Masa Başı Tüm Gün Çalışanların Zayıflaması...Hep Beraber Kilo Verelim.

asena87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.692
6.597
merhaba.gecen ramazan ayında burada başlık açmıştım,kiloda vermiştim ne güzel.o kilolarımı geri aldım tabi ki..
şimdi tekrar bu baslığı acıyorum ki gündüz calışmak durumnda pek hareket imkanı olmayan lar yani ben yazayımda gaza geleyim :)

çeşitli olaylar neticesinde sıkıntı huzursuzluk falan ben su an tam 70 kiloyum...boyum 163...
calışma saatlerim ve hayatım artık düzene girdi...artık 9.00--17.00 çalışıyorum.ama hareket etmiyorum işte.cıkışta artık spor yapabilirim...

burada hergün ne yediğimizi ne yaptığımızı paylaşalım ben ozaman daha düzenli oluyorum.haftada 1 günde tarıldığımız gün olur....

haydi kızlar beni yalnız bırakmayın yardım edin :)

Son düzenleme:
ben sana katılabilirim bu fikir alışverişinde tatlım. bende aynı şekilde masa başı işte ve hareketsizim. 6 ay önce evlendim ve evleneli 5 kilo aldım :/ bende bi iki ay içinde en az 5 kilo verirsem çok mutlu olacağım :)
boyum 1,58 kilom 60-62 arası oynuyor sürekli :KK33:

sen en azından evlisin ya daha düzenli yemek yiyorsundur.ben işte öğlenleri ekmek arası falan alıyorum.millete bakıyorum akşam ki yemeğinden getiryo,salata yoğurt getiriyo falan...

öncelikle sabahları evde kahvaltı etmeye alışacağım.domates,peynir,yumurta ve zeytin...akşamlarıda evde daha düzenli yemek yapmaya çalışacağım.gece gec saate kadar uyumadığımdan abur cubur da var bende.onlarıda aza indirip ne zamandır soda ve yeşilcayı kullanmayı bıraktım geri döneceğim.tek sorun akşam 7 ye kadar işteyim ve öğlen yemegini ne yapacagım ve yemek aralarındada bişeyler olmalı........buna çözüm bulamadım.

hiç su içmiyorum ama bildiğin hiç.şimdi masama su koydum gün içinde 3,4 bardak içmeye basladım bunu artırmalıyımda.

haftada en az 3 gün sabah erken kalkıp 1 saat sahilde yürüyeceğim tempolu.ve kafama takarsam artı burda konusarakta gaza gelirsem akşamları evdede 1 saat hareket yapabilirim.

jillian michaels 30 day shred videoları vardı ramazanda yapmıştım üstüne yarım saatte dans ediyordum ...tekrar bunuda yapabilirim ya da önerileriniz varsa evde yapmak için sevinirim.

yemek için ve hareket için önerileri olan varsa paylaşalım kızlar,hatta sonra haftalık kilo cetvelide oluşturabiliriz birliktelik kurabilirsek burada.

asena hatırladım senı ramazanda kılo vermeye calısoduk :) sonrabende saldım valla ama son zamanlarda dıkkat edıyrom 62kgyu gormusken suan 58kga dustum bende spor yapmak ısıtyrom ama olmuyor bır turlu memurum masa bası bır ıste calısyorm bır oglum var bırlıkte gıdıp gelıyoruz yanı yurume hıc yok ogle arası cıkıyorm dısarı bakalım ınsallah bırbırımıze yeınden destek oluruz

asena hatırladım senı ramazanda kılo vermeye calısoduk :) sonrabende saldım valla ama son zamanlarda dıkkat edıyrom 62kgyu gormusken suan 58kga dustum bende spor yapmak ısıtyrom ama olmuyor bır turlu memurum masa bası bır ıste calısyorm bır oglum var bırlıkte gıdıp gelıyoruz yanı yurume hıc yok ogle arası cıkıyorm dısarı bakalım ınsallah bırbırımıze yeınden destek oluruz
Evet canim,destek olalim,spora bir baslasam devami gelecekte.o kdr yoruluyorum ki ne uykumdan fedakarlik yapabiliyorum,ne de cok aciktigimda yiyecekten.buara abur cuburu da cok artirdim,durduramiyorim kendimi.haftada 3 gun yuruyebilirsem evdede jillian ve dans var aklimda.
Su bir gercek,is yerinde ne kadar hareketli olursak okdr iyi,birde suyu bol icebilmek icin icine salatalik,limon falan atacagim.
Haftasonu simdi sehirdisindayim herseye baslayamayacagim biranda ama burdada az yeyip evde harekete basliyorum yarin ins

