mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

evet canım dediğin gibi hayal kırıklığı oluyo bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı olsun

evet canım dediğin gibi hayal kırıklığı oluyo bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı olsun

hoşgeldin arkadaşım..oo sende mi antalya.neresindesin?Bu arada ümit vermek gibi olmasın ama belirtilerin gebeliği düşündürüyo..mide yanması,acısu gelmesi regl döneminde olmaz pek.gününde gelmiş nasılsa.hemen bi test yap.varsa çıkar mutlaka..

ayy kızlar..harzemşahı şimdi duydum..çok üzüldüm yaaa..Allah sabır versin..sözün bittiği yer burası olsa gerek......

paradise angel kişiden kişiye değişir hem belirtiler hem de erken yapılan idrar testi.
bazılarında günü geçtiği ve kan tahlilinde pozitifi gördüğü halde idrar testi negatif verir, bazılarında ise günü gelmeden idrar testi pozitif çıkar. Malesef çok bi standartı yok ama en kesin sonuç gününün geçmesi ve tabii ki kan testi, inşallah hamişsindir.

ayy kızlar..harzemşahı şimdi duydum..çok üzüldüm yaaa..Allah sabır versin..sözün bittiği yer burası olsa gerek......

yaaa sorma ben de çok üzüldüm ona, Allah sabır versin.
Benim bi arkadaşıma da olmuştu bu, sonrasında yeniden hamile kaldı tabi ama bu sefer de hep bebeği için endişelenerek geçti hamileliği zehir oldu yani :sinifsinif:

slm arkadaslar bir sorum olcak cvplarsaniz sevinirim ben cok duzensiz adet oluyorum ve en son 27 subatta oldum acaba hamile olma sansim varmidir sizce..? :S

slm arkadaslar bir sorum olcak cvplarsaniz sevinirim ben cok duzensiz adet oluyorum ve en son 27 subatta oldum acaba hamile olma sansim varmidir sizce..? :S

slm arkadaşım kendin söylemişsin adetinin düzensiz olduğunu normal olsan günün 7-8 gün geçmiş olurdu ama bilinmez ki böyle de
sen en iyisi doktora git. Hamile değilsen bile bence bi doktora görünmen de fayda var, çünkü bebek isteyen bayanların adetlerinin düzenli olmasına çok önem veriyorlar doktorlar a.s

hoşgeldin canım.tabiki hamile kalma şansın var.ama 27 şubattan beri nerdeyse 1,5 aydır adet görmedin mi?mutlaka dr.gitmen lazım.eğer gebelik yoksa bu gecikmenin sebebi araştırılır,düzensizliğin tedavi edilir.muhtemelen pko olabilirsin canım.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…