evet evet kimse ayrılmasın buradan. Sabah işe gelir gelmez açıyorum sayfayı, önce gece neler yazılnış okuyorum sonra gelmenizi bekliyorum.
evet evet kimse ayrılmasın buradan. Sabah işe gelir gelmez açıyorum sayfayı, önce gece neler yazılnış okuyorum sonra gelmenizi bekliyorum.
kimse burdan ayrılmıyo merak etmeyin :d kızlar ama sizde ekleyin faceleri orada daha kolay paylaşım oluyo ama burası bakiii üzülmeyin hamişler :2:
süper ya ,biryeremi gidiyosun oryantel için
yok canım uzman tv de var ya ordan işte..:) eğleniyoruz bebeğimle...
ben şimdi patronlarım tatilde diye face rahat giriyorum 1 hafta sonra yine hep burdan bakacam
hadi kızlar ekleyinnnnn
Kızların göğüslerinin ucu çatlayan varmı. Benimki çatladı ya südyen bile acıtıyor
çok erken değil mi ya? Geçmiş olsun da olması biraz garip geldi bana! :44:
ya benim göğüs ucum yok gibi bir şeydi yazın çoğu zaman südyen giymediğim halde belli olmazdı. şimdi hamilelikten dolayı şişince çatladı galiba
benim de normalde gögus ucum öyle çok fazla yoktur, banyo esnasında, üşüyünce, dokununca falan çıkar. Hamile kaldıktan sonra benimki de biraz daha büyüdü sürekli çıkmış halde ama çatlaması garip. Hani doğum yaptıktan sonra bebeğin damak kuvvetinden olsa tamam diyecem debilemedim bak şimdi!
facedemi ? yine aramızda yazışıyoruz nasıl bişey dedin anlamadım pek sankiama canım keşke grup kursaydın çok daha kullanışlı olurdu. kapalı grup olurdu sadece aramızda yazışırdık...
bilmiyorum bende anlamadım nemlendirici krem sürdüğümde iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?