Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

benim yumurta catlayalı 10 gün olmus hesap yaptım şimdi geç catlamıstı 1-2 gun felan eee 10 gun önce döllenme olduysa cıkar heralde testte değilmi

sabret sabaha yap cnm hassas fln almadım ben normal gebelik testi dedim bi tane verdiler 3 tl ye hassas dahamı iyi acaba hassas istiorum demeye cekindim

:d haha yok be canım degerlerı aynı onların bı farkı yok bence ucuz yollu daha ıyı ya sen 50 krş az vermişsin ben herseferinde 3.5 tl ödüyorum demek 50 krşluk daha iyi benim ki certain diye bi test benım aldıgım sen ne marka aldın cnm

Kızçelerimmm bende bıraktım bugün ve yarın ovülasyon testi yapmıcam. ayın 4ünde adetim başlamıştı. ayın 13ünde başlamak erken olmuş sizcede demi ? pazar ayın 17si pazar günü başlıcam.. şimdide korku saldı beni acaba yumurtam çatlamıo filan olabilirmi filan die..
gerçi daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ama çatlama yoksa tamamen silikmi çıkıyor? benim 2. çizgi çok silik çıktı acaba çatlamaya başlıomu oluyor? kızlar bilen varsa ne olur yazsın bişiler çıldırcam meraktan yaa :18:

tatlım sende nickini umutsuz diye değiştir en iyisi :)))))

alipek iyi fikir aslında ya kızlar umutlu olsam ve sonunda olmasa hayal kırıklıgına ugrıcam.napayım kendımı boyle telkın edıyorum.kim istemezki hamile olmayı?

Son düzenleme:

al bi gebelik testi :)))))))))

Tatlim rahim filmi cektirdigin ay korunun dedi drum. Yani anestezili yaptirmam mumkun. Henuz arastirmadim, sali donunce arastiracagim ama herkes agrili oldugunu soyluyor. Ben bayiltmali yaptiririm diye dusunuyorum. Biz bu ay denemeyecegiz nasil olsa. Atlattin sayilir guzelim, cok sevindim. Insallah bu ay bebisin tutunur :))

mrb cnm bende cektirdim rahim filmi 9 ay once öyle cok acı agrı olmuyor kimileri cok agrılı oldu idyor ama benm ki o kdar zor olmamıstı ilacı verirken biraz sızı hissettim bana dr. ozellikle doktorum o ay gebelik sansımın daha yuksek oldugunu ufak bi tıkanıklıgımın varsa bile ilacla acıldıgını sölemişti benm tuplerim acık cıktı genelde rahim filmi cektirenler bikac aya hamile kalıyor diyorlar tabii bizde esimde sorun oldugu için gebelik oluşmadı...
bu doktorlar neye göre böyle karar veriyorlar anlamıs deilim birinin dediği digerini tutmuyor yaa

Benim adetim de 24 mart arkadaşlar beni de eklermisiniz listeye.

Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.Hayırlısı olsun inşallah..

GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURDAN:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
UNLUGUL:31 mart beklemede
BASTET: 23 mart beklemede
AŞKHİÇBİTMEZ: 27 mart beklemede
BİDENEM:
DUYGUMUTLU:24mart beklemede

Son düzenleme:

bana akıl verecek kimse yokmuuuuu

Kıızzzlllaaarrr pazartesi günü saat 12 de aşılamam yapılacakkkk... Çok sewinçli ve heyecanlıyım, kafamda deli sorular :)))) Aranızda aşılama yaptıran var mııı.. İnşallah tutarsa mart ayında hamile kalmış olcam. Aşılamam doğum günümde yapılacak, en büyükk ödülüm olacak banaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…