Maxijuno kullananlar

Nasip3

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
72
27
18
37
Merhaba tüp bebek öncesi hangi takviyeleri alıyorsunuz? Yumurta kalitesini artırmak için tüp bebekde tedavi öncesi en az 3 ay antioksidan içeren takviyeler kullanmak gerekiyor. Ben 4 ay fermotil kullandıktan sonra araştırdım Maxijuno ya karar verdim içerik olarak bayağı iyi. Maxijuno kullanip yumurta kalitesinde etkisini gören var mı? Omega3, folidays da alıyorum ayrıca. Insallah fayda eder.

Ocak itibariyle doktor tavsiyesinde kullanacağım. Ancak yeni bir ilaç sanıyorum. Ben de pek bilgi bulamadım

ben kullanıyorum . Daha önce prowomen kullanıyordum , maxijunoyu keşfedince değiştirdim. 4. kutudayım ve güzel diyebilirim. Ben yanında teatrio kapsül kullanıyorum içeriğinde resveratrol ve coenzim var . Ocakta 2. opu olcak hayırlısıyla.

Benim de doktorum vermişti bu vitamini ekstra stormega diye bir vitamin vermişti eşimde takviyeler kullandı 2 ay sonra sonuç almıştık ama kimyasal ile sonlandı😔

Bende kullanıyorum maxijuno dr tavsiyesiyle ben yaninda biosteron Folikasit ve krilom omega3 kullaniyorum

Back
X