyorumkı foruma gıreyım,mandalla gozkapaklarımı kapıyolar sankı..
inşallah bende yarın yapayım bakalım ne cıkcak :)))))
off offfffffff
gelmicek inşallahh dinlen canım en iisi biraz tembellikten bişe olmazzz :)))
inş canımın içi ıns..dua edın kız 1 gun kaldı:)
hıh şimdi yine test aldım eve gıdınce yapcam
senin adını testkolik koydum tatlımm sabahtan yap ilk idrarla bende öyle yapıcam sonra burda paylaşalım :)))))))
kız kaba yapa yapa tuvaletı kulanmayı unutucan delı:)
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURSAY22:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
canim tesekkurler cok beyendim harika olmus.darisi senin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?