Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ben burdayım şeker yaaa
merak etme giremedim o moda daha :)

hesaplayıcıdan baktım da 1kasım diye görünüyor senin tarihin :) ama sanırım ekimde gelir sıpa .. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli... içime de nedense erkek doğuyor.. 6-7hafta daha beklicez cinsiyeti içinde :)

evet evet
01.11.2011 beklenen doğum tarihi :)
doğarsa ogün süper tarih :)
ben dahil duyan herkes erkek diyor bakalım hayırlısı :)
ailede adım Hürrem'e çıktı şehzade doğurcam onlara

ama 75 de kimyasal için yüksek bi değer
amannn
beynimi yer şimdi gecenin bi vaktine kadar
gece yaz sonucu bileyim bak çatlatma beni

Hayırlı olsun. İnan çok sevindim. Burada hamile haberini aldığımız herkese seviniyorum ama az çok bir şeyler paylaştığımız, ortak dertlerden muzdarip kişilerin hamile olduğunu öğrenince çok daha mutlu oluyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Darısı başımıza. :)

Çok iyi yapmışsın. :) Doğum haberini gizleme ama. :) İnşallah resimlerini de görürüz tospiğin. :)

kanama degilde arada kahverengi lekeler geliyo cok az,yarin kontrolüm var yine,insallah hery yolundadir

hım doktor da bişey demiyorsa bunlara demek korkulacak bişey yoktur.. sen içini ferah tut kuzum.. çabuk geçer zaman da kucağına alırsın sağlıklı yavrunu

ahahah
merak etme her an canlı yayın bundan sonra

potim yarın herşey yolunda olacak eminim, güven bana sen nazlı sıpa o kadar

selamlar bacılar nasılsınız?

yeni haberler aldım çok ama çok sevindim.

crafty ve akıllıbıdık bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun allah doğurmayı nasip etsin inş.

nezamandır seni merak ediyordum crafty dualarımız kabul olmuş bak

canım sağolasın
dualı bebek benimki evet :)
Allah sağ salim sağlık ve hayırla hepimize eline almayı nasip etsin

canım sağolasın
dualı bebek benimki evet :)
Allah sağ salim sağlık ve hayırla hepimize eline almayı nasip etsin

kuzum peki madem güzel haberi müjdeledin detayları da anlat.. idrar testi yaptın mı. yoksa direkt kan testi mi? eşin nasıl :) hani sonuçta ikiniz içinde zor bir dönem beklemek.. transferdi oydu buydu.. kan yaptırdıysan nezaman yaptın değer kaç çıktı falan işte sordurtma ötüver bülbül gibi

aklima bir sey takilsa ,k.klübüne giriyorum,kocamda kiziyo oluruna birak artik yeter diyo,dün aksam googla yazmistim benden sonrada o aldi neti,yazdigim yaziyi silmemisim ,adam diyo bunudami sordun yuhhhh sana diyo,sordugum su,hamileyim ama gögüslerim sis degil,bunun gibi daha cok abuk subuk seylernapiyimmm amaaaa

:)
idrar yapmadım ama yapçam içimde uhdedir çift çizgi görmek :)
kan yaptım 12. gün değer 287
koca ii salak gibi napsın :)
ctesi kalp atışını aldık biraz rahatladık

:)
idrar yapmadım ama yapçam içimde uhdedir çift çizgi görmek :)
kan yaptım 12. gün değer 287
koca ii salak gibi napsın :)
ctesi kalp atışını aldık biraz rahatladık

şimdi artık en adisini alsan bile çıkar :) çoğunun hassasiyeti 50 ve üzeriymiş ya :) çerçeveye de koyarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…