mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

cinsiyeti ben de çok merak ediyorum ama dr'um 16. haftada dedi. daha 1 ay var ..benim bir oğlum var kız olmasını çok istiyorum ve hatta kız olsun niyetiyle yaptık bakalım..adı bile belli adıyla seviyorum onu , rüyamda hep kız görüyorum çin takvimi rus takvimi bioritm hepsi kız diyor ama bakalım hayırlısı

evet doktorda şaşırdı zaten hemen ikili taramayı 1 hafta geri çekti.. haftaya cumartesi kısmetse :)
MAŞALLAH SÜPHANALLAH BEBİŞİNE :)

kızlar ikinizin yorumlarını da okudum aklım karıştı :))))

ay ne detliyiz biz ya hepimizin bir sorunu var
evet sorma dert bizde derman bebişde :)))

çok teşekkür ederim,
test sonuçlarımız aynı zamanda gelicek, inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar bizi bekler canım...ultrasona girdin mi peki ?

ultrasona da girdim. ensesi 2 mm. gayet normal dedi. 3mm.den sonrası tehlikeliymiş zaten. dün bebişimi doya doya gördüm. uyuyordu ama doktorum uyandırdı:)

Facebook hesabı açtım ekleyin toplanalım orda MESAJ TEK TEK ATAMIYORUM 10 DK. SONRA HAK VERİYOR SİSTEM NE KADAR SAÇMA :26:

Adım : Bebişini Bekleyen Tubiş

Facebook hesabı açtım ekleyin toplanalım orda MESAJ TEK TEK ATAMIYORUM 10 DK. SONRA HAK VERİYOR SİSTEM NE KADAR SAÇMA :26:

Adım : Bebişini Bekleyen Tubiş

......................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…