Masturbasyon tahrik mi ediyor ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
Kocam birlikte olmadan önce ön sevişme esnasında bana mastürbasyon yaptı bana yaptırmadı acaba ona zevk mi veriyor beni izlemek yerine kendisinin yapması ?

tüh ilk yorumu ben yapacaktim..

Kocam birlikte olmadan önce ön sevişme esnasında bana mastürbasyon yaptı bana yaptırmadı acaba ona zevk mi veriyor beni izlemek yerine kendisinin yapması ?
Onun sana yaptığı mastürbasyon olmuyor fantazı oluyor
Sen kendınle oynarsan mastürbasyon yaparsın

Hem nıye ona sormadınkı bunu dert edındıysen

Onun sana yaptığı mastürbasyon olmuyor fantazı oluyor
Sen kendınle oynarsan mastürbasyon yaparsın

Hem nıye ona sormadınkı bunu dert edındıysen
o zaman şöyle soralım onun bana dokunmasu fantaziksel olarak yapması tahrik edici bi unsur mu ? ya ne bilim yeni evliyiz kime sorayım açık açık onada sormaktan çekindim :KK43:

Hayır deli misiniz? Size yaptığı ona bir işkence gibi geliyor. Sırf siz zevk alasınız diye eşiniz bu işkenceyi kabul ediyor. Kıymetini bilin zavallı adamcağızın.

o zaman şöyle soralım onun bana dokunmasu fantaziksel olarak yapması tahrik edici bi unsur mu ? ya ne bilim yeni evliyiz kime sorayım açık açık onada sormaktan çekindim :KK43:
Senı tahrık etmedıgı kesın bu soruları sorduğuna göre
O hoşlanıyor demekkı yaptığına göre
Zevk aldını görmek ıcın sorman gerekmıyorkı sıfatına bak yeter

Fantezi olsun, tahrik edici unsurlar olsun insandan insana değişir. Karı koca arasında ayıp olmaz. Birbirinizi tanıdıkça karşınızdakine neyin zevk verip vermediğini de öğrenirsiniz. Size zevk vermek istemiş olabilir, kendisi zevk almış olabilir. Rahatsız olmadıysanız veya canınız yanmadıysa bırakın içinden geldiği gibi davransın.

Seni okşaması neden sorun ki? Gayet normal bir şey. Asıl öpüşüp direkt üstüne atlasa acelesimi var derdik.

X