evett yaa pişmanım bacımm,daha boyatır mıyım böleeeKeşke karar verince kahveye falan boyasaydın aksa bile çok belli olmazdı
8 5 e doktor bişi demedi düşmesi kötü diil dedi yükseği kötü dedi de işte 12 ye kadar normalmiş de acaba bana da mı 12 normal benim bünye kaldırmıo yarın sağlık Ocağı'na bi gideyim de onlara sorayım8 e 5 düşük aslında inşallah yükselmemiştir canımmm.yinede her ihtimale karşı netten araştırda ona göre önlem almaya çalış
tabi git sor böle aklına takılmakdansaa :)8 5 e doktor bişi demedi düşmesi kötü diil dedi yükseği kötü dedi de işte 12 ye kadar normalmiş de acaba bana da mı 12 normal benim bünye kaldırmıo yarın sağlık Ocağı'na bi gideyim de onlara sorayım
Ben hep düz boya severdim ama çocuktan sonra dibiyle falan çok sık uğraşamam diye balyaj falan yaptırim diyorumevett yaa pişmanım bacımm,daha boyatır mıyım böleee
Demin benimde elim ayagim bosaldi titredi kan sekerimmi dustu noldu cikolatali sute saldirdim topladimBen hamile kaldığımdan beri 8 5 tansiyonum 9 olunca böyle oluyorum da evde tansiyon aleti olmayınca acaba 9 mu yoksa daha mı fazla bilemedim aşırı yükselmesi ii diilmiş ya
evet canım uğraşılmazz,belli olmayacak boya en iyisi olurr, balyaj iyi fikirrBen hep düz boya severdim ama çocuktan sonra dibiyle falan çok sık uğraşamam diye balyaj falan yaptırim diyorum
duygucum bana gebeliğimin 2. ayında olmuştu hayatım boyunca unutmam o anı,nefes alamadım midem bulandı elim ayağım tutmadı ölüyom sandım valaa, doktor kan şekeri birden düşer ondan olmuştur demişti.öle olduğunu hissedince hemen tatlı yemek iyi gelioDemin benimde elim ayagim bosaldi titredi kan sekerimmi dustu noldu cikolatali sute saldirdim topladim
Sabahtan beri bende yiyip içiyorum ama düzelme olmadı bende bi süt içeyim belki ii gelirDemin benimde elim ayagim bosaldi titredi kan sekerimmi dustu noldu cikolatali sute saldirdim topladim
Sabahtan beri bende yiyip içiyorum ama düzelme olmadı bende bi süt içeyim belki ii gelir
duygucum bana gebeliğimin 2. ayında olmuştu hayatım boyunca unutmam o anı,nefes alamadım midem bulandı elim ayağım tutmadı ölüyom sandım valaa, doktor kan şekeri birden düşer ondan olmuştur demişti.öle olduğunu hissedince hemen tatlı yemek iyi gelio
amannn bi atlatabilsek ayılma bayılma kalmayacak ama az kaldı derken sonlarda mortingen oluyozzHissediyorm cnm zaten tatli cekiyo insanin cani. Fena bisey ya. Herseyimiz alt ust
amannn bi atlatabilsek ayılma bayılma kalmayacak ama az kaldı derken sonlarda mortingen oluyozz
Benim doktorum kesinlikle izin vermiyor canım.ama arkadaşımın doktoruda izin verdi ne yapcaz şimdi biri veriyor biri vermiyor.canlarrrr, size bişi danışmak istiyorumm,ya ben saçımı hamilelikden önce boyamıştım,bakırdı bu zaman kadar hem aktı hemde açtı rengi resmen sarı oldu,ve iğrenç gözüküyo arka taraf özellikle.eşim kızıldereli gibisin diye dalga geçiyoorganik boya alıp boyasam acaba bi zararı olur mu kızlar yaa boyatan var mıydı saçını hiç.araştırdım ilk 3 ay boyatmayın deniliyo ama yinede aklıma takıldı.artık bende rahatsızım saçlarımın renginden resmen yarısı siyah yarısı sarı gibi
Benmde hep 8-5 yada 9-7 oluyor dr yüksek olması sıkıntı dusukte sorun yok.dedi8 5 e doktor bişi demedi düşmesi kötü diil dedi yükseği kötü dedi de işte 12 ye kadar normalmiş de acaba bana da mı 12 normal benim bünye kaldırmıo yarın sağlık Ocağı'na bi gideyim de onlara sorayım
Aynen aylosum. Daha bunun doguma yakin zamani var. Kasim annelerini okuyorum uyuyamiyolar mide yanmasindan oturarak uyuyolar nerdeyse
Bende dayanamadim bugün kola içtim bi hareketliyiz sorma canı çok istemisti kızımın teşekkür tekmeleriydi yada ben öyle olmasını istiyorum :)Allam cikolatali sut ictim benimki costu icerde neyin kafasini yasiyosa
Oyyy cok gecmis olsun cnm ben yazin tatilde cok cektim mide yanmasi tabi orda yediklerime dikkat etmedigimden otel yemeklerimden cok sukur evdeyken sikintim yok. Insallah doguma kdrda olmaz. Cekecegim kdr sikinti cekiyorm ztnben baya erken başlamışım oturarak uyumaya ama son 2 3 gündür rahatm sola yatarak uyuyabliyorum...mide yanması ağzıma gecenin bi yarısı acı sular gelmesi... 1 aydr ölüyordum hafta da 1 gaviskon bitiyordu... dr yeni bi ilaç werdi sabah 1 tane alıyorum baya ii geldi...kötü olan varsa söylesin ilacın adı aklmda yok bakar yazarım..
Icmesene asitli icecek yaaaaaaaBende dayanamadim bugün kola içtim bi hareketliyiz sorma canı çok istemisti kızımın teşekkür tekmeleriydi yada ben öyle olmasını istiyorum :)
canım benımde hep düşük tansıyonum zaten hamılelik önceside normal tansıyonum bu civarlardaydı .. bize de sıkıntı olmaz dendi ..Benmde hep 8-5 yada 9-7 oluyor dr yüksek olması sıkıntı dusukte sorun yok.dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?