- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- Konu Sahibi frozen12345
Çalışıyorum çalışıyorum olmuyor kpss oss hep matematik yüzünden kaybettim niye olmuyor neden anlayamıyorum bende mi var bi sıkıntı. Sozelim cok iyi ama mat. Olmuyor bıktım. ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla al benden de o kadar.Lisem de meslek lisesiydi.Kpssye çalışıyordum geçen sene dershane+sıfır kitaplar mı dersin,matematik öğreten videolar mı,komşu kızını eve çağırıp ders anlattırmalar mı,sevdiceğe soru çekip yollamalar mı.baktım ı-ıh olmuyor, matematik çileden çıkarıyor tarihi anayasayı yuttum ben de.Çalışıyorum çalışıyorum olmuyor kpss oss hep matematik yüzünden kaybettim niye olmuyor neden anlayamıyorum bende mi var bi sıkıntı. Sozelim cok iyi ama mat. Olmuyor bıktım. ..
AntremanlArla matematik kitabı var seri seri onu alabilirsiniz önce 1. Serisini alın devamı gelir sonra.Çalışıyorum çalışıyorum olmuyor kpss oss hep matematik yüzünden kaybettim niye olmuyor neden anlayamıyorum bende mi var bi sıkıntı. Sozelim cok iyi ama mat. Olmuyor bıktım. ..