kizlar ben fransada yasiyorum esimde azosperm var
pariste bi tup bebek merkezinden randovu aldik bana ve esime tstler verdiler esim ogun hormon testini yaptirdi ve bir hafta sonrayada urolog doktorundan randovu aldi ve doktora gittiginde doktr ilk once hormon testi sonucuna bakip sonra muayene edip demis ben senin ameliyatini yamam cunku yumurtaliklarin hic gelismemis ana karnindayken demis
esimde ne olcak imkansizmi demis oda ben bu ameliyati yaparsam sperm bulamam yada sakat kalma ihtimalin olabilir oyuzden ben yapamm demis esimde iyi ozaman demis cikti geldi ve artik fransadaki doktorlardan cok sogudum turkiyemde yaptirmak isiyorum
ve kafamda iki tane tup bebek merkezi var ikisinden birine karar vermek zorundayim
1. maya tup bebek merkezi
2.alman hastahanesi
alman hastanesin urolog doktoruyla gorustum o yapailabilinir dedi
maya ya ise msj gonderdim cevap gelmedi
anlicaginiz turkiyede yaptirmaya kararliyim
tam tersi bi istanbul biri ankara ikisindede bilmiyoruz bi yer ve akrablar yok
sizden maya hakkinda yardim istiyorum nasil memenunmusunuz
ve bide fitatlar nelerdir cunki esim mikrotese ameliyati olcak ve tup bebek
insallah cevap verirsiniz
pariste bi tup bebek merkezinden randovu aldik bana ve esime tstler verdiler esim ogun hormon testini yaptirdi ve bir hafta sonrayada urolog doktorundan randovu aldi ve doktora gittiginde doktr ilk once hormon testi sonucuna bakip sonra muayene edip demis ben senin ameliyatini yamam cunku yumurtaliklarin hic gelismemis ana karnindayken demis
esimde ne olcak imkansizmi demis oda ben bu ameliyati yaparsam sperm bulamam yada sakat kalma ihtimalin olabilir oyuzden ben yapamm demis esimde iyi ozaman demis cikti geldi ve artik fransadaki doktorlardan cok sogudum turkiyemde yaptirmak isiyorum
ve kafamda iki tane tup bebek merkezi var ikisinden birine karar vermek zorundayim
1. maya tup bebek merkezi
2.alman hastahanesi
alman hastanesin urolog doktoruyla gorustum o yapailabilinir dedi
maya ya ise msj gonderdim cevap gelmedi
anlicaginiz turkiyede yaptirmaya kararliyim
tam tersi bi istanbul biri ankara ikisindede bilmiyoruz bi yer ve akrablar yok
sizden maya hakkinda yardim istiyorum nasil memenunmusunuz
ve bide fitatlar nelerdir cunki esim mikrotese ameliyati olcak ve tup bebek
insallah cevap verirsiniz