mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

yazın 40 derece sıcağında canı paça çorbası isteyen başka bi hamile anne var mıdır acaba? bu ne ya? evet kızlar 2,5 aydır yediğimi çıkarıyorum, (buna rağmen 2,5 kilo aldım nasıl olduysa) annemle kaynanam hadi bişi iste de yapalım dıye etrafımda fır donuyor benım istediğim tek şey paça çorbası... ha bir de cin biber aşerdim...

allahtan başlamamıştın canım ya yoksa kızın mavileri yeşilleri giymek zorunda kalacaktı

evet canım yaa... bebişimle konuşuyorum artık her zaman. zaten yalnızım evde.. onunla paylaşıyorum yalnızlığımı :):) dert ortağım oldu bebeğim.... bir de yeni yeni hamile oryantaline başladım. şimdilik 10 dk falan ama artıracağım ilerde

cnm sen paça demişsin ya ben hayatımda hiç yemediğim ve asla yemem dediğim kokoreçi yiyorum hem de

kızlar hamilelerin dilekleri kabul olurmuş herşey ayan olurmuş derledi de pek inanmazdım ama bugün ne oldu

kardeşim sivasta oturuyor 3 aydır görmüyorum kendisini ve bu gece rüyamda bize geldiğini gördüm heralde dedim çok özledim ondan gördüm veeeeeeeeeeeeeeee az önce annem aradı oğlun seninle konuşmak istiyor dedi tlf aldı ve ses kardeşimindi şok oldum allahım rüyadamıyım dedim birden ya mucize gibi.sürpiz yapmış hala kendime gelemedim ama çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm

süper ya ,biryeremi gidiyosun oryantel için

Facebook hesabı açtım ekleyin toplanalım orda MESAJ TEK TEK ATAMIYORUM 10 DK. SONRA HAK VERİYOR SİSTEM NE KADAR SAÇMA :26:

Adım : Bebişini Bekleyen Tubiş

Facebook hesabı açtım ekleyin toplanalım orda MESAJ TEK TEK ATAMIYORUM 10 DK. SONRA HAK VERİYOR SİSTEM NE KADAR SAÇMA :26:

Adım : Bebişini Bekleyen Tubiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…