slm kızlar hamile kalan arkadslar ne kadardır çocuk bekliorsunuz?benimde bi sene dolmadı ama olmuo yaşım 22 sizin hamilelik haberlerinize çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin bizede:85::85::85: dua edin lütfen
benımde gorunmedı korkmayın gec yumurtlama olmustur dedi doktor...slm ben 10 aylik evliyim benimmkisi karsk biraz bu ilk hamileligim mayisin 23 nde cocuk sahibi olmak icin doktora gittim ve doktor genede bir test yapti hamile degilim ilac tedavisi verdi ilaclari bir kac gun ictim baktimki adete girmiyorum iki uc gun gecti test yaptim cift cizgi ikinci cizgi silik cikti sonra bi tane dahja yaptim gene silik cikti dun aksam sidetli bir karn agrisiyla doktora gittim doktor kan tahlili yapti hamile oldugumu söyledi ama ben bes haftalikhamileymisim kesemin gözükmesi gerekmiyomudu simdi nasil olduda hamile kaldim ben cünkü hamile oldugumu orendigim 10 gun once doktor hamile degilsin dedi ve biz doktordan sonra hic iliskiye girmedik moral bozuklugundan dolay ama kurani kerimin mucizelerinede cok iandm bu sefer bi haftada bi hatim verdim bebek sahibi olmak icin kenzül ars duasi okudum hamile oldugumu gördum benim kesem niye gözükmüyo ablalarm ve almanyadaym dil de bilmiyrum ya moralim sfr yardmmmmmm öptüm abliskolarm
günaydın nasılsın canım
var mı bir değişiklik bulantı falan
benim sanki biraz bulanmam vardı bu sabah ama çıkarmadım :))
Benim sag kasıgımda cok agrım var geceden beri.
evet dünden beri bende de var resmen kasıktan bacağım çekiliyor yürümekte zorluk çekiyorumm
varlığını hissetmeye başlıyoruz çok güzel birşeyy
Varlıgını insallah saglıklı bir sekilde hissediyoruzdur.. Umarım bir sorun yoktur.. Ben p.tesi doktora gitmeyi dusunuyorum randevu alabilirsem. Yoksa catlıycam meraktan.
Varlıgını insallah saglıklı bir sekilde hissediyoruzdur.. Umarım bir sorun yoktur.. Ben p.tesi doktora gitmeyi dusunuyorum randevu alabilirsem. Yoksa catlıycam meraktan.
inşallah canım gerçi şimdide netten baktım normal değer görünüyoburdada bakalım artık
canım selam. endişelenme sakın. bende 5 haftalık hamileyim. 1 dış gebelik 2 düşük yaşadım. bhcg değeri gün aşırı 2 ye katlanan bir değer. ilk öğrendiğin tarihte 0 dan yüksek olması yeterli, çünkü döllenme tarihini tam olarak bilmek mümkün değil. ilk değerin gün aşırı 2 ye katlanması önemli olan. gönlünü ferah tut.güzel enerjiler gönder minik fasulyene.
arkadaşlar test yaptım bende çift çizgi gördüm. Çok mutluyum anne oldum artık. Doktora daha gitmedim.Bir sıkıntım var oda çok öksürüyorum boğaz ağrısı var ondan dolayı hafif kahverengi akıntı oluyor çok korkuyorum.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?