Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım sen daha cok yenisin umarıım cok beklemzsın heme bu ay hamiş olursun... bu arada hemen ilk ay hamile kalanları da kıskanmıyor deılım yaniii nokta atışı yapıyolar maşallaahhhh :))))))

:)) kiyamam..cok ta yeni sayilmam aslinda cunku ben zaten bir anneyim..kocaaamaaaannnn ikiz ogullarim var benim

ikinci evliligimi yaptim cok ama cok hayirlsiyla bebek istiyoruz...eee yasta geciyor zaman daraliyor yani..

Canım ne kadarda zor olsada anestezi yaptırma derimben.. Çünkü eğer o ay hamilelik olursa bebeğe zararı olabiliyormuş. iki gün zor geçiyo ama sonrası daha ii.. Yani bugün çok ince bi ağrım var okadar oda oturduğum sürece pek olmuyo.. atlattım ben çok şükür. darısı senin başına inş canım arkadaşım.Hiç korkma olurmu .. Dualarım seninle inş seninkide temiz çıkar...
Yalnız senin doktorun rahim filminin çekildiği ay cinsel birliktelik yok mu dedi? bana sadece 2 gün yok dedi. Hatta ben dün oluvasyon yaptım net çift çizgiyi gördüm ama birlikteliğe korktum bugün birliktelik düşünüyorum acaba yapmasam mı ha ne dersiniz kızlar
:18:

:)) kiyamam..cok ta yeni sayilmam aslinda cunku ben zaten bir anneyim..kocaaamaaaannnn ikiz ogullarim var benim

ikinci evliligimi yaptim cok ama cok hayirlsiyla bebek istiyoruz...eee yasta geciyor zaman daraliyor yani..

ayy Allah bagıslasın masallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsn cümlemizee inşallah

hahah aynen öyle neyse h.sonu yaaa ben oyalanıorum h.sonları esim evde olunca daha cabuk gecıyor zaman :))))))yarın yapayım bakayım testi tek çizgiyi bende göreyiimm insallah guzel hbrler veerırız tatlıımm

inşallah bende yarın yapayım bakalım ne cıkcak :)))))

inşallah bende yarın yapayım bakalım ne cıkcak :)))))

benımde bat günüm yarın,bugü defalrca lavaboya gıttım,tamam oldum simdi oldum dıye ama hala gelen gıden yok:)ocak ayında 12 sınde olmustum erkende gelmedı..bakalım ne olcak..uykudan kafamı kaldıramıyorumkı foruma gıreyım,mandalla gozkapaklarımı kapıyolar sankı..

off offfffffff
gelmicek inşallahh dinlen canım en iisi biraz tembellikten bişe olmazzz :)))

canim tesekkurler cok beyendim harika olmus.darisi senin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…