ben sana katılabilirim bu fikir alışverişinde tatlım. bende aynı şekilde masa başı işte ve hareketsizim. 6 ay önce evlendim ve evleneli 5 kilo aldım :/ bende bi iki ay içinde en az 5 kilo verirsem çok mutlu olacağım :)
boyum 1,58 kilom 60-62 arası oynuyor sürekli :KK33:

slmlar...taaa nisanda açmışım başlığı ama ben hala aynı kilodayım ve artık elbiselerim olmadığı gibi gecen bir gerindim zorla girdiğim eteğin astarı caaarrtt dedi... :KK43:
bu kez fazla engelimde yok...kilo vermeliyim...en büyük derdim düzensiz atıştırmalık yemeklerdi...artık daha düzenli beslenip işede yemek götürmeyi düşünüyorum...ayrıca spor aletinide evde oturduğum odaya getirdim tv nin karsısında olsun diye :)

bence bu havalarda hazır sosyal aktivitelerim azalmışken ve iş saatlerim daha duzene girmişken ve hafifte melankolikken müzikle sahilde yürümek daha keyifli olacaktır....diye düşünüyorum...sizlerde başlığa yazın beraber emek harcayıp gardrobumuzu yenileyelim...fırsat buldukça yazmaya calışacagım...

slmlar...taaa nisanda açmışım başlığı ama ben hala aynı kilodayım ve artık elbiselerim olmadığı gibi gecen bir gerindim zorla girdiğim eteğin astarı caaarrtt dedi... :KK43:
bu kez fazla engelimde yok...kilo vermeliyim...en büyük derdim düzensiz atıştırmalık yemeklerdi...artık daha düzenli beslenip işede yemek götürmeyi düşünüyorum...ayrıca spor aletinide evde oturduğum odaya getirdim tv nin karsısında olsun diye :)

bence bu havalarda hazır sosyal aktivitelerim azalmışken ve iş saatlerim daha duzene girmişken ve hafifte melankolikken müzikle sahilde yürümek daha keyifli olacaktır....diye düşünüyorum...sizlerde başlığa yazın beraber emek harcayıp gardrobumuzu yenileyelim...fırsat buldukça yazmaya calışacagım...

asena eğer hırslıysan birlikte yapabiliriz ben devam ediyorum aynı şekilde tüm gün hareketsizim öncelikle kaçta kalktığını kaçta yattığını eve kaçta grip çıktığını söylersen hem yardımcı olurum hemde birlikte yaparız olur mu ??

asena eğer hırslıysan birlikte yapabiliriz ben devam ediyorum aynı şekilde tüm gün hareketsizim öncelikle kaçta kalktığını kaçta yattığını eve kaçta grip çıktığını söylersen hem yardımcı olurum hemde birlikte yaparız olur mu ??
olur tabi canım...şu anda sabah 6 da kalıyorum 7 de işteyim...akşam 7.30 da cıkıp 8 de evdeyim...tabi böyle 13 saat calışmayacagım hep ama bu aralar böyle olacak...bu aralıkta güzel tam bir ögün ve ara öğün olmalı aslında ama biz en kolayı dısardaki restourantı seciyoruz.aksamda gec gittiğimden yemek olmadığından atıştırıyorum derken ....sen bildiklerini payaş tabi fikir ver canım...buna ihtiyacım var :KK43:

esraas :) yazmadın

cnm bu hafta inanılmazzz başım dönüyo sebebini hiç anlamadığım bi şekilde sürekli tansiyonnm düşüyo . kusura bakma çok giremedim bile ama hedefler ve tartı günü koyalım bence .
Evet oyle olunca daha iyi sonuc aliniyor...yapalim onu...benim gbi duzensiz yiyen ve usengec birine bildiklerini paylas ama :)

Evet oyle olunca daha iyi sonuc aliniyor...yapalim onu...benim gbi duzensiz yiyen ve usengec birine bildiklerini paylas ama :)

:) seve seve :) salı günleri istersen tartı günü yapalım günde içiyosan iki içemiyosan bir bardak yeşil çay ve sana bişey diyimm mii en önemlisii ama en önemlisii günde 2,5 litre su iç inanımaz götürüyoo

