sizi bilmiyorum ama 2 günde bir ilişki benim bünyem kaldırmıyor görev gibi oluyorr en güzeli içinden geldiği zaman yaşmaak ama ozamanda denk getirmeiyorsun işte of of hep filimlerdeki gibi ilkindehamile kalacağımı sanırdım en büyük aptallıkmış
tavsiyeleriniz varmı olmayanlara
örnek 1 A erayın görümcesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sizi bilmiyorum ama 2 günde bir ilişki benim bünyem kaldırmıyor görev gibi oluyorr en güzeli içinden geldiği zaman yaşmaak ama ozamanda denk getirmeiyorsun işte of of hep filimlerdeki gibi ilkindehamile kalacağımı sanırdım en büyük aptallıkmış
örnek 1 A erayın görümcesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya oluyo da aslında
dedem ankaraya çalışmaya geldiğinde babaannem köydeymiş
2 yıl bu şekilde biri ankarada biri köyde yaşamış sadece 2 kez gelmiş 1 er haftalığına 2 yılda ikisinde de çocuk olmuş
babamla ölen halamın arası 11 ay
dimii ister istemez uzaklaşıyor insanbenim bünye de öyledir kaldıramam o kadar sık birlikte olmayı
eşimde hiç kasmadı bu ay bende
ne zaman istersek yani
başka türlü ikimizde strese giriyoruz uzak duruyoruz birbirimizden
hay maşallahh ne doğurgan hatunmuş:) şöyle hatuncuk olamadıkkkkk :)
eşinin sperm tahlili yaptırması lazım meleq senin yumurtalar kadar o da önemli diil mi ama
yoksa klomen iğne hepsi boşa gitmiş olur
kendini ve vucudunu yıpratmakla kalırsın
ya birşey sorucam konuya balıklama daldım kusuruma bakmayın bu sperm tahlilleri içindemi jinekologa gidilecek yoksa erkekler için ayrı bir dr mu
o zaman stres yok bişi yok
+ cahiller yumurtlama ne sperm ne ne bilsinler
CEHALET MUTLULUKTUR BACIM yaaaa
örnek 2 B Pötim.. yanılmıyorsam o ay sadece 1 kez ilişkiye girmişlerdii, kayınvalidesi mi rahatsızdı.. öyle bişi kalmış aklımda..
dimii ister istemez uzaklaşıyor insan
eray dedinde erayda ugramiyo epeydir
o zaman stres yok bişi yok
+ cahiller yumurtlama ne sperm ne ne bilsinler
CEHALET MUTLULUKTUR BACIM yaaaa
bi dr a gitmene gerek yok
spermiyogram yapan herhangi bir hastaneye 3-4 günlük cinsel perhizle gidebilirsin.
Hangi ildesin sen
bir de bizim gibi 11 yıllık evli olunca
ilk zamanlarki gibi olmuyo tabi
çok haklısın bu ay öyle yapacam mutlaka, ben yeni girdim aranıza sen neler yaptın akillibidik şuan tecrübeli biriyle konuşmaya çok ihtiyacım vareşinin sperm tahlili yaptırması lazım meleq senin yumurtalar kadar o da önemli diil mi ama
yoksa klomen iğne hepsi boşa gitmiş olur
kendini ve vucudunu yıpratmakla kalırsın
bir de bizim gibi 11 yıllık evli olunca
ilk zamanlarki gibi olmuyo tabi
hımsss kütahyadayız şimdilik canım,
özel hastane var burada iki tanebaktım labratuvar da yapılan testlerde yokdevlet hastenesinede eşim gitmezz eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?