epeydir ugramiyo,tüp denemesi olumsuz oldu malesef,rabbim insallahhh onada nasip eder en kisa zamandakızlar ya tannsel vardı var mı ondan haberi olan?
kızlar ya tannsel vardı var mı ondan haberi olan?
canım onun transferi olumsuzdu, bende mesaj attım ona hal hatır sormak için, bugün cvp yazmış herkese selamı var...
epeydir ugramiyo,tüp denemesi olumsuz oldu malesef,rabbim insallahhh onada nasip eder en kisa zamanda
amin o da hepiniz gibi çok iyi bir kız
mutlu olmaya ziyadesiyle layık
tannselim iyi
huzurlu işi çok bu ara
tüp için de yaşı çok genç
ona da söledim ben onun bebeği olcak doğal yoldan
öle bi hissim var ama kocası uzakta bi kavuşsunlar alırız müjdeli haberi
tannselim iyi
huzurlu işi çok bu ara
tüp için de yaşı çok genç
ona da söledim ben onun bebeği olcak doğal yoldan
öle bi hissim var ama kocası uzakta bi kavuşsunlar alırız müjdeli haberi
mihracee,poti,koprina87,lachennnn,crafty,akillibidik,mistrall+,SEVSENA+,drgks,
tekrar selam kızlarr bu aykı güzel gelişmeler moralimi düzelttti tekrardan hayırlı olsun darısı bize olsun yawss ben sıkıldım artık beklemekten inanın şu ovilasyon günlerimde eşimle birlikte olmakt geriyor beni püffff takip etmek bunalttı
mihracee,poti,koprina87,lachennnn,crafty,akillibidik,mistrall+,sevsena+,drgks,
tekrar selam kızlarr bu aykı güzel gelişmeler moralimi düzelttti tekrardan hayırlı olsun darısı bize olsun yawss ben sıkıldım artık beklemekten inanın şu ovilasyon günlerimde eşimle birlikte olmakt geriyor beni püffff takip etmek bunalttı
tavsiyeleriniz varmı olmayanlaraselamlar bacılar nasılsınız?
yeni haberler aldım çok ama çok sevindim.
crafty ve akıllıbıdık bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun allah doğurmayı nasip etsin inş.
nezamandır seni merak ediyordum crafty dualarımız kabul olmuş bak
takip etme canım sende.. onlar fuzuli stres yapıyor insanda.. tam diyorsun tamamdır ben günümde fazlasıyla çalıştım.. olmayınca da kafa yiyoruz.. boşver fıstık boşver.. bazen 1 kez bile yetiyor anam.. sıkma canını..
bende iki kere tüp denedim olmadi,normal yolla hamile kaldim,tüp deneyip olumsuz sonuc alipta normal yolla hamile kalan cok insanlar duyduk,rabbim büyük
en iyisi adet bitiminden itibaren bir sonraki adetin başlamasına 4-5 gün kalaya kadar 2 günde bir ilişki o zaman geç de olsa erken de olsa tutar
tavsiyeleriniz varmı olmayanlara
vay be ol deyince olmayacak bişey yok
eşinin sperm tahlili yaptırması lazım meleq senin yumurtalar kadar o da önemli diil mi ama
yoksa klomen iğne hepsi boşa gitmiş olur
kendini ve vucudunu yıpratmakla kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?