gelsin meleklerimiz konsunlsr göbüşlerimize ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım site çok güzel.ben 3.5 yıllık evliyim 3.5 yıl vajinismus illeti ile uğraştım ve sonunda geçen ay kurtuldum Allahın izniyle ve tabi hemen çocuk düşünmeye başladık.:1rolleyes:Yumurtlama günlerini takip ederek birlikte olduk ama benim sizlere sormak istediğim biz kayganlaştırıcı (bebek yağı)yardımıyla yaptık bir kaç yerde okumuştum bu gibi şeyler kullanıldığında spermleri öldürüyormuş diye.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi nisan 15'inde regl olma gerekiyor şimdi heyecanla bekliyorum
günaydın kızlarhihoyyyt
azizecim harzemşah arkadaşımızı listeden silebilirsinn bebeği karnında kalbi durmuş ilk randevusuna gitti cumartesi günü o günde 2 gün önce kalbinin durduğunu öğrendi pazartesi kürtaj olduu allah hiçbirimize yaşatmasınn
selamm kızlar aranıza az önce katıldım bebek için sabırsızlıkla bekliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
psikolojik mi bilmiyorum ama 2-3 gün öncesi kasıklarımda ağrılar oldu arasıra ve 3-4 gündür midemin acı suyu diyeyim ağzıma felan geliyo ağız kokusu var( göğüslerde dolgunluk var bunlar belirti olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?