Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem kocana neden sormuyorsunKocam birlikte olmadan önce ön sevişme esnasında bana mastürbasyon yaptı bana yaptırmadı acaba ona zevk mi veriyor beni izlemek yerine kendisinin yapması ?
Onun sana yaptığı mastürbasyon olmuyor fantazı oluyorKocam birlikte olmadan önce ön sevişme esnasında bana mastürbasyon yaptı bana yaptırmadı acaba ona zevk mi veriyor beni izlemek yerine kendisinin yapması ?
o zaman şöyle soralım onun bana dokunmasu fantaziksel olarak yapması tahrik edici bi unsur mu ? ya ne bilim yeni evliyiz kime sorayım açık açık onada sormaktan çekindimOnun sana yaptığı mastürbasyon olmuyor fantazı oluyor
Sen kendınle oynarsan mastürbasyon yaparsın
Hem nıye ona sormadınkı bunu dert edındıysen
fantazi diyelim ediyodur elbetteo zaman şöyle soralım onun bana dokunmasu fantaziksel olarak yapması tahrik edici bi unsur mu ? ya ne bilim yeni evliyiz kime sorayım açık açık onada sormaktan çekindim
Senı tahrık etmedıgı kesın bu soruları sorduğuna göreo zaman şöyle soralım onun bana dokunmasu fantaziksel olarak yapması tahrik edici bi unsur mu ? ya ne bilim yeni evliyiz kime sorayım açık açık onada sormaktan çekindim
Fantaziksel mi
Konu ilgili bölüme taşınacaktır bilginizeKocam birlikte olmadan önce ön sevişme esnasında bana mastürbasyon yaptı bana yaptırmadı acaba ona zevk mi veriyor beni izlemek yerine kendisinin yapması ?