MAŞALLAH SÜPHANALLAH BEBİŞİNE :)evet doktorda şaşırdı zaten hemen ikili taramayı 1 hafta geri çekti.. haftaya cumartesi kısmetse :)
canım ben ilk hamileliğimdede boyatmamıştım şimdide düşünmüyorum çünkü hangi boya olursa olsun cilde deyebiliyor hadi onuda geçtim o kokuyu içimize çekeceğiz en zararsız boyanın bile bize karnımızdaki yavrumuza zararı vardır. 9 ay boyasız gezdim hatta beyazlarımda çıkmıştı ama evladımın sağlığına zarar gelmesin diye süsümden vazgeçtim zaten büyüyen karnınızı görenler süsünüzle ilgilenmiyor hatta çoğu doktor makyaj malzemelerini bile zorda kalmadıkça kullanmayın diyor, aklımdayken ojenin zararı pek yokmuş ama asetonun çok zararı varmış. tatlım yinede sen bilirsin akıl vermiş gibi olmak istemem ama nacizane fikrim biraz sabredip doğumdan sonra 40ın çıkınca boyat derim yinede sen bilirsin canım
benim doktor arkadaşım ve sağlıkçı eşi geçen haftalarda beni beyaz saçla görünce ve kendimi iyi hissetmediğimi farkedince boyayabilirsin dedi hatta sen hasta değilsin hamilesin salma kendini sakın diye de eklediler. organik boyayla boyadım okullar açılacağı zaman yine boyamayı düşünüyorum öyle bembeyaz saçlarla insan içine çıkamam sanırım. bazı drlar çok katı ama bazıları da çok geniş nedense-hatta 1 kadeh şarap bile içirdiler bana aman özenme diye ..benim arkadaşlarım öyle en azından ama karşımda rahat birilerini görünce ben de rahatlıyorum yoksa nasıl geçer 9 ay
evet sorma dert bizde derman bebişde :)))ay ne detliyiz biz ya hepimizin bir sorunu var
şimdi ben bebek istemeye başlayınca kullandım 1,5 2 ay kadar sonra hormonlarımda sorun olduğu ortaya çıktı hamile kalamazsın dediler hormon ilacı kullanmaya başlayınca folik asiti bıraktım 2 ay kadar ve hamile kaldım tekrar kullanmaya başladım.. benimki de yapılı mı olur ki :)nesrincim folikasit çok kullandıysan daha doğrusu hamilelikten önce kullanmaya başladıysan bebişin yapılı doğabilir:)) benim kızımda uzun boylu doğmuştu maşallahbende hamilelikten önce folikasite başlamıştım.
hamile olduğunu öğrenene kadar Allah korurmuş bebişlericanım benim doktorum 3. aydan sonra boyat demişdi,ben boyatırım sanırım...bu arada ben hamile olduğumu bilmeden boyatmışdım,yani sat 18 mayıs ben 5 haziranda boyattım bişey olurmu acaba:2:
hadi bakalım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahşimdi geldim dr'umdan.maşallah iyi bebek.normalde geçen haftaya göre bugün 12+1 ama usg de 12+3 çıkıyor.2 li test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak.ense kalınlığı çok iyi çıktı maşallah maşallah.ama cinsiyetini söylemedi.1 ay sonra söyleyecem dedi.olsun önemli değil tek sağlıklı olsun da yeter.dr a sordum 2 li, test için işte yaptırma boşver iyi değil falan diyorlar dedim ne alakası var bunu yapmazsa ne oluyormuş da dedi.bu önemli bir test yoksa niye isteyelim dedi.
yalnız birşey sorcam bu ikili testin usg si alttan mı üstten mi?
oh şansa bak aynı evde kaldığımız halde benim kaynana da gezmedeyazın 40 derece sıcağında canı paça çorbası isteyen başka bi hamile anne var mıdır acaba? bu ne ya? evet kızlar 2,5 aydır yediğimi çıkarıyorum, (buna rağmen 2,5 kilo aldım nasıl olduysa) annemle kaynanam hadi bişi iste de yapalım dıye etrafımda fır donuyor benım istediğim tek şey paça çorbası...ha bir de cin biber aşerdim...
opssss canım kokoreç yasak değil mi?cnm sen paça demişsin ya ben hayatımda hiç yemediğim ve asla yemem dediğim kokoreçi yiyorum hem de
çok teşekkür ederim,
test sonuçlarımız aynı zamanda gelicek, inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar bizi bekler canım...ultrasona girdin mi peki ?
Facebook hesabı açtım ekleyin toplanalım ordaMESAJ TEK TEK ATAMIYORUM 10 DK. SONRA HAK VERİYOR SİSTEM NE KADAR SAÇMA :26:
Adım : Bebişini Bekleyen Tubiş
Facebook hesabı açtım ekleyin toplanalım ordaMESAJ TEK TEK ATAMIYORUM 10 DK. SONRA HAK VERİYOR SİSTEM NE KADAR SAÇMA :26:
ekledim senii :)
ekledim senii :)
beni de ekle o zaman bebişini bekleyen derya :)
geldi fıstık anne maşallah çok güzelsin
geldi fıstık anne maşallah çok güzelsin
Ya ben normal face imden ekledim sizi derya ve tuğba.ama benim adım da derya
MAŞALLAH SÜPHANALLAH BEBİŞİNE :)
oh şansa bak aynı evde kaldığımız halde benim kaynana da gezmede
ilgilenmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?