Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende beyaz tenli esmerim pembe değilde mor tavsiye etsem,bakın en son şunu aldım,bayılacaksınız,ben şuanda kendisiyle aşk yaşıyorum mac heroineArkadaslar esmer oldugum icin hep bordo kullaniyorum ama artik baska renklerde kullanmak istiyorum esmer olunca acik renklerde gitmiyor pek var mi kullandiginiz onerebilceginiz rujlar ?ozellikle pembe
Off harika ama cesaret ister bunu surmektebende beyaz tenli esmerim pembe değilde mor tavsiye etsem,bakın en son şunu aldım,bayılacaksınız,ben şuanda kendisiyle aşk yaşıyorum mac heroine
Eki Görüntüle 1604723
Sagol canim bakayimSephora nın likid rujlarını dene bence. Ben onun bordosunu kullanıyorum hem bakım yapıyor hemde renkleri çok kalıcı.
Kalici mi ki pekiben mat rujdan baska ruj kullanmam son zamanda kesfettıgım ruj hem cok memnunum hemde cok uygun golden rosse velvet matte bunların renklerıne bakabılırsın
Bilmiyorum ki ama asla acik renkler yakismiyorCilt tonun sıcak mı soğuk mu? Önce bu çok önemli ruj seçiminde.
O markanin bordo rujunu kullaniyorum onuda alayimKesinlikle wetn wild sugar plum fairy Ve mauve outto here hem mat hem kalıcı bir çok renk seçeneği var mutlaka dene derim
niye yav valla ben sürüyorum ama genelde akşam dışarıya çıkarken,zaten gündüz sıcakta makyaj yapılmıyorOff harika ama cesaret ister bunu surmekte