Mavi Terlik'e en acilinden yardım

Mavi Terlik

Güzel günler göreceğiz ...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.623
2.207
Kızlar bi mallık ettim az önce ölümden döndüm.

Banyo temizliği için pas ve kireç sökücü almıştım. Bu bildiğiniz kezzap gibi bişey.
Küvet kenarlarına ve duvarlara boca edince birden köpürdü gözlerime inanamadım hatta banyoda bi duman hasıl oldu. Kendimi dışarı zor attım.

Şimdi giremiyorum banyoya. Bütün pencereler açık havalansın diye bekliyorum.

Başka ne yapmam lazım nasıl etkisini en aza indirebilirim?
Yardımınıza acayip ihtiyacım var

Kızlar bi mallık ettim az önce ölümden döndüm.

Banyo temizliği için pas ve kireç sökücü almıştım. Bu bildiğiniz kezzap gibi bişey.
Küvet kenarlarına ve duvarlara boca edince birden köpürdü gözlerime inanamadım hatta banyoda bi duman hasıl oldu. Kendimi dışarı zor attım.

Şimdi giremiyorum banyoya. Bütün pencereler açık havalansın diye bekliyorum.

Başka ne yapmam lazım nasıl etkisini en aza indirebilirim?
Yardımınıza acayip ihtiyacım var

canım cevabı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun
iyi misin, etkilenmedin inşallah...:KK17:

bu cif'in kireç ve yağ sökücüleri gayet iyi, onlardan kullan bir daha, üzme bizi :KK60:

Ah.. Geçmiş olsun. Bunun bir üst modelini ben de yapmıştım. 3 tane deterjanı karıştırıp, sıcak su dökmüştüm.
Sonuç: Zehirlenmiştim ve bayılmıştım.

Gerçekten Allah korumuş. Yoğurt falan yiyin, ne olur ne olmaz.

Sabaha kadar çıkmayabilir o koku. Ciğerlerinizi ve boğazınızı tahriş eder. Sakın solumayın.
Siz banyo temizliğini sabaha bırakın. Ve soğuk suyla yapın.

Telefondan alıntı yapamıyorum kusura bakmayın
Cevaplar için çok teşekkür ederim

Hafif bi tahriş durumu var boğazımda malesef
Soğuk su önerisi çok yerine ve zamanında oldu bu arada
Basiretim mi bağlandı nedir hiç yapmazdım böyle şeyler:KK43:

Kireç çözücü yazıyor diye aldım bu kadar kuvvetli etkisi olduğunu düşünemedim
Gözünüzü seveyim sizler kullanmayın elinizi bile sürmeyin acayip bişey bu

E sen tuz ruhu dökmüşsün!!
Sakın soluma kuşum
Su dök banyoya havalansın aynı zamanda. Kapalı mekanda o kokuyu soluma ciğerlerini mahveder.

Ya bu Marc banyo mutfak temizleyicileri oluyor ben onları kullanıyorum. Hem tertemiz yapıyo hem solusan bile bi zararı olmuyor. Bu kireç çözücü vs. evime sokmuyorum bile çünkü ben beceriksizimdir başıma bi iş alırım. Çamaşır suyu bile sadece bardakları, kaşıkları parlatmak için alırım. Temizlikte kullanmam boğazımı ve ellerimi çok tahriş ediyor. Bi kere kullandm bi daha da kullanmam. Hayatımızdan da önemli değil ya temizlik..

Kezzap mı ???? Allaah korusun üstünüze başınıza da dökülebilirdi öyle şeyleri evde bulundurmayın bence. Cam pencere açın evde uzun süre. Ayranve bol su için.
Banyoru da iyice durulayıp iyice havalandırın

Bir de banyo yaparken aile üyeleri dikkat etsin kendinizi alt katın banyosunda düşmüş halde bulmayın.resmen betonu eritir o karışım. Masallah temizlikte son nokta.reklamda yasemin yalçın diyor ya olmadı 5 kere daha ovarim.siz de diyorsunuz olmadı alt komşunun banyoyu kullanırım. Çok geçmiş olsun.

su dökün üzerine. pas söküvüler nitrik asitin az bi suyla seyreltilmiş hali. boğazınızıda tahriş eder. ayran süt gibi şeyler için. bayoyada bol su dökün seyreldikçe etkisi azalır.

Telefondan alıntı yapamıyorum kusura bakmayın
Cevaplar için çok teşekkür ederim

Hafif bi tahriş durumu var boğazımda malesef
Soğuk su önerisi çok yerine ve zamanında oldu bu arada
Basiretim mi bağlandı nedir hiç yapmazdım böyle şeyler:KK43:

Kireç çözücü yazıyor diye aldım bu kadar kuvvetli etkisi olduğunu düşünemedim
Gözünüzü seveyim sizler kullanmayın elinizi bile sürmeyin acayip bişey bu

Iyide hic nasil kullanildigini okudun mu? Bundan baya bir zaman önce bir kadin temizlik ugruna ölmüstü.

Yani umarim bu konu herkese iyi bir ders olur. Sonucta bunlar kimyasal maddeler. Mümkün oldukca az kullanin derim ben. Ben mesela fayanslara uygun deterjan ve azicik sirke koyuyorum sicak suyun icine ve bu bana yeter oluyor. Umarim en kisa zamanda tekrar sagligina kavusursun. Bu arada bogazin agriyorsa, bir acile git derim, nolur nolmaz. Gecmis olsun.

Kızlar sakın sakın bilmediğiniz ürünleri kullanmayın:KK34:

Markette dolanırkene ''Aaa domestosla sürtmeyle ne uğraşıcam alayım şunu kolayca hallederim yea dediydim'' hatta bunun için göbek adımı Zekiye koymalarını falan düşünecek kadar büyük bir gaflete düştüm sanırsam
:KK45:
Aman diyim üzerinde kireç sökücü, yağçöz, porçöz yazan ürünleri dikkatle kullanın (Kezzap yorumunu ben yaptım :oops: ama o yollu bişiydi meret)

Biraz burnumda ve genzimde hassasiyet kaldı acillik bi durum olmadığını düşünüyorum şimdilik
Balkonda bekledim hep ve bir kase yoğurt yedim hemen
Tamamen havalandığına emin olunca girip duruladım

Başına daha önce gelenlere de çok çok geçmiş olsun
İlginiz için çok teşekkür ederim

iyiyim şimdi:KK16::KK16:

Mutlu bayramlar:KK71::KK73:

• Beğen
Reactions: K_G
X