İnşallah :) Amin <3Canımsın benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun o sizin güzelliğiniz efendimdarısı başına yarın güzel pozitif haberlerini bekliyorum inşallah
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah :) Amin <3Canımsın benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun o sizin güzelliğiniz efendimdarısı başına yarın güzel pozitif haberlerini bekliyorum inşallah
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin
![]()
Hayırlı olsun canım benim, çok güzel bir haber bu, Allah tamamına erdirsin çok çok sevindim![]()
Mayalacım çooook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben de bugün transfer oldum dualarınıza talibim.
![]()
Aşko haziranda 2 kulaç attın mı temmuz geliyor, nisan bitti bile, dualarımız seninle güzelim ve isteyen herkesle inşallah gece yatmadan hep ediyorum Allahım bu yolda olan hiç kimsenin kucağını boş bırakma diye
Çok sevindim maşallah Allah sağlıklı ilerlemeyi sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok güzel![]()
Yaaa canım benim amin inşallahyok kiz birakmak yok tabi ama ben temmuzdan takip ederim sizi inşallah
![]()
Kuzum transferi yapan doktorun bi artısı var mı acaba? Transfer zamanı doktorum şehir dışında olabilirmiş ve ben diğer aya ertelemek istemiyorumCanım benim canım sana sımsıkı sarılıyorum ve öpüyorumiyi ki tanıdım sizleri Allah razı olsun hepimizden darısı sizlere inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıp sevinç gözyaşları dökmek nasip olsun Amin
![]()
Yotube da bı doktoru dinledim. Kalitelerine de takılmayın bizim için tutan ve tutmayan embriyo var dioBugün tekrar aradılar 6.gune gideni dondurmuslar. 4bb mis kalitesi. Şuan en iyi kalite o. Bitanesi 5.gun 4bc, bitanesi 5.gun 3bb diğeri de3. Gün 8 hucreli. Yani toplam 4 var şuan. 6.gun en iyi kalite sanırım. Ama o da 6 olması biraz düşünduruyir
İnşallah canım çok teşekkürlerCanım benim çok teşekkürederim Amin Allah razı olsun darısı senin başına inşallah
bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
![]()
Süreciniz güzel geçsin inşallah. Transfer işlemi anestezi olmadan yapılıyor. Yumurta toplamaya göre daha kolay canm. Zor kısmını atlatmişsinHERKEZE MRB YENİ ÜYE OLDUM 25 NİSAN TOPLAMA İŞLEMİ YAPILDI 30 NİSAN TRANSFER YAPILACAK TOPLAM 8 EMBİRİYO ALINMIŞ AMA GENETİK FALAN BİLGİ VERMEDİ DOKTOR GÖNDERİLDİ Mİ GÖNDERİLECEKMİ HİÇ BİR BİLGİ VERMEDİ BİRDE TRANSFER İŞLEMİ ANESTEZİ OLMADAN MI YAPILIYOR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Hayırlı olsun canm çok sevindim hepimiz senden gelecek güzel haberi bekliyorduk Allah tamamına erdirsin bebişin seninle sağlıkla büyüsün inşallahKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa![]()
Canım hayırlısı olsun şimdiden, genetiği sen istersen yaptırıyorsun onlar kendiliğinden yapmaz. Anesteziye gerek yok transfer çok kolay bir işlemHERKEZE MRB YENİ ÜYE OLDUM 25 NİSAN TOPLAMA İŞLEMİ YAPILDI 30 NİSAN TRANSFER YAPILACAK TOPLAM 8 EMBİRİYO ALINMIŞ AMA GENETİK FALAN BİLGİ VERMEDİ DOKTOR GÖNDERİLDİ Mİ GÖNDERİLECEKMİ HİÇ BİR BİLGİ VERMEDİ BİRDE TRANSFER İŞLEMİ ANESTEZİ OLMADAN MI YAPILIYOR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Tebrik ederim, sağlıkla ilerlesinKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa![]()
Oy maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah ay ben biliyordum ikiz olduğunu yaaa ay çok sevindim hadi gözün aydın bebeğim❤❤❤❤
Tebrik ederim, sağlıkla ilerlesindarısı bizlere inşallah dua edin
![]()
Kuzum transferi yapan doktorun bi artısı var mı acaba? Transfer zamanı doktorum şehir dışında olabilirmiş ve ben diğer aya ertelemek istemiyorum
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı Salih Saliha evlatlar olsun.
CanimmmCanlarım Allah razı olsun hepinizden kimin ne dileği isteği varsa Rabbim Kolaylıkla sağlıcakla nasip eylesin inşallah Amin iki aydır bir aile gibi olduk birbirimize desteklerimiz dualarımız güç ve moral oldu bizlere Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah Amin Ecmain inşallah![]()