Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ya oluyo da aslında
dedem ankaraya çalışmaya geldiğinde babaannem köydeymiş
2 yıl bu şekilde biri ankarada biri köyde yaşamış sadece 2 kez gelmiş 1 er haftalığına 2 yılda ikisinde de çocuk olmuş
babamla ölen halamın arası 11 ay

benim bünye de öyledir kaldıramam o kadar sık birlikte olmayı
eşimde hiç kasmadı bu ay bende
ne zaman istersek yani
başka türlü ikimizde strese giriyoruz uzak duruyoruz birbirimizden

hay maşallahh ne doğurgan hatunmuş:) şöyle hatuncuk olamadıkkkkk :)

eşinin sperm tahlili yaptırması lazım meleq senin yumurtalar kadar o da önemli diil mi ama
yoksa klomen iğne hepsi boşa gitmiş olur
kendini ve vucudunu yıpratmakla kalırsın

ya birşey sorucam konuya balıklama daldım kusuruma bakmayın bu sperm tahlilleri içindemi jinekologa gidilecek yoksa erkekler için ayrı bir dr mu

ya birşey sorucam konuya balıklama daldım kusuruma bakmayın bu sperm tahlilleri içindemi jinekologa gidilecek yoksa erkekler için ayrı bir dr mu

bi dr a gitmene gerek yok
spermiyogram yapan herhangi bir hastaneye 3-4 günlük cinsel perhizle gidebilirsin.
Hangi ildesin sen

bi dr a gitmene gerek yok
spermiyogram yapan herhangi bir hastaneye 3-4 günlük cinsel perhizle gidebilirsin.
Hangi ildesin sen

hımsss kütahyadayız şimdilik canım,
özel hastane var burada iki tanebaktım labratuvar da yapılan testlerde yok devlet hastenesinede eşim gitmezz eminim

eşinin sperm tahlili yaptırması lazım meleq senin yumurtalar kadar o da önemli diil mi ama
yoksa klomen iğne hepsi boşa gitmiş olur
kendini ve vucudunu yıpratmakla kalırsın
çok haklısın bu ay öyle yapacam mutlaka, ben yeni girdim aranıza sen neler yaptın akillibidik şuan tecrübeli biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

hımsss kütahyadayız şimdilik canım,
özel hastane var burada iki tanebaktım labratuvar da yapılan testlerde yok devlet hastenesinede eşim gitmezz eminim

devlet hastanesine gitme zaten
neticede onlar için kötü bi durum bu
yabancı bi odada tek başına bi kaba
yazık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…