ankaraya neden gidiyor onu anlamadım
çok teşekkür ederim,testin sonucu salı günü belli olacak, ankaraya gönderiyormuş canım.
aa sizin ikiziniz mi olucaak ne güzeeel
sabah piknik yaptık eşimle.. öğleden sonra da misafirlerim için hazırlık yaptım, sanırım hazırlığı abartmışım... ayyyy sanki hançer saplıo birileri....
canım daha alışverişe başlamamıştım, çevremde herkes acele etme hazırlığa geç başla 7.ayı bekle demişti. Bende sadece gezip araştırıyordum alışverişinede 7-7,5 aylıkken başladım. Iyikide öyle yapmışım yoksa neyapardım bilemiyorum canım. Maddi ve manevi zorlardı galiba beni :) ultrason iyiydi ama bazen böyle durumlar olabiliyor benzer şeyleri çok duydum. Hatta doğuma kadar erkek yada kız deyip doğumda tersiyle karşılaşanda olmuş. şok yani :)) ya bazen anlayamıyor doktorlar, yada bebişler göstermiyor galiba :)) sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez canım
evet canım allahım izin verirse eğer
Tamam yapalım o zaman
evet güzel fikirmiş
selamlar canlarım....
bugün çok mutluyum nedense:):)
benim ikiz gebelik fiyat ikiyemi katlanıcak acep
yazın 40 derece sıcağında canı paça çorbası isteyen başka bi hamile anne var mıdır acaba? bu ne ya? evet kızlar 2,5 aydır yediğimi çıkarıyorum, (buna rağmen 2,5 kilo aldım nasıl olduysa) annemle kaynanam hadi bişi iste de yapalım dıye etrafımda fır donuyor benım istediğim tek şey paça çorbası...ha bir de cin biber aşerdim...
evet canım yaa... bebişimle konuşuyorum artık her zaman. zaten yalnızım evde.. onunla paylaşıyorum yalnızlığımı :):) dert ortağım oldu bebeğim.... bir de yeni yeni hamile oryantaline başladım. şimdilik 10 dk falan ama artıracağım ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?