:) seve seve :) salı günleri istersen tartı günü yapalım günde içiyosan iki içemiyosan bir bardak yeşil çay ve sana bişey diyimm mii en önemlisii ama en önemlisii günde 2,5 litre su iç inanımaz götürüyoo
Bende sana bisey diyim...gunde 0 su iciyorum hemde hiccc:)
Haklisin su ve yesil cay baslangic icin iyi olur.zaten cok yemiyorum sadece duzensiz ve abur cubur..arabayi goturmedim dun mesela yuruyim diye ayaklarimin alti su toplamis cok kotuyum suan :)
Spor aletinide oturdgum odaya hetirdim ama simdilik binmiyorum süs duruyo :)

Bende sana bisey diyim...gunde 0 su iciyorum hemde hiccc:)
Haklisin su ve yesil cay baslangic icin iyi olur.zaten cok yemiyorum sadece duzensiz ve abur cubur..arabayi goturmedim dun mesela yuruyim diye ayaklarimin alti su toplamis cok kotuyum suan :)
Spor aletinide oturdgum odaya hetirdim ama simdilik binmiyorum süs duruyo :)
Hahahahahaha benimde aynı yürüyş bandı aldım bi hevesle odada kıyafetler üstünde ama yürüyş gerçekten severim dşarda inan 100 kilodan düşerken en büyük yardımcımm oydu :) bu arada ayaklarını sıcak suda beklet ve böle dinlendirici kremler all :)) ben öle yapıyorum inan çok güzel oluyoo

Ve suyu bol bol iç inan bende zorlanarak içiyorum ama içiyorum yani . Şişe aldım cam şişe yanımdan ayırmıyorum işk başlarda 1 litreyle başladım şimdi baya baya 2.5 içiyorum yani

Ve suyu bol bol iç inan bende zorlanarak içiyorum ama içiyorum yani . Şişe aldım cam şişe yanımdan ayırmıyorum işk başlarda 1 litreyle başladım şimdi baya baya 2.5 içiyorum yani
O kadar usengecimki tuvalete gitmeyim diye su icmem o derece :) evet ise bende sise goturup baslayacagim.

esraas esraas sen kaç kilosun boyun kac canım...kilo verdin galiba baya,serüvenini yazda gaza geliyim bende :)
Cnm ben 100 kilodan 68e düştüm amaaa :) tabi tekrar aldım 73.5 oldum şu iki haftadır dikkat ediyorum 70.5 im şuanda ilk hedefim 62 sonra 58 inşallah :) kıyafet falan hiç bişey almıyorum kendime ceza verdim :) bakalım snç ne olucak haftaya 69.u görünce bi detoksa başlıyıcam hafta bir inşallah çabk olur diyorum :) yaza düğün var 58 olmadan o gelinlikte güzel olamam :) boyumda kısa 1.63 :) ailede tek kısa benim oda kötü bi etken tabi :) senin ne cnm nasıl yani ...

benim de 163 boy kilom suan 67 oldu :KK43: banada 50li sayıları görmeden huzur yok...bi 59.9 olsam var ya ...:)

evet senin yaza kadar 58 olman gerek gelinlik affetmez bi kere zaten ömürde...

benim işim paspallığı ve salaşlığı pek hoş görmüyor şık ve tiril tiril olmam gerek güya ama kilom çok bide 2aydır adet olmuyorum iyice şiştim sanki...sözün özü suanda kıyafet almalıyım yeni ama bi yandan kiloda vermeliyim...neyse burda yazıyoruz ama suana kadar bi hareket yok bende yiyorum hareketsizim...bu gun bi baslangiç yapalım aksam gidince yarım saat hareket 15,20 dk da spor aletinde enerji harcayım bakalım...işyerinde su sebili odamda var ama o tarafa bakmıyom bile su içmem gerekir diye :)

hadi madem şimdi yazıyom bak alıyom bi bardak :)

şu aralar kendimle ilgilenim zaman ayırmalıyım.psikolojik olarakta düzenli yasam olarakta kendimi saldım cok buda bana moralsizlik ve kilo olarak geri döndü...sadece kilo değil herşeyi konusalım ya:) mesela son 1,2 aydır müthiş sacım dökülmeye basladı zaten ince ve azlar :) esraas esraas

X