mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

hamişler bel ağrınız oldumu hiç?:26:

benim bel ağrım hiç olmadı.şu an çok rahatım ağrım falan çokk azaldı.bazen unutuyorum bile gün içinde nadiren kasık ağrım olup hemen geçiyor.bazen de vejina içinde bi ağrı geliyor siz de de oluyo mu??ben de bebekten önce de oluodu gerçi.bi doktora sorayım

slm arkadaşlar bende mayısta hamile kaldım.27 nisanda adet olmuştum.mayıs ortasıydı yumurtlama günlerim.dra daha gitmedim erken olduğunu düşünüyorum kese görünmesi için sonra gitmek lazımmış herkesin hayırlı olsun hamileliği

merhaba arkadaşlar... bende 23 mayısta kan testi yaptırdım 6 gün gecikmişti hastalığım. bhcg:108 çıktı:) doktorum pozitif dedi.. keseyi görmek içinde bugün gittik gördük..iki hafta sonrada kendisiyle tanışacağız allah kısmet ederse... bugün itibari ile 5 hafta 2 günlük dedi doktorum. kan testinden önce iki defa test yaptım ikiside negatif çıktı oyüzden o testlere pek güvenmeyin. benim içime doğmuştu gittim erkenden kan testi yaptırdım. sigarayıda bırakmış oldum. test sonucu beni çok yanıllttı. olsun zararın neresinden dönülürse kardır:) çok mutluyum inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebek olur. allah her isteğine versin. hoş ben daha 10 aylık evliyim daha erken derken geliverdi süpriz:)

gunaydın kızlar hamılelıgınız kesınlestıkten sonra dırek bı aıle hekımlıgıne basvurun orda sızı yonlendırıyolar bana bı ton test yaptılar tansıyon kg olcumu hepsı yapılıo.bılgınız olsun

geçmiş olsun neyin var şaka yapıyorum tabiki... bende de başladı aynı sorunlar. henüz doktora gitmedim ama adetim geçeli 3 gün oldu. idrar testlerimde silik ama pozitif :79:

idrar testi adetin tam 1 hafta geçince çok net çıkıyor senin adına sevindim..

teşekkür ederim aslında hemen hamile kalamam sanıyordum. yaş 32 kistlerimde vardı :) evliliğimin birinci ayı bugün çok mutluyum. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin...

geçmiş olsun neyin var şaka yapıyorum tabiki... bende de başladı aynı sorunlar. henüz doktora gitmedim ama adetim geçeli 3 gün oldu. idrar testlerimde silik ama pozitif :79:

Benim adet geceli 7 gun oldu. Ben kan testi yaptırdım pozitif. Biliyorum fasulyem iceride ben burdayım diyo Daha kontrol icin gitmedim doktora. Haftaici gitmeyi dusunuyorum kısmet olursa.

Ben de bugun test yaptim.. cok su ictigim icin umudum yoktu ama sabahi bekleyemedim.. Cift cizgiyi gorunce inanamadim cok heyecanliyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…