tamam sabrede bilirsem sabah yaparım artk
sabret sabaha yap cnm hassas fln almadım ben normal gebelik testi dedim bi tane verdiler 3 tl ye hassas dahamı iyi acaba hassas istiorum demeye cekindim
ne yaniii en yakın bat tarıhı olan benmıyım şimdi? nerdeyse herkesın 18 mart.....
iivett şekerim en erken sensin şuan gözler senin üzerin de
arka fonda calan gergin müziği duyar gıbıyım....ama heveslenmeyın bana benceumutsuzum ben..
tatlım sende nickini umutsuz diye değiştir en iyisi :)))))
:d haha yok be canım degerlerı aynı onların bı farkı yok bence ucuz yollu daha ıyı ya sen 50 krş az vermişsin ben herseferinde 3.5 tl ödüyorum demek 50 krşluk daha iyi benim ki certain diye bi test benım aldıgım sen ne marka aldın cnm
ne yaniii en yakın bat tarıhı olan benmıyım şimdi? nerdeyse herkesın 18 mart.....
hadı nş güzelim yaa,bıde senden güzel haber duyalım ıns:)test yaptınmı?
Canım ne kadarda zor olsada anestezi yaptırma derimben.. Çünkü eğer o ay hamilelik olursa bebeğe zararı olabiliyormuş. iki gün zor geçiyo ama sonrası daha ii.. Yani bugün çok ince bi ağrım var okadar oda oturduğum sürece pek olmuyo.. atlattım ben çok şükür. darısı senin başına inş canım arkadaşım.Hiç korkma olurmu .. Dualarım seninle inş seninkide temiz çıkar...
Yalnız senin doktorun rahim filminin çekildiği ay cinsel birliktelik yok mu dedi? bana sadece 2 gün yok dedi. Hatta ben dün oluvasyon yaptım net çift çizgiyi gördüm ama birlikteliğe korktum bugün birliktelik düşünüyorum acaba yapmasam mı ha ne dersiniz kızlar :18:
Tatlim rahim filmi cektirdigin ay korunun dedi drum. Yani anestezili yaptirmam mumkun. Henuz arastirmadim, sali donunce arastiracagim ama herkes agrili oldugunu soyluyor. Ben bayiltmali yaptiririm diye dusunuyorum. Biz bu ay denemeyecegiz nasil olsa. Atlattin sayilir guzelim, cok sevindim. Insallah bu ay bebisin tutunur :))
Benim adetim de 24 mart arkadaşlar beni de eklermisiniz listeye.
Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.Hayırlısı olsun inşallah..
Kızçelerimmm bende bıraktım bugün ve yarın ovülasyon testi yapmıcam.ayın 4ünde adetim başlamıştı. ayın 13ünde başlamak erken olmuş sizcede demi ? pazar ayın 17si pazar günü başlıcam.. şimdide korku saldı beni acaba yumurtam çatlamıo filan olabilirmi filan die..
gerçi daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ama çatlama yoksa tamamen silikmi çıkıyor? benim 2. çizgi çok silik çıktı acaba çatlamaya başlıomu oluyor? kızlar bilen varsa ne olur yazsın bişiler çıldırcam meraktan yaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?