mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hihoyyyt Günaydın hihoyyyt

merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım site çok güzel.ben 3.5 yıllık evliyim 3.5 yıl vajinismus illeti ile uğraştım ve sonunda geçen ay kurtuldum Allahın izniyle ve tabi hemen çocuk düşünmeye başladık.:1rolleyes:Yumurtlama günlerini takip ederek birlikte olduk ama benim sizlere sormak istediğim biz kayganlaştırıcı (bebek yağı)yardımıyla yaptık bir kaç yerde okumuştum bu gibi şeyler kullanıldığında spermleri öldürüyormuş diye.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi nisan 15'inde regl olma gerekiyor şimdi heyecanla bekliyorum

Canım geçmiş olsun öncelikle... ve kurtulduğuna çoook sevindim. Bence kendinize birz zaman verin ve yavaş yavaş yağ olayını aradan kaldırın. Ne kadar az sürerse spermlere zarar verme oranı azalır bence. Ve Allah yazdımı alnına cnm hiç birşey engelleyemez merak etme..... İnşallah biraz önce olur bebişinizzzzz.... opuyorumnanaktan

azizecim harzemşah arkadaşımızı listeden silebilirsinn bebeği karnında kalbi durmuş ilk randevusuna gitti cumartesi günü o günde 2 gün önce kalbinin durduğunu öğrendi pazartesi kürtaj olduu allah hiçbirimize yaşatmasınn

harzemşah 'a Allah sabır versin, inşallah en yakın zamanda tekrar gebe kalır :Saruboceq:

selamm kızlar aranıza az önce katıldım bebek için sabırsızlıkla bekliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin

kasım ayında beri korunmuyoruz. ya sabretmek ne kadar zor adet oldum mu kafama takmıyayım diyorum ama insan yinede takıyo

psikolojik mi bilmiyorum ama 2-3 gün öncesi kasıklarımda ağrılar oldu arasıra ve 3-4 gündür midemin acı suyu diyeyim ağzıma felan geliyo ağız kokusu var( göğüslerde dolgunluk var bunlar belirti olabilir mi

bekle bi kaç gün daha canım, bazen bu belirtiler oluyo ama sonra regl oluyorsun hayal kırıklığı oluyo, azcık daha sabır, inş. iyi haberini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…