ben burdayım şeker yaaa
merak etme giremedim o moda daha :)
AKILLIM
kanama ağrılı mı yoksa ölee kendi kendine ığıl ığıl mı
hesaplayıcıdan baktım da 1kasım diye görünüyor senin tarihin :) ama sanırım ekimde gelir sıpa .. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli...içime de nedense erkek doğuyor.. 6-7hafta daha beklicez cinsiyeti içinde :)
tickerini sevdiğim :)
kendi kendine regl gibi ayynı
ağrım yok tabi ara ara gelen kasık sancılarını saymazsam
ticker yapar mısınız benim mickey ime
sade olsun beyaz düz zemine bi biberon meselaa
SAT 25 Ocak
bişi yazmasın hiç :)
tişkür ederim
dedim ya, kalbini duyunca sölicektimm
duydum söledim :)
sen nasılsın kanama vs fln
canım serophene kullandım, gliforda kullanıyordum 3 aydır, yumoşların ikisi 25mm biri 16.5 tu, pregnyl vuruldum, ama hiç umudum yoktu çünkü 2si çok büyük biri çok küçüktü, ama oldu işta, sanırım 16.5 olan işe yaradı
darısı başına canım, klomen çok işe yarıyor, gliforda.
canım benim
Belgiselin de çok büyük katkısı var susmamda :) yazma dedi kalbini duyana kadar tamam dedim bende bilirsin ona söz verilince tutmak lazım :)temkinli olmamı istedi biliosun o dönem yolunda gitmeyen aşılama sizlerin kimyasalları fln olmuştu
kanama degilde arada kahverengi lekeler geliyo cok az,yarin kontrolüm var yine,insallah hery yolundadir
Hayırlı olsun. İnan çok sevindim. Burada hamile haberini aldığımız herkese seviniyorum ama az çok bir şeyler paylaştığımız, ortak dertlerden muzdarip kişilerin hamile olduğunu öğrenince çok daha mutlu oluyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Darısı başımıza. :)
Çok iyi yapmışsın. :) Doğum haberini gizleme ama. :) İnşallah resimlerini de görürüz tospiğin. :)
ahahah
merak etme her an canlı yayın bundan sonra
potim yarın herşey yolunda olacak eminim, güven bana sen nazlı sıpa o kadar
selamlar bacılar nasılsınız?
yeni haberler aldım çok ama çok sevindim.
crafty ve akıllıbıdık bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun allah doğurmayı nasip etsin inş.
nezamandır seni merak ediyordum crafty dualarımız kabul olmuş bak
crafty hani ilk sayfaya yazmaışsın hamileleri
canım sağolasın
dualı bebek benimki evet :)
Allah sağ salim sağlık ve hayırla hepimize eline almayı nasip etsin
kuzum peki madem güzel haberi müjdeledin detayları da anlat.. idrar testi yaptın mı. yoksa direkt kan testi mi? eşin nasıl :) hani sonuçta ikiniz içinde zor bir dönem beklemek.. transferdi oydu buydu.. kan yaptırdıysan nezaman yaptın değer kaç çıktı falan işte sordurtma ötüver bülbül gibi
:)
idrar yapmadım ama yapçam içimde uhdedir çift çizgi görmek :)
kan yaptım 12. gün değer 287
koca ii salak gibi napsın :)
ctesi kalp atışını aldık biraz rahatladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?