Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

hayırlısıyla bi alim kan testimi elime hemen duyuracam size
inşallah güzel haberler veririm

eşime doktorun dediklerini anlattım sabah
1-0 olsun bizim olsun diyo delibozuk

tannselim iyi
huzurlu işi çok bu ara
tüp için de yaşı çok genç
ona da söledim ben onun bebeği olcak doğal yoldan
öle bi hissim var ama kocası uzakta bi kavuşsunlar alırız müjdeli haberi

tannselim iyi
huzurlu işi çok bu ara

inşallah
görüşürsen çok çok selam söyle
özlediğimizi de ilet

tannselim iyi
huzurlu işi çok bu ara

bende iki kere tüp denedim olmadi,normal yolla hamile kaldim,tüp deneyip olumsuz sonuc alipta normal yolla hamile kalan cok insanlar duyduk,rabbim büyük

mihracee,poti,koprina87,lachennnn,crafty,akillibidik,mistrall+,SEVSENA+,drgks,

tekrar selam kızlarr bu aykı güzel gelişmeler moralimi düzelttti tekrardan hayırlı olsun darısı bize olsun yawss ben sıkıldım artık beklemekten inanın şu ovilasyon günlerimde eşimle birlikte olmakt geriyor beni püffff takip etmek bunalttı

Son düzenleme:

takip etme canım sende.. onlar fuzuli stres yapıyor insanda.. tam diyorsun tamamdır ben günümde fazlasıyla çalıştım.. olmayınca da kafa yiyoruz.. boşver fıstık boşver.. bazen 1 kez bile yetiyor anam.. sıkma canını..

en iyisi adet bitiminden itibaren bir sonraki adetin başlamasına 4-5 gün kalaya kadar 2 günde bir ilişki o zaman geç de olsa erken de olsa tutar

tavsiyeleriniz varmı olmayanlara

efet bıraktım zaten bile bile bugün bneim günümdü diye geçirdimmm umaırm pişman olmam ne zor işlemriş bunlar yawsss allah yardımcımız olsun , şükürki çevresel baskılarım yok birde öyle durumlar olsaa hrhalde hiç dayanamazdım

en iyisi adet bitiminden itibaren bir sonraki adetin başlamasına 4-5 gün kalaya kadar 2 günde bir ilişki o zaman geç de olsa erken de olsa tutar

sizi bilmiyorum ama 2 günde bir ilişki benim bünyem kaldırmıyor görev gibi oluyorr en güzeli içinden geldiği zaman yaşmaak ama ozamanda denk getirmeiyorsun işte of of hep filimlerdeki gibi ilkindehamile kalacağımı sanırdım en büyük aptallıkmış

eşinin sperm tahlili yaptırması lazım meleq senin yumurtalar kadar o da önemli diil mi ama
yoksa klomen iğne hepsi boşa gitmiş olur
kendini ve vucudunu yıpratmakla kalırsın

aynennn
3. günü yapılan hormon testi ile aynı zamanda spermiyogram bence
en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…