Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bizde 2,5 aydır kardeşiz :)
dr a da soramadık ctesi
hala kardeş kardeş yatıoruz :)

bizde 2,5 aydır kardeşiz :)
dr a da soramadık ctesi
hala kardeş kardeş yatıoruz :)

oy oy oy.. kıyamam ben sana :)) niye sormadınız ki... ama sonuçta bebek için insan buna da katlanıyorr yaw.. bir sonrakinde sorarsın artık :)

Kızlar nasılsınız,ben geldim
Potim aldınmı haberleri topik coştu ayyy
inşallah herkez anne olur ya
Ne kadan güzel sırayla herkezin bebesi oluyor :81:

sennerelerdesin kizztakildin eylül annelerine unuttun bizi,laf aramizda arada bende takiliyorum

Ama burada kimse kalmadı artık geliyorum bakıyorum kimse yok
Birde paylaşım yapmak üzüyor beni burada yani nasıl diyeyim ben anlatıyorum
bulantım var karnım ağrıyor falan
buradaki arkadaşlarım üzülüyor ay bende hamile olsamda öyle sorunlarım olsa diye

senin neden karın ağrın devam edio yaaa
korkuorum bak senden ben
benimde çok ağrı var dr 10. haftada geçecek dedi
senin devam edio hala

canım benim sakın öyle düşünme.. canını sıkma sen.. biz sizin mutluluğunuzdan besleniyoruz.. şahsen benim çok hoşuma gidiyor detaylarınızı anlatırken ... gönlümüz açılıyor sizleri gördükçe.. biz de kendimiz için ümitleniyoruz işte.. 4gözle bekliyorum yeni bir hamiş olsun da onun da heyecanını birlikte paylaşalım diye

korkuorum bak senden ben
senin devam edio hala

kızzzzzzzzzzzzzzzzz hamilemisin sennnnnnnnnn ayyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmm maşallahhhhhh allah nazarlardan saklasınnnnnnnnnnnnnn

korkuorum bak senden ben
senin devam edio hala

Yok bitanem ben onu lafın gelişi söyledim.
Benim kasıklarımda batma başladı son günlerde,birde yorulunca(ev işi,süpürge,ayakta kalınca)
bel,kuyruk sokumunda ağrı oluyor.Onun dışında sorun yok seninkide geçer.

kızzzzzzzzzzzzzzzzz hamilemisin sennnnnnnnnn ayyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmm maşallahhhhhh allah nazarlardan saklasınnnnnnnnnnnnnn

fik fik cano hoşgeldin :) nerelerdesin sen ya, sıpan rahat vermiyor herhalde.. bulantıların ne durumda ?

fik fik cano hoşgeldin :) nerelerdesin sen ya, sıpan rahat vermiyor herhalde.. bulantıların ne durumda ?

hoşbuldum canım valla pek rahat veriyor denmez kusmaktan ögürmekten ölücem korkusu var bulantılarım geçmiyor canım allah başka dert vermesin napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…